SundhedAlternativ medicin

Healing og brændenælde. Nyttige egenskaber og kontraindikationer

I folkemedicinen har brændenælde længe været en vigtig plads. I virkeligheden er denne plante har mange unikke egenskaber og derfor bruges til mange forskellige formål.

Nettles, nyttige egenskaber og kontraindikationer som vi nu overveje, indeholder en enorm mængde af vegetabilsk protein, forskellige mineraler, tanniner komponenter, vitaminer, ascorbinsyre, sukker og stivelse. Desuden indeholder vitamin K, som afhænger direkte af humant blodpropper.

Som brugte brændenælde, nyttige egenskaber og kontraindikationer af denne plante? Der er mange opskrifter, som du kan tage til efterretning og bruge i hverdagen.

1. Det er nyttigt at bruge en tinktur af brændenælder til hår - takket være det de bliver stærkere, genoprette den naturlige struktur og ophører med at falde. En spiseskefuld af tørformaling plante er påkrævet for at udfylde i 200 ml kogende vand. Kapacitet, hvor du er ved at forberede en tinktur, bør det wrap up og lad i 30 minutter. Så er det filtreres og påføres ved at gnide ind i hovedbunden efter vask og tørring af håret. Behandlingsforløbet varer i 6 måneder, og proceduren skal udføres hver uge. Nyttige egenskaber brændenælde hår har længe været kendt. Ved afslutningen af kurset du fik den tykke, skinnende krøller sundhed og glemme alt om skæl evigt.

2. nælder, nyttige egenskaber og kontraindikationer som vi diskuterer, er også et råmateriale til en lotion til ansigtet. Den vigtigste ingrediens - en spiseskefuld saft af planten. Det er blandet med sprit (100 ml). 1-2 gange om dagen, klar betyder, at du har brug for at tørre ansigtet. Det er vigtigt at huske, at dette er kun egnet lotion fedtet hudtype - ellers en meget høj risiko for det bevarer fugt. Ejere af normal og tør hud kan simpelthen hældes tørre nettles kogende vand og tør over for denne bouillon.

3. Der er også en opskrift, der vil interessere alle, der ønsker at revitalisere huden. Igen, en spiseskefuld tørret brændenælde hældes kogende vand (1 liter). Dernæst bør du vente på væske køles noget. I et varmt bad for at holde hænderne omkring 15-20 minutter. Dernæst bør huden være tør og anvende en fugtgivende nærende creme.

4. Hvordan kan endda anvendes brændenælde, nyttige egenskaber og kontraindikationer af denne plante? Hvis du ønsker at forbedre tilstanden af huden i ansigtet og på halsen, kok krapivnuyu maske. En spiseskefuld mælk, der skal sættes til den samme mængde tørret hakket rå. Fremtidig maske at afslutte og sat i ti minutter i et varmt sted. Endvidere blev blandingen tilsat æggeblomme, hele omrøres grundigt og påføres på huden i 15 minutter. Vask masken med rent vand, uden behov for at bruge forskellige rengøringsmidler. Hvis du har fedtet hudtype, bør udskiftes æggeblomme æg protein.

5. Ud over alle de ovennævnte, er det muligt at drikke brændenælde saft. Den stærkeste effekt af foryngelse, forbedre den generelle tone - hvad du får i sidste ende. I ren form, brændenælde saft er umuligt at drikke, men du kan fylde med frisk urt med kogende vand og ledes gennem en kødhakkemaskine. Masse, der sker som følge heraf er omviklet med gaze og klem. Saften blandes i lige dele med varmt vand og derefter kogt i fem minutter. Klar midler tager tre gange om dagen i teskefuld.

6. Nettle tilsættes ofte til salater. Især bliver det effektivt, hvis sameksisterer med den vegetabilske olie. Du kan tilføje hakkede plante i forskellige saucer at give dem en usædvanlig pikant smag.

7. Den sande Guds gave det er for mænd. For at opretholde deres styrker knust frø, blade og rødder af brændenælde, de gavnlige egenskaber, som vi nu studerer, brygget som en almindelig te, og drikke to gange om dagen.

Nettle - et unikt værktøj, som har næsten ingen kontraindikationer. Men folk, der lider af trombose, har individuelle allergiske reaktioner, såvel som gravide kvinder bør afstå fra brugen af det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.