HjemlighedVærktøj og udstyr

Puller. Bærende. Typer af aftrækkere, beskrivelse, betegnelse

et sådant element som bærende, bruges i mange samlinger og mekanismer. Også, kan det findes på køretøjet. For eksempel er dette udrykkerleje af koblingen eller navet element. Under alle omstændigheder kræver det demontering aftrækker. Bearing plantet meget tæt. Uddrag materialerne på hånden er yderst vanskeligt. Så i dag vil vi se på, hvad er de bærende aftrækkere, deres dimensioner og design funktioner.

enhed

Det grundlæggende element i konstruktionen af dette element - en central bolt. Det skyldes, at ham arbejder en stripper. Lejer således presset ud af arbejdspladsen eller omvendt, trykkes (afhængigt af hvilken måde at slå den centrale bolt). Nogle enheder er udstyret med en hydraulisk cylinder (fx hydrauliske puller lejer, som afbilledet nedenfor). Der er også fanget i designet. De kommer i to varianter:

 • Gribere der går i indgreb med det udtrukne objekt ved hjælp af specielle værktøjer. De arbejder uafhængigt af bolt action.
 • Presseelement af kraften fra bolten eller i den hydrauliske cylinder.

Det materiale, som trækkeren er

Bearing - detalje, der er ganske vanskeligt at fjerne. Derfor strippers producenter bruger kun høj legerede materialer. Ansvarlige knuder i dataelementer er dannet ved smedning. Med hensyn til snekken, de har en større styrke end de, der anvendes i traditionelle gevindforbindelser.

typer

Der findes flere typer af disse instrumenter. De er alle forskellige i den type anfald. Det kan være:

 • Sliding.
 • Drejning.
 • Konisk.
 • C separator.
 • Universal.

Med hensyn til størrelse, kan intern lejeaftrækker har en anden diameter. I gennemsnit - fra 28 til 200 millimeter. Højden af benene er fra 35 til 60 millimeter. Størrelsen af bolthovedet - mellem 9 og 22 mm.

glidende aftrækker

Bearing ekstrakt dette værktøj er ganske nemt. Sådan stripper har to gribere, som bevæger sig frit langs bjælken. I midten af sidstnævnte har et gevindhul. På toppen af boltene kan tjene som holderne gribere. Denne aftrækker kan være interne eller eksterne lejer. For at ændre dens formål, er det tilstrækkeligt at omarrangere klemmer. I øvrigt, hvis maksimum opløsningen er fra 10 til 80 centimeter. Apparatet har et stop for, at styrken af bolten. Dette forhindrer forskydning af lejet. Kittet indbefatter glidende puller kroge med forskellige længder. Også værktøjet leveres med udskiftelige spidser. Normalt de har de samme dimensioner (tjene substitution i tilfælde af svigt af det første element).

Med de roterende gribere

De har et andet design. Kroge tilproppes med skruer. Hvilken bil er brugt et leje aftrækker? VAZ, MAZ, GAZ, "Mercedes" - dette er en ufuldstændig liste over biler, hvor dette værktøj kan bruges. Puller har stop med dobbelt griber. Der er værktøjer og med vælgere. På enhedens krop har 4 monteringspunkter. De satte foden lejeaftrækker. Bredden af captureenhed - fra 5 til 7 centimeter. Det bruges til at udtrække små størrelse lejer, herunder demontering af spidsen af batteriet ledninger. Den kan udstyres med virkning mekanisme.

Med koniske spændebakkerne

Disse værktøjer har 3-opsamling og anvendes i situationer, hvor man ønsker at udelukke belastningen ubalance under bærende fjernelse. Ofte denne type salg hydrauliske aftrækker lejer. greb centrering er automatisk. Også i konstruktionen har en konisk møtrik, som er viklet manuelt ved installation af værktøjet. På nogle modeller er det fjederbelastet. Det har et begrænset udvalg af brug. Flip klippene ikke længere arbejde her.

C separator

Disse værktøjer er meget pålidelige. Elementet er baseret på separatoren. Det er installeret under den aftagelige leje. Begge halvdele af separatoren reduceres bolte til mere pålidelig gribning. Derefter er instrumentet forbundet til trækdelen. Dens laterale møtrik reguleres i overensstemmelse med positionen af separatoren. Strøm er sat på akslen bolt aftagelige dele. Værktøjet kan anvendes i forbindelse med kiletræk. Men når man arbejder med to mekanismer, der kræves til at overvåge sikkerheden boltegevind.

Universal

Strippere universal anvendes oftest til lejer. De har også fjernet tandhjul, remskiver og andre mekanismer. Designet er baseret på effekten af legeret stål bolt. Roterende det, opretter guiden en afmontering kraft, der påføres referencepunkt. Gennem det centrale organ af værktøjet, er denne kraft overføres til terminalerne. Således bliver elementet ekstraheres udenfor eller presses på plads. Universal aftrækkere anvendes til både interne og eksterne lejer.

pris

Omkostningerne kan variere fra en type, og et sæt af værktøjer, der er inkluderet. Den billigste og trehzahvatnye er to forskydelige udsugningsanlæg mekanisk typen. Deres pris varierer fra 500 til 1 tusind rubler. Hydraulisk enhed - den dyreste. De tilbydes på markedet til en pris på 25 tusind rubler. Udgifterne til universelle mekaniske løsninger er omkring 10 tusind rubler. Kittet omfatter et sæt dorne.

parametre

At vælge den rigtige lejeaftrækker, du har brug for at vide, hvilke parametre det skal opfylde. Når du køber, bør du være opmærksom på følgende punkter:

 • Den maksimalt tilladte belastning. Denne parameter er bestemt af styrken af det centrale legeme og puller power bolt. I værktøjsmaskiner, denne parameter er mellem 1 og 4 tons. Hydrauliske aftrækkere har en styrke på omkring 20 tons (men den pris, de har passende). Men for afviklingen af elementer som lejenav, tilstrækkelige mekaniske værktøjer.
 • Slagtilfælde. Det afhænger af afgang af magt skrue og griber længde.
 • Dimensioner stripper tænder (navnlig bredden og højden af stoppet).
 • minimum og maksimum greb løsning.

Primitive aftrækker med sine egne hænder

Dette værktøj kan foretages uafhængigt af hinanden. Stålrøret anvendes som hovedelement. Dens diameter skal være lidt større end den holder. Så ved hjælp af kværn til at skære et stykke af røret rigtige længde. Det afhænger af størrelsen på skruen. Tilslut derefter ved svejsning af en C-formet skive til at skære røret. På den anden side svejsede møtrik med et indvendigt gevind. Det skal matche parametrene for dit skrue. Denne type stripper er lettest at fremstille. Det er imidlertid kun egnet til en specifik diameter af lejet.

Lav et alsidigt værktøj

Sådan stripper vil passe de forskellige diametre elementer. Så vi er nødt til at producere foden af 10-mm stålplade. Det er bedre at bruge forberedte skabeloner. De kan laves på karton eller papir, så mærket på metalpladen og skære kværn. Så har du brug for at hente en skrue. Og vi har skærpet under keglen. Ved møtrikken svejsninger seks faner med hullerne. Sidstnævnte vil blive sikret vores ben. Ører udskæres fra godstykkelse på 5 mm. Flige svejses til møtrikken samles. Yderligere skrues boltene og knaster forbindelser koges helt. På dette stadium af samlingen af indretningen er afsluttet. Du kan gå videre til den fulde brug af værktøjet.

konklusion

Så fandt vi ud af, hvilke arter der bærer aftrækker. De mest almindelige typer er universelle løsninger af en mekanisk type. De kan bruges til at fjerne eventuelle lejer og remskiver. Remover - en meget nyttig ting i økonomien. Især hvis du har ejet en bil. Med dette værktøj kan du gøre selv en så kompleks operation såsom udskiftning af hjulleje. Servicesektoren Omkostningerne ved denne service er 3 tusind rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.