SundhedPræparater

Hvad er collagenaria? Anmeldelser af læger og hvordan princip maskinen

Enhver kvinde ønsker at forblive ung. I det arsenal af vores bedstemødre til dette var kun masker og cremer er hjemmelavet fra en række af naturlige ingredienser. Videnskaben har sprang fremad. Og nu er der ikke kun mange forskellige kosmetiske produkter til hudpleje, men også en lang række værktøjer, udstyr, procedurer, der sikrer, at enhver kvinde uanset alder kan se 10-15 år yngre. For en af disse teknikker til bevarelse af feminin skønhed gælder modtagelse ved hjælp af enhed kaldet "collagenaria". Læger om det meget positivt. Det er muligt, at mange af os har hørt dette ord. Men ikke alle forstår, hvad det er, hvordan det fungerer, denne mekanisme, kan det bidrage til at holde ungdom og skønhed af vores hud. Alle disse spørgsmål kan besvares her.

Hvad er collagenaria og hvad er det til?

Hvad er kollagen og hvorfor er det så vigtigt for vores hud, helt sikkert kendt af mange. Det er en vigtig del af enhver levende organisme. Dette er vores naturlige protein, der giver styrke og elasticitet af vores hud. Derfor, jo mere den produceres i kroppen, jo mere smukke vi er. Med alderen, kvinder og mænd, også kraftigt reduceret sin størrelse. Som et resultat, huden bliver tyndere, de første rynker, som uddybes med tiden. Den moderne farmaceutiske og kosmetiske industri producerer en masse penge med et højt indhold af kollagen. Men det er et kunstigt syntetisk protein. Vores hud tager det dårligt. Derfor er effektiviteten af disse midler er langt fra ideel. Det er meget bedre for huden selv producerer en tilstrækkelig mængde af kollagen. Dette kan hjælpe os til en særlig maskine, der bruger en pære. Det kaldes "collagenaria". Det er en lodret eller en vandret kabine er udstyret med specielle lamper af forskellig farve spektrum.

Det transporterende princip for indretningen

Hvordan virker det collagenaria? Anmeldelser af læger vidner om dens høje effektivitet i kampen mod aldring. Dens funktionsprincip er som følger. Røde lamper under proceduren er let at trænge de øverste lag af huden, her aktivere stofskiftet, hvilket resulterer i en gentagne gange øget produktion af elastin og kollagen. Således er den naturlige mekanisme starter regenerering og foryngelse. Denne procedure er en af de lette terapeutiske anordninger. Det er helt sikkert, og ikke har nogen bivirkninger.

fordele collagenaria

Som følge af en sådan lys terapi huden glattes, rynker forsvinde, teint forbedres, forsvinder "senile" alderspletter. Sammen med forskellige kosmetiske præparater, der indeholder hyaluronsyre bør anvendes collagenaria. Anmeldelser af læger taler om det samme. I dette tilfælde vil huden foryngelse effekten være langt mere mærkbar. Disse procedurer vil gøre enhver kvinde uimodståelig.

Collagenaria: anmeldelser af læger

Som nævnt ovenfor, taler eksperterne positivt om denne hudforyngelse teknologi. De siger, at for fremkomsten af en betydelig og varig effekt er det nødvendigt at anvende denne procedure mindst 8 uger. Det er, hvor meget tid det vil tage huden at komme sig helt. Tid eksponering lampe i begyndelsen af kurset bør ikke overstige 10 minutter. Ved slutningen af cyklussen det kan øges til 20 minutter. Desuden har lægerne advaret om, at under proceduren bør være at beskytte øjne og bryster. Der er flere kontraindikationer for brugen af denne mekanisme. Derfor konsultere en læge, før du bruger den metode, ingen skade.

Vi fandt ud af, hvorfor vi er så vigtige kollagen og hvordan man bruger resultaterne af moderne videnskab kan øge sin produktion i kroppen. Dette vil hjælpe forynge kvinder i alle aldre. Brug af maskinen, der bruger kollagen lamper er en af de sikreste og mest effektive måde at bevare skønheden og elasticitet i huden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.