Kunst og underholdningBilledkunst

Cirkus Volgograd: beskrivelse, beliggenhed, pris

Har du nogensinde besøgt en cirkus i Volgograd? - hvis ikke, skal du sørge for at gøre det! Der du positive følelser og en stor tid. Det er lige meget hvor gammel du er, cirkus giver en fantastisk mulighed for at vende tilbage til barndommen og til at være i et eventyr.

Historien om Volgograd cirkus

Det hele begyndte i 1967, da MM Psalti, Hædret Worker, besluttede at give befolkningen i byen cirkus. Han førte design, konstruktion, og derefter blev direktør. Det siges, at Psalti tidligere i 1943 åbnede teltet i Stalingrad, Volgograd og cirkus blev den anden fra ham.

Mere end tredive år var der rigtig legende: Durov dynasti Kio familie, brødre Zapashnye, M. Rumyantsev, kendt af alle klovn blyant , og mange andre. De var hyppige besøgende og udenlandske cirkusartister fra hele verden, herunder Kina, Tyskland, Rumænien og Ungarn.

Volgograd cirkus i dag

Siden 2003 dirigerer teltet YN Bout. Han tager sig til cirkus i Volgograd var stadig en værdig kulturinstitution.

Bygningen selv - det er en reel arkitektonisk struktur. Det tilbyder rummelige foyerer og lobbyer, komfortabel og rummelig galleri sightseeing hal til 1840 tilskuere.

For nylig i Volgograd cirkus begyndte at arbejde som en skole af cirkus kunst. Det opfordrede alle børn, drenge og piger, der ønsker at lære interessant erhverv eller bare udvikle fleksibilitet og smidighed.

Hvad kan ses i arenaen

Repræsentation i Volgograd cirkus passere med tryllekunstnere, akrobater, linedanser vandrere, dresserede dyr, og selvfølgelig, sjove klovner. Små besøgende kan ride en lille heste og få balloner.

Fra tid til anden her kommer touring bands med deres fantastiske program, "Bjørne på bøffel", "Tropic Vis" og "Cirkus på vandet." I Volgograd er også præsenteret på det fri, hvilket er meget vigtigt i sommeren.

Den velgørende arbejde i cirkus

Volgograd cirkus tager aktivt del i livet i byen, og med jævne mellemrum gennemfører velgørende arbejde, som ikke kan, men kommandere respekt. Så det er muligt at nyde udsigten fra visse kategorier af borgere: forældreløse, fattige familier og krigsveteraner. Hvis så det kommer til bymæssige aktiviteter, mener Volgograd cirkus ikke passere dem ved. Disse dage, lige på byens gader er der klovne, tryllekunstnere og sjove små skabninger.

Hvor er det cirkus i Volgograd?

Circus er en bygning i byens centrum, på gaden af Krasnoznamensk, 15. I nærheden ligger de faldne krigere Square, Avenue of Heroes, Komsomolsk haven, Lenin Avenue og stationen "Pioneer". Af disse pladser til cirkus kan nås til fods på blot et par minutter. De, der ikke kan lide walking og foretrækker hurtige bevægelser, kan drage fordel af trolleybusser, busser eller taxier. Blessing de dovezut at stoppe, beliggende tæt på cirkus.

Cirkus Volgograd: billetpriser og åbningstider

Cirkus Administration tager sig af sine besøgende og tankevækkende praktisk tidsplan. På hverdage kan arbejdende folk tage deres børn til at komme til præsentationen af klokken seks om aftenen. I weekenden cirkus venter sine gæster om eftermiddagen.

Det skal bemærkes, at arbejdskraft grupper der er visse dage og tidspunkter, samt rabatter. Andre kan købe billetten koster fra 300 til 1200 rubler. Prisen vil afhænge af nærhed til arenaen og den valgte sektor. Børn op til fem år kan gå gratis på betingelse af, at de ikke indtager en separat sæde. Billetter kan købes fra forhandlere og billetindtægter af cirkus, som er åbent dagligt fra 10:00 til 07:00.

Sørg for at gå til cirkus Volgograd, arrangere dig selv og dine børn en uforglemmelig ferie!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.