SundhedMedicin

Det er nyttigt at hvorvidt gurgle med hydrogenperoxid?

Hvem kan sige med sikkerhed, er nyttig, om gurgle med brintoverilte? Mest sandsynligt, nej. Der er mange mennesker og så mange meninger. Og manden svaret han kan give kun hans egen erfaring eller oplevelsen af folk tæt på ham.

Skyl, samt andre populære behandlingsformer har rod i oldtiden dybden. Hvis du mener, de gamle systemer af healing, så skylle munden, kan vi opnå en bedre søvn, få intelligens, tandblegning, gummi foryngelse. Og det er ikke hele listen. Selv de mest simple procedure vaske af oral madrester, bakterier, slim forurenet med bakterier. Og hvis du tilføjer i mundskyl en antiseptisk? Den siger, at det ikke tillader mikrober at trænge ind i blodbanen via en slim eller gingival skade, og derfor kan det hævdes, at disse mikroorganismer ikke vil fremme dannelsen af blodprop og forårsage nogen hjertesygdomme. Men du behøver ikke så meget for denne procedure - varmt kogt vand og ingredienser, som ofte allerede til rådighed i huset. Og når vi ved, hvad vi vil være i stand til nemt at besejre bakterier, lindre ondt i halsen, og måske endda slå halsbrand.

På Bole i halsen, vil vi komme til undsætning af en række praktiske værktøjer, der er tilgængelige i alle hjem, såsom kaliumpermanganat, salt, soda, jod.

Gurgle med brintoverilte - er en af disse enkle og overkommelige måder, der altid er ved hånden og er ganske effektiv. I næsten alle hjem medicinskabet er der altid hydrogenperoxid (3%) eller gidroperita tabletter.

For proceduren anbefales opløses i et glas vand 1 tablet eller 1 tsk gidroperita 3% brintoverilte. Denne løsning er solgt i alle apoteker.

Gurgling med hydrogenperoxid er meget nyttigt for kronisk halsbetændelse. Denne skylning fremgangsmåde er velholdt i efteråret og vinteren periode, hvor det første tegn på angina. Hydrogenperoxid er godt udvaskes fra tonsiller, afregnes der bakterier, renser slimhindeoverfladen af munden og tandkød. Selvfølgelig kan du oprette forbindelse til yderligere midler til behandling, såsom gurgle med salt. Til dette formål bør et glas vand sættes en tsk salt og 4-5 dråber iod. Du kan også bruge havsalt. God præventiv effekt giver gurgle og skylning nasopharyngeal slimhinde havvand. Det er nødvendigt at huske på, at i løbet af resten af havet i den varme sommer.

Interessant nok har der udviklet en speciel teknik, som giver den største effekt. Gurgling med hydrogenperoxid eller nogen anden løsning (furatsilin, permangansyre), der bidrager til ødelæggelse af patogene bakterier og sputum udvaskning skal udfylde skylning infusion græs, reducere inflammation (calendula, kamille, eukalyptus, salvie, vejbred). Skylning bør foretages i hele perioden med ondt i halsen mindst 3 gange om dagen.

Og alligevel er der nogle hemmeligheder ordentlig skylning. De er som følger:

• Skyl kun en frisk fremstillet opløsning (i løsningen på stående falde bakterier og mikrober);

• Temperaturen bør være så høj som mulig, men tolerabel (kold skylning er uden betydning);

• bør ikke sluge løsning efter skylning.

Vi har overvejet spørgsmålet om, hvordan man bedst kan gurgle med hydrogenperoxid. Og, bare for at prøve det, kan enhver er sig selv afgøre spørgsmålet om, hvorvidt er egnet til ham, denne metode til behandling. Fra min egen erfaring kan jeg forsikre dig, at jeg kom til det efter gentagen brug af forskellige metoder til behandling. Kroppen af en person vant til længe anvendte lægemidler og de ikke længere opnå den ønskede virkning. Derfor bør de skiftes med jævne mellemrum for at opnå maksimale resultater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.