ComputereUdstyr

Bærbare og stationære computer

Den moderne verden med dens uendelige informationsstrøm kan ikke forestille sig uden computere. Computerenheder fast etableret i mange områder af livet, at blive noget velkendt. Ingen er overrasket af en kraftig dual-core processor installeret i en konventionel mobiltelefon. Arbejdet med nogle komponenter i køretøjer er også styret processorer. Og fans af online spil siger, at den linje, der adskiller de reelle og digitale verdener bliver tyndere hver dag. Blot et par årtier siden, den eneste universelle elektroniske assistent er en stationær computer. Bærbare modeller - Laptops - har været, men ingen mirakler i form af funktionsdygtighed bør ikke behøver at vente på dem. Nu har situationen ændret sig. Så meget, at nogle analytikere siger, at stationære computere allerede kan sammenlignes med de mammutter engang conceding mere lovende repræsentanter for dyrenes verden. Desværre, men det er de ubønhørlige love evolution.

Beslutter at købe et computersystem til hjemmet, er køberne i stigende grad spekulerer på, hvad er bedre: en stationær en bærbar bærbar computer eller. Faktisk har seneste resultater fanget op med gennemsnitshastighed på personlige computere. Men omkostningerne er stadig højere. I hvert fald indtil situationen er så. I denne artikel, vil vi stadig forsøge at sammenligne en konventionel bærbar og stationær computer. For at undgå subjektivitet, giver vi de tilsvarende argumenter for hver af mulighederne.

Den væsentligste forskel mellem disse to løsninger er portabilitet, som i virkeligheden, er det helt indlysende, hvis du kan huske navnet på den anden bærbar - en bærbar computer. Dens design indebærer at arbejde i høje vibrationer betingelser: alle interne komponenter er forsvarligt fastgjort, og harddisken er mere pålidelige.

Batteridrevet med begrænset kapacitet kræver producenterne til at samle laptops energieffektive komponenter. Lav spænding magt iscenesætter finere fremstillingsproces af fremstillings transistorer i ICS, intelligent software kredsløb strømbesparelse - alt dette fører til det faktum, at det samlede niveau for opvarmning lavere end desktops. Hertil kommer, når der arbejdes på den energi, der forbruges af netværket er mindre end at "spild" i betydelige besparelser, hvis tælles hele tiden forbrug til drift.

Sag størrelse er kompakt og bestemmes primært af en skærmdiagonal. Hvem er de mest udbredte 15-tommer modeller. For at arbejde hjemme, kan du ikke bekymre dig, at der ikke er noget sted at sætte computeren bordet, da det ikke er nødvendigt: det er en bærbar computer, som er placeret selv på knæene.

Men den stationære computer er stadig for tidligt at afskrive. Gebyr for kompakthed og energieffektivitet bærbare computere - de høje omkostninger. Hvis du samler lige computerkraft af systemet, hvoraf den ene er mobil, og den anden stationære, den første pris ville være meget højere. En del af dette ophæver besparelser på elregningen.

Modernisering af stationære modeller er enklere. Standardiseret modulopbyggede system gør det muligt at skifte tilbehør, selv en nybegynder. Dette resulterer i en længere driftstid. Den bærbare computer er - en "ting i sig selv". Oftest er det helt forandret, og det er en væsentlig økonomisk udgift.

Hvis du beslutter at vælge en computer, er det værd at overveje, at udførelsen af stationære løsninger er stadig højere (på trods af krav fra nogle producenter). Selv, hvis det kun fordi i en lille notesbog er fysisk umuligt at etablere produktive kølesystem.

To visheder minus desktops - det er umuligt at tage dem på vejen og behovet for at afsætte plads i rummet til at rumme systemet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.