SundhedSund kost

Sammensætningen af Energy Diet. Funktioner af anvendelsen og virkningen af funktionelle fødevarer

Enhver kvinde ønsker at lære at spise på en sådan måde at reducere din vægt til den ideelle, og derefter holde sig til det opnåede niveau. Men for at opnå dette er langt fra alle. Så i stedet for at skulle tage dig selv i hånden, konsultere en professionel diætist og slutte sig til gymnastiksalen, mine damer foretrækker at betale penge for en magisk pille, der vil gøre dem slankere tid. Selvfølgelig har den kinesiske kapsel længe været udsat for, og at anvende dem er den eneste, der ikke bekymre sig om deres helbred, men mange drikkevarer anses sunde fødevarer indstilling og kun øge sin popularitet. I dag er det vores mål at foretage en detaljeret analyse af sammensætningen af energi Kost, og kun på grundlag af dette materiale alle kan selv konkludere, om ikke at bruge det.

Så uanset om du ønsker at bruge shakes til vægttab og vægtkontrol

Faktisk kan du godt undvære det. Selv om producenterne selvfølgelig, vil vi sikre, at dette er den eneste måde til hurtigt at tabe sig og ikke få den tilbage. Et gran af sandhed i det er nok til at måle den nødvendige mængde pulver, og du får et færdigt produkt, der indeholder en masse protein og lidt fedt. Gentag dette i udarbejdelsen af konventionelle fødevarer er mulig, men kræver en vis viden, færdigheder og fritid. Du bliver nødt til at studere sammensætningen af de produkter, som er ved dit bord, og vælge dem, der giver dig en god dosis af protein, et par nyttige (komplekse kulhydrater), fedtsyrer, fibre, vitaminer og mineraler. At de vil blive et alternativ til dyre cocktails. Lad dog os først forstå hvad der er inkluderet i Energy Kost, og er det virkelig nyttigt for vores krop.

Sports ernæring, normal og Energi Diet

I dag er der er sådan en bred vifte af alle slags cocktails, som du rent faktisk kan blive forvirret, hvilken en er for, hvad er hensigten. Så lad os se sammen. Ordet "cocktail" har blandet i vores sind med begrebet protein. Men denne regel virker kun, når vi taler om sport ernæring. Dette er faktisk den kilde til rent protein. Enhver af maden indeholder ikke kun protein, men også fedt, men den cocktail giver næsten ren protein.

Gennemsnitlig mad - det er her, vi får alt, hvad vi har brug for vitaminer, mineraler, fedtstoffer, proteiner og kulhydrater af konventionelle produkter. Dette er den mest optimale og afbalancerede udgave, fordi vores kroppe er tilpasset til at sikre, at fordøje en række fødevarer. Endelig er den tredje mulighed. Sammensætningen af Energy kost - det er en afbalanceret kost, det vil sige alle de nødvendige materialer er perfekt afbalanceret formular. I virkeligheden - det er virkelig et ideelt produkt legkousvayaemy, ikke overlæsset med unødvendige kalorier og giver kroppen den nødvendige energi.

Hvorfor nu blevet påtrængende etablering af sådanne produkter

Faktisk hylderne stablet med mad, er der ingen mangel på noget, hvis du har et job og en stabil indkomst, er problemerne med bestemmelser ikke opstå. Dog kan kravene til kvaliteten af fødevarer en person vokser, og moderne fødevareindustri ikke tilfredsstille dem. De fleste af de produkter, der vises regelmæssigt på vores bord - det er tomme kulhydrater, og til tider blandet med fedt. Det vil sige, at mad kan være højt kalorieindhold, men forårsage en "cellulær sult", fordi det ikke kan give tilstrækkelig næring til alle organer og systemer. Sammensætningen af Energy kost - dette er en bred vifte af essentielle krop stoffer. Dette gælder især for de mennesker, der ikke har nok tid til at forberede og overvåge balancen i din kost. Denne lavt kalorieindhold som gir sundhed og levetid, hjælper med at organisere alle de metaboliske processer ved at give alle de organer og systemer i et komplet sæt af fedt, proteiner og kulhydrater, mineraler og vitaminer. Lad os se nærmere på sammensætningen af cocktails til at gøre dig forstå, at det får din krop.

Den første bestanddel - et protein

Mange af os mener, at protein shakes - en masse vægt løftere. Faktisk er de fleste af befolkningen lider af en mangel på protein. Dette skyldes forskellige forvridninger i kosten, mange kostvaner, der er så glad for kvinder. Løs det tager en kompleks Energi kost. Cocktail præparat omfatter to typer af proteiner. This animalske proteiner, dvs. et koncentrat af mælkeprotein og vegetabilsk i form af et isolat protein sojabønner. Således cocktail indeholder 18 aminosyrer, blandt hvilke næsten halvdelen - er vigtigt, dvs. kroppen kan ikke producere dem selvstændigt.

Fedt og kulhydrater

Vi må ikke glemme, at disse elementer er lige vigtige og nødvendige for vores krop, klar over dette, og skaberne af komplekse Energy kost. Sammensætning af en cocktail - det er virkelig indbegrebet af en gammel drøm om mange mænd og kvinder. Et produkt er i stand til at give kroppen med alle nødvendige, og det er svært at spise for meget, da det er afmålt doseret på forhånd, og også meget god mufler sult. Dette lettes af to forskellige carbohydrat i produktet. Det er dextrose, som er øjeblikkeligt absorberet tilbage i munden og gør du glemme alt om sult. Det andet kulhydrat - en stivelse og maltodextrin. Han absorberes langsomt, hvilket betyder, at du permanent glemme alt om sult og lyst til at spise noget lækkert. Desuden er sådanne additiver udelukke humørsvingninger.

fedtstoffer

På trods af at det store flertal af mennesker er begyndt at tage dette produkt i kampen mod fedme, lipider er væsentlige elementer i vores magt. Og det er et stort plus kompleks Energi kost. Produkt sammensætning indbefatter sojabønneolie. Og med god grund, at det indeholder E-vitamin, som i store mængder. Andre olier kan ikke engang tilnærmelsesvis sammenlignes med ham. Men det er en naturlig antioxidant, der hæmmer væksten af kræftceller. Sojabønneolie indeholder over 30 mineraler og spaltet med 98%.

Fibre, vitaminer og enzymer

Og vi fortsætter med at demontere en del af Energi Diet. Magt suppleres af fiber. Producenter indse, at vores mave kan fordøje kun flydende cocktail, så inkludere i johannesbrød beholder og inulin fra cikorie. Naturlige fibre nødvendig for normal funktion af tarmene, så det er ikke overraskende, at det har betalt en masse opmærksomhed. For at din krop til at fungere som et ur, er det tilstrækkeligt at udskifte de vigtigste måltid (en eller flere gange om dagen) for at bruge energi kost. sammensætning analyse fortæller os, at dette er en omfattende kompleks, hvilket bestemt ikke skade din krop. Han suppleret vitamin-mineral kompleks af 12 vitaminer og 11 mineraler.

naturlige antioxidanter

Desuden kan vi konstatere tilstedeværelsen i Acerola kirsebær ekstrakt. Det er en fremragende kilde til vitamin C, og desuden mester af antioxidant, regenererende virkning. Som kilder for gruppe B, der består af de komplekse fungerer som gelée, det stof, der bier udskiller. Endelig er den sidste komponent, som jeg ønsker at sige et par ord, det er enzymer. Svært at fordøje protein, og disse stoffer lette hans opgave. Det vil sige, får du en komplet vifte af næringsstoffer, og derfor kraft og vitalitet, samt lethed og aktivitet.

bit analytics

Alt vi talte om dette produkt, vi kender fra de ord, producenterne selv, eller snarere, hvad de skriver i brochurerne. Er det et perfekt produkt i fremtiden, eller endnu en universalmiddel for problemerne med at være overvægtige, det er op til dig. Samt købe eller ikke energi kost. Sammensætningen af produktet, på pakken, kan sige mere end en farverig roser i reklameøjemed. Lad os se på dette nærmere. Du har købt en krukke vejer 450 g og koster 1.800 rubler, og klar til at lære magi forbindelse, der vil gøre dig sund og smuk. Og den første ting du vil - er en mild overraskelse. For det første indeholder produktet aromaer og farvestoffer, desintegreringsmidler og andre tilsætningsstoffer, som ikke bør være sådan, at produktets kvalitet, med titlen Energy kost. Analyse af sammensætningen fortsætter med at imponere i første omgang (dvs. i stedet for den komponent, som er en del af de fleste) anbragt sojaprotein. Det er den billigste kilde til vegetabilsk protein, med aminosyren næste defekt. I andet sted hurtige kulhydrater - dextrose. Fordøje det meget hurtigt, og kan blive forsinket til fedt med lidt fysisk aktivitet. Det er for kontoransatte er ikke det bedste, der er befordrende for vægttab komponent.

I tredje sted i sammensætningen af mælkeprotein. På den ene side - det er langt mere kvalitet protein end soja, men dens placering tyder på, at en del af det er helt klart ikke dominerende. Endelig får vi til cikorie inulin, dvs. uopløselige fibre, som passerer gennem tarmene som en børste, absorberer alle de overskydende. Men som en del af dens meget lille, kun en femtedel af den daglige dosis. Endelig sojaolie - det er et nyttigt produkt, men i praksis har de samme egenskaber og linolie, og mange andre.

For at opsummere

Om der skal bruges funktionelle fødevarer Energi kost? Præparatet viser, at det er en blanding af sojaprotein, sukker og mælkepulver, som sælges for en masse penge. 100 g produkt, vi opnår 37 g af lav kvalitet protein, 44 g kulhydrat, fedt 9 g og 6 g fibre. Spørgsmålet opstår, hvorfor så ikke købe en høj kvalitet, sporty protein pulver for at berige den med fibre, vitaminer og mineraler og drikke en øse af enhver vegetabilsk olie? Resultatet er ens, og kroppen vil føle sig meget bedre. Samtidig vil du bruge endnu en lidt mindre på grund af den store emballage professionelle blandinger til protein shakes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.