SundhedKvindernes sundhed

Hvor tidligt at ringe månedligt, hvis det er nødvendigt

Nogle gange tænker kvinder på, hvordan man får en periode før termen, ikke fordi de har en forsinkelse i menstruationen, hvilket angiver de patologiske processer, der forekommer i kroppen, men på grund af "gyldige" grunde. For eksempel kan det være en tur til hvile.

Det skal straks bemærkes, at ethvert indgreb i cyklussen er et ret hårdt eksperiment på kroppen, og uden konsekvenser passerer det ikke. Som følge af "korrektionen" af en sådan fysiologisk proces kan overtrædelsen forekomme, udviklingen af anovulation resulterer i infertilitet.

Kvinder, der tænker på, hvordan man kalder en periode før sigtet, er det nødvendigt at vide, at det for det første først er nødvendigt at konsultere en læge. Intervention i menstruationscyklussen kan kun ske efter godkendelsen. Nogle gange kræves en foreløbig undersøgelse (test, ultralyd), hvorefter specialisten angiver mulige muligheder for at provokere en periode før termin. Disse kan omfatte brug af p-piller (oral), de midler, der er nødvendige for akut antikonception, samt folkemetoder.

P-piller

Tag piller, der forårsager en måned før termen, nemlig prevensiver anbefales kun til de kvinder, der bruger dem som præventionsmetode i mindst tre måneder.

I løbet af cyklussen skal du drikke 21 tabletter (en hver dag), hvorefter du tager en pause i en uge. På dette tidspunkt opstår menstruationsblødning. Hvis du har brug for at ringe en måned før sigtet, så tre dage før den ønskede dato, stopper p-piller. Maksimum efter tre dage vil begynde menstruation. Metoden er effektiv, men inden man gør brug af det, skal det bemærkes, at sådanne forsøg med p-piller kan påvirke effekten af at tage sådanne præventionsmidler og også føre til en ændring i cyklussen.

Selv tyder det på den konklusion, at det ofte er umuligt at anvende en sådan metode, ikke mere end et par gange i livet.

Tabletter til prævention i nødstilfælde

Problemet med, hvordan man kan forårsage en tidlig årsag, kan løses og ved at tage piller, der er beregnet til akut prævention, især lægemidlet "Postinor". I sammenligning med tidligere midler udgør den en stor fare for kroppen, og derfor er modtagelsen kun vist i tilfælde af ubeskyttede seksuelle handlinger.

Tag p-piller skal være senest to dage (48 timer) efter seksuelle handlinger, ellers ingen resultater, som denne metode ikke bringer. Det skal også bemærkes, at jo tidligere værktøjet er taget, desto større effekt er det derfor ikke nødvendigt at forsinke til sidste øjeblik.

Inden for denne periode tages en tablet af lægemidlet, efter nøjagtigt 12 timer - den anden. Hvis alt er gjort korrekt, så i 3 dage vil begynde livmoderblødning - en efterligning af menstruation.

Folkelige måder

Du kan bruge forskellige stoffer, der forårsager menstruation, og du kan ty til folkemetoder. Dog bør kvinder advares om, at de påvirker hver sag forskelligt på kroppen, det er nogle gange det ønskede resultat ikke opnået. Det er også obligatorisk at konsultere en læge.

En måde er at tage ascorbinsyre i store mængder. Mulige konsekvenser - udvikling af gastritis, erosion af mave og sår. Den anden metode - varm fod og bade med tilsætning af jod eller sennep. Mulige konsekvenser er udviklingen af massiv blødning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.