SkønhedHudpleje

Laser tatovering fjernelse Øjenbryn: før og efter fotos, udtalelser

Hvilket ikke kun ofre for den smukke halvdel af menneskeheden, for at blive endnu smukkere. Kvinder er villige til at tolerere og prøve noget, bare for at ændre eller reparere, hvad der er givet til dem af naturen. På grund af disse ønsker og forhåbninger havde sådan en tjeneste som permanent makeup ansøgning. Med det, saloner og håndværkere tilbyder at ændre form af læber, øjenbryn, øjne, eller blot for at understrege deres naturlige skønhed. Men sker det ofte, at resultatet er langt fra ønskeligt. Det hele afhænger af oplevelsen af de master, materialer og udstyr, som den anvender. Alt har en mening. Efter alt, kan det forkerte valg af farve, kontur tegning unøjagtige eller lav kvalitet farvestof beskadige arbejde og ændre funktionerne i klienten.

I årevis en af de vigtigste tendenser i makeup er lyse, brede og godt tegnet øjenbryn. Det er derfor, den service er helt permanent make-up er blevet den mest populære blandt tatovører. Men hvad sker der, hvis du rammer en dårlig mester, og resultatet af jer ikke glad?

Metoder til fjernelse af permanent make-up

Tidligere brugte en masse måder at fjerne permanent makeup resultater, hvoraf nogle var ganske smertefuld og endda risikabel (dermabrasio, syre skræl, kirurgisk hud resurfacing, kirurgisk fjernelse, hjem metoder). De fleste af disse metoder har ført til konsekvenserne ikke mindre uæstetiske end tatoveringen selv - ardannelse.

I øjeblikket er dette problem er løst i medicin begyndte at bruge laser udstyr til at fjerne fejl kunstnere permanent make-up.

Funktionsprincippet af laseren

Det transporterende princip i lasersystemet er en laserstråle længde på 532 eller 1064 nm på de dybe lag af huden, i virkeligheden er der et pigment. Efter en sådan eksponering pigment nedbrydes og udskilles fra kroppen, bliver huden igen klar og smuk.

Funktioner af laser enhed

Funktion af laseren er, at det ikke skade de øverste lag af huden og påvirker ikke hårvækst. Derfor bør kvinder frygter at miste deres øjenbryn er helt ubegrundet. Arbejde hårsækkene ikke påvirkes, og fortsætte med at vokse hår naturligt.

Fjernelse laser tatovering øjenbryn er smertefri og kræver ikke anvendelse af en smertestillende. Klienten føler en let prikkende i det behandlede område.

En anden funktion af proceduren er antallet af sessioner for den fulde effekt. Det nødvendige antal af besøg bestemmes af lægen på den første modtagelse. Dette kan være 1-5 sessioner gang om måneden.

Forberedelse af huden under proceduren

Særlige forberedende procedurer ved at gå gennem en session er påkrævet. Man behøver blot at afstå fra solen og solarium i mindst to uger. Ellers er der en mulighed for forringelse af virkningerne eller selv producere en lille brænde.

handlinger for

Før tatovering fjernelse klinik du holder en test session. Dette gøres for at bestemme kvaliteten af maling farve og dybden af pigmentet. Nogle producenter af maling anvender komponenter, som under laser bestråling fører til en ændring i farve tatovering og bruning. Derfor, efter den første procedure, er patienten rådes til at observere resultater inden for et par uger. Hvis tatoveringen lettet og bliver mindre synlige, kan fjernelsen fortsættes. Jo mørkere nuance til permanent make-up er blevet brugt, jo lettere er det at fjerne det.

Session selv tatovering fjernelse udføres i en specialiseret klinik specialister, som er uddannet til at arbejde på det respektive lasersystem. Patienten anbringes på en stol, et arbejdsområde af huden behandles med en antiseptisk opløsning og specielle briller lukkede øjne, ikke transmittere lys af en laserstråle. Derefter eksperten den påkrævede effekt af laseren, der afhænger af dybden af pigment og farveblæk anvendes. Virkningen af anordningen sker ved kørsel af udbrud. Fjernelse laser tatovering øjenbryn ikke tager meget af din tid, den session varer i 5-10 minutter. Under laser eksponering, rapporterede patienter prikken i det behandlede område, som er et stærkt ubehag virker ikke. Efter afslutning af proceduren påføres huden kølende gel, hjælper det at lindre ubehaget og fremskynder hudens regenereringsproces.

Opsvinget periode og hudpleje

Laser fjernelse af tatovering øjenbryn - en procedure, der ikke kræver særlig forberedelse, men hudpleje er nødvendig efter sessionen. Vigtigste anbefalinger:

 • Inden vi går ud nødvendigvis anvende en solcreme med en høj grad af beskyttelse. Det hjælper dig med at undgå forekomsten af alder pletter, fordi efter at beskadige huden bliver meget sårbar.
 • Inden for et par dage efter proceduren bliver nødt til at afholde sig fra at besøge de pools, saunaer, samt svømning i åbent vand for at undgå hud infektioner.
 • Soldyrkere bliver nødt til at vente og afstå fra at besøge garvning og solbadning i mindst to uger efter passage af sessionen.
 • Hvis under sessionen du har nogen små sår, hvorefter de dannede en skorpe, kan det under ingen omstændigheder ikke fjernes uafhængigt af hinanden. Den bør gå af sig selv. I denne periode ikke kan skade huden, og dens overflade påføres på sårheling creme (fx "Bepanten" eller "Panthenol").

Tatovering fjernelse laser øjenbryn konsekvenser foto

Efter at begå laser virkninger på huden kan være en manifestation af nogle konsekvenser, der er nemme og kort varighed. Det kan mærkes rødme og hævelse af det behandlede område. Disse symptomer passere sædvanligvis inden for 1-2 dage. Undertiden huden kan forblive små sår. Det er heller ikke skræmmende. De heler meget hurtigt (ikke mere end tre dage), og arrene efterladt ikke. session, behøver konsekvenserne ikke bringe store problemer for klienten. De vigtigste ting - at observere alle de råd og anbefalinger fra din læge.

Kontraindikationer

Som med enhver kosmetisk procedure, laser fjernelse tatovering øjenbryn, også har kontraindikationer:

 • under graviditet og amning;
 • tilstedeværelse af hudsygdomme (eksem, psoriasis);
 • enhver betændelse på huden;
 • Sygdommen diabetes mellitus;
 • smitsomme sygdomme (herpes);
 • tilstedeværelsen af tumor i kroppen;
 • tan (før proceduren er nødvendig for at nægte at besøge garvning og solbadning i mindst to uger).

Må ikke forsømme disse betingelser. Ellers kan laser fjernelse tatovering øjenbryn være ineffektive eller endog skadelige for helbredet.

pros procedurer

Virkninger på pigment laser har en betydelig fordel i forhold til tidligere anvendte metoder til tatovering fjernelse. Blandt dem er:

 1. Sikkerhed - virkningen af strålen foregår udelukkende på farvestoffet, huden og hårsækkene bliver ikke påvirket, og ikke er beskadiget. Fjernelse laser tattoo øjenbryn - en procedure, der kan udføres kun i specialiserede klinikker, dermatocosmetologist læge uddannet i betjening af laser-systemet og har det tilsvarende certifikat.
 2. Smertefri procedure - i modsætning til de fleste fremgangsmåder til tatovering fjernelse, anvendelse af laser er næsten smertefri, kan kun prikken i det behandlede område.
 3. Tilstedeværelsen af en minimumsliste over kontraindikationer.
 4. Effektivitet - ved hjælp af en laser-system kan opnå de bedste resultater - ren og smuk hud.
 5. Den hurtighed, hvormed procedure - laser tatovering fjernelse Øjenbryn tager ganske lidt af din tid (fem til ti minutter), så proceduren kan gøre selv ved frokosttid.
 6. Proceduren kræver ingen forberedelse af huden.

Laser tatovering fjernelse Øjenbryn: før og efter billeder, anmeldelser om proceduren

Evaluering procedure tager anderledes. Dybest set de piger, der deltog professionelle saloner og bruge de tjenester af en god mester, er tilfreds med resultatet. Efter flere hud forbliver rene procedurer. Det bemærkes også, og hastigheden af proceduren.

Fjernelse laser tatovering øjenbryn anmeldelser modtaget og negativ. For eksempel vil nogle kvinder, der forsøgte proceduren forbliver utilfreds med de høje udgifter til sessionen, samt forekomsten af ubehagelige fornemmelser i det berørte område. Mange piger siger udseendet af blå mærker på stedet pigment fjernelse og dannelsen af skorpen, der tager plads på bænken blot et par dage. Der er også kommentarer, som den oprindelige farve af permanent makeup var helt lys (pigment falmede og blev næsten rød) og blev betydeligt mørkere efter den første procedure. Dette sker som regel med røde toner og meget lyse farver. For at sortere skete, klinikken gennemført en test procedure for at undgå uønskede virkninger.

konklusion

Så hvis du bliver offer for uprofessionel eller uerfarne master og du ønsker at fjerne virkningerne af arbejdet eller for at justere dem til at vælge proceduren for permanent makeup laser fjernelse, du vil ikke fortryde det. Laser fjernelse af tatovering øjenbryn (fotos før og efter se. Frem), i dag en af de mest avancerede, effektive og sikre måde at slippe af mønstret på huden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.