Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

"Zafferano" (restaurant, Moskva): menuer, anmeldelser

Moskva er en af de største og smukkeste byer i verden, på grund af det, der kommer her på daglig basis et stort antal turister fra forskellige hjørner af vores store planet. Der er veludviklet infrastruktur, der er stor effekt på økonomien, og kun takket være hovedstaden i Den Russiske Føderation er konstant åbner en række nye virksomheder, herunder i modsætning hinanden cafeer, barer, restauranter, barer og lignende virksomheder. I dag, ved den måde, vi bare komme ind på temaet for denne institution!

Kæde af restauranter "Zafferano" - ganske interessant og meget populære Moskva projekt, hvor sammensætningen er på dette tidspunkt i de tre arbejdssteder. I den nærmeste fremtid forventes det at åbne et andet sted catering fra denne kulinariske mærke, så at sige. I denne lille artikel vil vi diskutere i detaljer hver "Zafferano" (restaurant), af det, en menu og et udvalg af andre nyttige oplysninger. Nå, vi starter lige nu!

beskrivelse

Alle har en interesse i, hvorfor dette netværk har sådan et mærkeligt navn. Ordet «Zafferano» er ikke en russisk, er det ikke tilfældet for det engelske sprog, fordi det er en elegant italiensk ord. Af den måde, dette udtryk henviser til den dyreste og lækker krydderi over hele verden - safran.

Det indre af hver af de netværk af institutioner er lavet i bløde farver, der har de besøgende til at hvile og behageligt tidsfordriv. På samme tid, kan udformningen af lokaler restauranten kaldes en kortfattet. Hertil kommer, her kan du se interessante design fund, der tiltrækker opmærksomhed fra de allerførste minutter for at være her.

Den eneste ulempe ved restauranterne i dette projekt er deres lighed med hinanden. På den anden side, kan dette tilskrives de fordele, fordi der i dette tilfælde ved du præcis, hvordan hver restaurant netværk, hvis besøget mindst én gang i en af dem. Generelt hver "Zafferano" (restaurant) bør du kan lide det!

Kontaktoplysninger

Så hvordan kan du huske alle arbejder i Moskva 3 af cafe restaurant af projektet på tidspunktet for udgangen af 2016. Hertil kommer, at i den nærmeste fremtid, er det netværksstyring planlægger at åbne en anden facilitet i "Fleet" shoppingcenter, som allerede kører allerede mange caféer, restauranter, herunder den populære børns restaurant "Monster Hills", som er skaberne af fremmede væsener. Men nu er det ikke.

Den første "Zafferano" (restaurant) er placeret på Novinsky Boulevard, 8. hus, indkøbscenter "Lotte Plaza", 3. sal. Kontakt administratoren af den institution, kan du på det telefonnummer: 7 (495) 258-93-05, og personligt besøge projekt, du får alle hverdage fra kl. Til gengæld lukker "Zafferano" restaurant, menuen, som du diskutere lidt senere i denne artikel, efter afgang af den sidste gæst.

En anden institution "Zafferano" er placeret i skæringspunktet mellem ringvejen og motorvej Kashirskoye. Det er en del af en shopping og underholdning "Vegas" center, hvor på anden sal. Hvis du ønsker at tilbringe en banket eller en anden begivenhed, den tidligere nødvendigt at drøfte alle spørgsmål med administratoren og kontakte en repræsentant for restauranten kan du ringe til 7 (495) 984-65-92. Af den måde, der kører restauranten "Zafferano" i Moskva på følgende tidsplan: mandag til torsdag og søndag - fra 10 til 23 pm, fredag-lørdag - fra 10.00 til midnat.

Sidste time restaurant "Zafferano" kan findes på 66 km MKAD. Det er beliggende i indkøbscentret "Vegas" ( "Crocus City"), 4. sal. Hvis du har spørgsmål til institutionen administrator, kan du kontakte dem på telefonnummer: 7 (495) 236-10-11. Hertil kommer, at restauranten "Zafferano" i denne liste: mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og søndag - 10,00-23,00, fredag og lørdag - 10,00-24,00.

banketter

Hver gren, herunder restauranten "Zafferano" (Novinsky Boulevard), er et ideelt sted for en række forskellige fester. Der er stor begivenhed vil finde nogen orientering, så du vil være sikker på tilfredse!

Administrationen og ledelsen af virksomheder i projektet professionelt organiseret bryllup banketter og fester samt børns begivenheder, konceptuelle og de øvrige arrangementer på det højeste niveau. Hver restaurant design til dig og dine gæster vil have skabt en personlig menu, teknisk belysning, lyd og visuelt design, samt meget mere.

catering

I dagens verden, mange festlige begivenheder mennesker træffe beslutninger om karakteren af den adfærd. Mindst en del af brylluppet er organiseret i de steder, hvor engang parret første gang så eller mødt. Self-organisere alt dette uden at have oplevet en ordentlig og nødvendige relationer, meget vanskelige, og som et resultat kan have noget helt uinteressant og irrelevant. I dette tilfælde er det bedst at bestille catering. Med dette koncept velkendt for mange, men vi husker at catering - tjenester på stedet selskabslokaler og lignende fester.

Af den måde, restauranten "Zafferano" ( "Vegas City"), samt andre institutioner af dette mærke, tilbyder alle off-site begivenheder i den ønskede kunde hjørne af Moskva. Denne organisation vil være i stand til at forberede den perfekte romantiske middag, en beskeden fest, luksus bryllup, private velkommen kolleger fra anden by / land eller enhver anden begivenhed. Formatet af vælge dig, og repræsentanter for institutioner organisere alt på højeste niveau. Priserne på restauranten "Zafferano" (Novinsky Boulevard), såvel som i andre cafeer dette netværk tilstrækkeligt acceptabelt, så du vil blive glædeligt overrasket!

Restaurantens menu i "Lotte Plaza"

I alt i denne institution tre kort er præsenteret: vinen, og den vigtigste bar. Diskuter alkohol i dette afsnit, vil vi ikke, så lad os tale om hovedmenuen i flere detaljer.

Så er det repræsenteret af pålæg og salater, varme forretter, supper, ris, en sektion, der viser de forskellige variationer af kebab og shish kebab, varme retter af kød, fisk og skaldyr, side retter, desserter, is, syltetøj, friske bær og frugter.

garnishes

Fra denne menu, har vi et nærmere kig på netop de side retter. På dette sted har du mulighed for at smage de grøntsager til 400 rubler, grillede kartofler hjemme for 380 rubler., Ris med safran til 200 rubler, kartoffelmos eller stegte kartofler med svampe til 280 og 450 rubler. henholdsvis.

Også være sikker på at prøve svampe på grillen, bagte kartofler og andre retter, som du vil elske.

Restaurantens menu i SEC "Vegas" ( "Crocus City")

Master Card retter institutionens adskiller sig ikke fra menuen på dette sted som en restaurant "Zafferano" ( "Lotte Plaza"), så vi vil diskutere særlige børnemenuer. Sådan en menu for de små præsenteres side retter, kolde retter og snacks, desserter, ruller, drikkevarer, salater, supper og så videre.

Hvis dit barn kan lide varme retter, bare bestille det i "Zafferano" (restaurant, "Crocus City"), spyd oksekød (250 rubler.) Burger "Ladybug" (320 rubler), kartoffelmos med kylling nuggets (280 rubler .) og andre retter.

Restaurant menu Kashirskoye

I dette tilfælde næsten ingen bund kort over retter er ikke forskellig fra de tidligere, men her kan du også bestille en pizza, som du helt sikkert overrasket. De resterende dele af fuldt kompatibel, så det giver ingen mening at tildele dem.

anmeldelser

Som for kunde kommentarer, de er næsten altid positiv. Folk er tilfredse med det høje niveau af service, lækker mad og rimelige priser. Også besøgende som de indvendige faciliteter og den atmosfære, der hersker i dem.

Hele netværk af "Zafferano" - fremragende restauranter, der leverer tjenesteydelser af høj kvalitet på det mest overkommelige priser i hovedstaden!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.