Intellektuelle udviklingReligion

Religion i Indien

Hovedparten af den indiske befolkning er dybt religiøse. Tro definerer særlige daglige livsstil for borgerne, deres levevis.

Religion i Indien, som anses for landets største - er hinduismen. Denne tendens har en dominerende stilling i Asien med antallet af hans tilhængere. Oprindelsen af hinduismen har deres rødder i en fjern fortid, og ikke har nogen af grundlæggeren, samt en enkelt udgør sin base tekst. Talrige guder denne tro har en række inkarnationer og indeholder et af de elementer i den allestedsnærværende én Gud.

Det vigtigste indiske religion har i deres positioner på de pædagogiske fakulteter i sjælen til forskellige reinkarnationer. Tro erklærer eksistensen af karma. Læren fra hinduismen forklare, hvordan undersøgelsen af gode og dårlige handlinger, som manifesterer sig ikke kun i det nuværende liv. Karma er til stede i alle levende væsener. Formålet med reinkarnation er ifølge bestemmelserne i tro, frelse og udfrielse fra genfødsel af sjælen i smerte. Det kaldes "Moksha". Hvis personen i dit liv er forpligtet til dyd, han er i stand til at bringe det øjeblik frelse sin sjæl.

Førende religion i Indien er repræsenteret ved flere hinduistiske templer, som er mesterværker af arkitektoniske og skulpturelle kunst. Hver af dem er bygget til ære for en bestemt guddom.

Indiens befolkning omfatter i sit medlemskab et stort antal grupper, kaldet "Jati". Til gengæld de forskellige kaster forenes i Varna, er de talrige godser. Alle menneskeliv opgave ægteskab før erhverve erhvervet, med forbehold af visse specifikke og strenge regler. Ægteskaber mellem forskellige kaste grupper og er nu sjældne. Brud og brudgom indianerne er allerede i barndommen. Det var dengang, at forældre forme fremtidens par. Førende religion i Indien indeholder en bestemmelse, der forbyder skilsmisse og andet ægteskab af enker. I øjeblikket, men der er undtagelser. Efter døden af tilhængere af hinduisme krop besluttede at brænde. Til dette er der specielle ligbål.

Hinduismen er udbredt i Indien, blandt de firs procent af befolkningen. Det er næsten otte hundrede og halvtreds millioner mennesker.

Religion i Indien, rangeret næsthyppigste - det er islam. Det bragte ind i landet det var araberne i det syvende århundrede, og i det ellevte århundrede begyndte sin grundlæggende fordeling. Vi indiske muslimer der er et forbud mod polygami.

Religioner i Indien, som har få tilhængere - det er buddhisme, sikhisme, Zoroastranisme, iudizm, Jainisme og nogle andre. En lille del af befolkningen i at forkynde kristendommen. Der er i Indien og katolikker.

En af verdens ældste religioner - buddhisme, opstod før vor tidsregning. Tidspunktet for dets forekomst betragtes som den femte århundrede, og fødestedet - indiske stat. Under dens bestemmelser, blev frigivelsen fra lidelse (oplysning) givet til ethvert levende væsen, især et menneske. Dette er muligt på grund af karakteren af Buddha, som er udstyret med hver sjæl. I modsætning hertil er repræsentanter for den hinduistiske tro ikke forenet i kaste. En tilhænger af den buddhistiske doktrin er åben for enhver oprigtig person, der tog det. På trods af fremkomsten af troen i Indien, et land med dets spredning er lille. Dybest set, er det repræsenteret af en tibetansk, og nogle gange de srilankanske strømninger. Buddhas lære i vid udstrækning absorberet hinduismen. Han legemliggjort det i gud Vishnu.

En tilhænger af Sikhisme i gaderne i landet kan genkendes af en tyk skæg og en lys turban. Han er medlem af den tro, som kombinerer islam og hinduisme. Sikh guru tilbedelse og skriften Grant Sahib.

Andre religioner, der findes i Indien, har et lille antal af tilhængere, prædikede position deres tro. Disse forskere argumenterer modstand mod vold og renheden af de elementer, som omfatter jord, vand, ild og luft.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.