HjemlighedHavearbejde

Hvordan til at vokse kiwi? dyrkningsmetoder

Nyttige og elsket af mange kiwi betragtet som eksotisk i Rusland. Den anden navn - kinesisk stikkelsbær (eller Actinidia). Dette anlæg er almindelig i troperne og subtroperne. Men lære at dyrke kiwi, mange gartnere drøm om Rusland. Som vist kan vinstokken vokse selv derhjemme, og uden unødvendige omkostninger og komplekse teknologier. Meget mere vanskeligt at få anlægget til at bære frugt.

Frugterne har en saftige frugtkød er grønt med en hvid center og sorte frø. Top - mørk hud er grove lur. For første gang begyndte at dyrke kiwi i New Zealand, navnet på frugten stammer fra lighed med den lille fugl af samme navn. Primært for opdrættere kunne få fremragende smag og høje udbytter. Men det lykkedes meget mere. Frugterne var ikke kun lækre, men også meget nyttig.

For dem, der ønsker at finde ud af , hvordan man kan dyrke kiwi, skal vide, at planten er tvebo, det vil sige med mandlige og kvindelige vinstokke. Kun takket være nabolaget kiwi begge køn kan få en anstændig udbytte. Og finde ud af, hvad køn planten, er det muligt kun under den første blomstring. Blomster variere i form og smag.

Den anden betingelse - høj luftfugtighed og regelmæssig vanding, og, naturligvis, den temperatur nær 30 °. At se, hvordan kiwi vokse i det naturlige miljø, er det tilstrækkeligt at gå til Abkhasien, Tyrkiet, Italien. Det er meget almindeligt frugten. Ved første øjekast ser det ud, at frugterne er på kronen af træet. I virkeligheden er det et træ klatrer, hvis støtte er nødvendig. En særlig ramme lavet af kviste i sommeren helt sammenflettet med grønne områder, der danner en levende grøn kuppel, og frugt klaser hængende over hovedet.

Kiwi - dyrkning af frugt er muligt i kunstige forhold. Den nemmeste og mest økonomiske måde - at plante frø. Gartnere, der ønsker at lære at dyrke kiwi fra frø, må forstå, at for at opnå frugtsætning i dette tilfælde er umuligt. kan tages Frøene fra modne frugter adskilt fra papirmasse, skylles og sted i fugtigt sand, og derefter sætte i køleskabet. Iblødsætning frø skal være mindst 14 dage, metode kaldes stratificering (eller hærdning).

Efter to uger frøene får, sået sammen med sandet i et næringsstof jord, jord drysses i et lag på 3 mm. Yderligere jord befugtes fra beholderen spray og forseglet med glas. Med periodisk fugt og holde temperaturen på omkring 25 grader frøplanter spire i 2-3 uger. På dette tidspunkt, glasset et lille skub, og derefter fuldstændig fjernet. Den varme og fugt vin vil vokse hurtigt. Her er resultatet af, hvordan den voksende kiwi - et foto af dyrkning i hjemmet.

For frugt du har brug for at indgyde en vinstok eller dyrkes fra stiklinger kultur. Udvokset plante nødvendigvis dannes ved at skære svage sideskud. Korrekt beskæring er nødvendig, især i foråret, at kickstarte udviklingen af sovende øjne. Den første blomstring begynder først efter 4 år. Fra starten er det nødvendigt at hjælpe planten, stablet det på et espalier. I varmere klimaer kan transplanteres ind i åbent terræn kiwi. Erfarne kiwi plantage i Rusland allerede i Krasnodar-regionen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.