SundhedPræparater

Præventionsmidler

I familielivet er der øjeblikke, hvor parret en eller anden grund, afstå fra at få børn. I sådanne tilfælde for at undgå uønsket graviditet, bør du tage prævention.

De fleste ekspertrådgivning om dette spørgsmål kan kun læge i fødselsforberedelse klinik. Brug narkotika, forhindre graviditet, er det kun nødvendigt at konsultere en specialist, fordi graden af deres sikkerhed afhænger af deres rette brug og strengt individuelle for hver kvinde. Kun lægen, vel vidende de særlige forhold i sundheden for en bestemt patient vil være i stand til at tildele den mest effektive svangerskabsforebyggende metode til hende.

Fra uønsket graviditet har lært at beskytte sig selv i en ekstrem antikken. Svangerskabsforebyggende virkning af forskellige urtete og decoctions fremstillet, fx fra bladene af poppel eller pil beskrevet selv i sanskrit kilder. Omtale af dem findes i gamle kinesiske medicinske bøger, der relaterer til det tredje årtusinde f.Kr..

graviditet forebyggelsesmetoder, der er mange i dag, og alle af dem er for det meste har en række fordele: effekt og sikkerhed, har en langsigtet indsats, let at bruge, overkommelig pris, og under samleje ikke overtræder komfort.

Svangerskabsforebyggende midler er klassificeret på grundlag af deres handlinger. Muligheden for at bruge dem afhænger: alder, regelmæssighed samleje, tilstedeværelsen af visse sygdomme og inflammatoriske processer i kroppen. Baseret på dette, kan svangerskabsforebyggende inddeles i:

- hormonel - sige p-piller ;

- barriere - en hætte, membran eller kondomer;

- intrauterin - helix, etc;.

- kemisk - styreplatform, salver, suppositorier, såsom for eksempel som "Pharmatex", "Amoteks".

Tidligere mange kvinder bruger hormonel prævention forårsagede fordomme forbundet med den populære opfattelse af deres negative virkning, sundhedsskadelige. Jeg må sige, at den første generation svangerskabsforebyggende sådanne lægemidler faktisk havde en masse bivirkninger. Men de er ikke kun sikker i dag, men selv har en terapeutisk virkning på kroppen.

Moderne hormonale lægemidler, såsom for eksempel "Jazz" (p-piller), kan forhindre ovariecancer, endometriecancer, mange godartede tumorer. I dag er disse stoffer forbedre den kvindelige hud, reducere de hormonelle udsving i løbet af menstruationscyklus.

De mest effektive og uskadelige betragtes barrieremetoder, som skaber en barriere, der forhindrer sperm trænge livmoderhalsen. Ud over sin funktion at forhindre graviditet, disse lægemidler reducere risikoen for konsekvenserne af ubeskyttet samleje. Størrelsen af cervikale og vaginale hætter skal bestemme gynækolog.

IUD'er har en række forskellige former - "paraply", "loop", "ring", "spiral" osv De materialer, som de normalt er fremstillet - hovedsagelig kobber, sølv, plast.

Funktionsprincippet af kemiske svangerskabsforebyggende midler, fremstillet baseret på deres spermatoksichnosti: de lamme sperm, forhindrer befrugtning af den kvindelige æg. I dag industrien producerer dem i form af tabletter, pastaer, vaginal bolde.

Faktisk, så hver medicin, prævention har deres egne bivirkninger. Men næppe nogen af os nogensinde tænkt over risikoen for sygdom, såsom gastrisk kræft, tager en banal medicin som aspirin. Derfor bør du ikke bekymre dig, og frygtløst acceptere nogen af moderne præventionsmidler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.