SkønhedHudpleje

Positiv feedback fortjent alger maske

Piger flittigt passe dit ansigt og krop, som ønsker både at bevare ungdom og skønhed i længere tid. Nogle af dem går til saloner, andre gør forskellige hjem behandlinger. Salonen Programmet er nu en vigtig innovation blandt de foreslåede procedurer er blevet alginat maske til kroppen og ansigtet.

Hvad er det her

Denne type maske er fremstillet af alginater (salte af alginsyre). Få dem ud af visse typer alger. De mest almindeligt fra brun havet. Og der er ikke fundet i landplanter alginsyre salt.

Dette stof er blevet opdaget for relativt nylig, og helt ved et uheld. I 1981 blev Stanford (engelsk kemiker) forsøger at få jod fra tang. Som et resultat, dens biprodukt af stålværker alginater. Lidt senere, en anden forsker fandt Krefting alginsyre. Han betragtede sig selv en pioner og undersøgt i detaljer og beskrevet alle sine egenskaber. Derefter blev alger syre fundet at være almindeligt anvendt i fødevareindustrien, farmakologi og, selvfølgelig, kosmetologi. Langt fra at være en videnskabsmand har udtalt om det en retvisende redegørelse. Alginat maske begyndte at ske i Storbritannien, Norge, USA, Frankrig, Kina, Indien, Japan. Ikke langt bag dem og Rusland.

handling maske

Fremragende gennemgang alger maske har modtaget takket være sin mangesidede indvirkning på huden. Det samtidig fugter, beroliger, køler og opfrisker. Endvidere masken besidder antiinflammatorisk og antibakteriel virkning selv, strammer og styrker huden, fremmer lukningen af porer, forbedrer blodcirkulationen, samt levering af aktive bestanddele og oxygen fylder cellen energi. Positiv gennemgang alger maske entydigt erhvervet fortjente. Hendes særegne modellering og løft effekt. Masken har en dræning effekt, forbedrer lymfe og blodgennemstrømningen, og også favoriserer resorption af stillestående pletter.

masken

Ofte producenter af kosmetiske produkter til sine forskellige tilføje nyttige komponenter med henblik på at forbedre de gavnlige egenskaber, der har alger maske. Dets sammensætning kan beriges med planteekstrakter af kamille, blåbær og troldnød for at lindre og afbøde irritabel følsom hud. For aldrende hud tilføje soja planteøstrogener og spirede hvede kim; til fedtet hud udsat for inflammation - svovl, zink, og anti-inflammatoriske midler. Hvis der er et spor og vitaminer (rutin, vitamin C) i sammensætningen af masken, vil det bidrage til styrkelse af karvægge.

Det fortjener en særskilt gennemgang alger maske, inden for hvilket der er en diatomejord (resterne af kiselalger kiselholdige alger). Denne porøse stof er til stede i sammensætningen keratinholdige partikler har adsorbere handling, som giver kvalitet maske krat sorbent.

dosering

Alginat maske hovedsagelig fremstilles i form af et pulver. For deres anvendelse pulveret skal blandes med vand (i forholdet 1: 3, henholdsvis). Den resulterende pasta blev påført på ansigt eller krop, og der inkuberes i 10-20 minutter. Efter dette, bør masken fjernes og du kan nyde en afslappet og glat hud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.