HobbyHåndarbejde

Sådan laver du en hest ud af papiret med hænderne?

I år er en hest, og dette symbol begyndte at dukke op oftere og oftere i hjemmene af forskellige mennesker. Mange mennesker er helt overbevist om, at dette ikke bare er et dyr er maskot i år, men også kan bringe rigdom og lykke til alle hjem. Nu, mere og mere kan du se en hestesko, som beskytter familiens hjem fra onde kræfter. Køb det eller gav sig. Denne proces er ganske enkel. Men hvordan man kan gøre hesten tør for papir, så det bliver en værdig ornament af interiøret? Du kan bare klippe det ud af papir, hang på en væg og smukt dekorere, og det er muligt at lave tredimensionelle form, og sat på det mest synlige sted.

japanske motiv

En af de mest antikke kunst kultur i Japan er origami. I dagens skoler, han underviste selv børnene. Efter alt, denne teknik er ikke kun i stand til at udvikle de kreative evner af børn, men også for at træne finmotorik i fingrene, samt indgyde en følelse af pænheden. I ethvert boligindretning er i stand til at blive en slags twist, der er sikker på at tiltrække opmærksomhed. Og bare brug for en hvid eller farve album ark og saks.

Instruktioner hvordan man laver et papir hest

- For det første er du nødt til at bøje arket og gøre det til en trekant. Efter to modsatte hjørner bør slås sammen, og den del, der var tilbage - skæres.

- Bøj de modsatte hjørner og lave en trekant igen, returnere arket til den tidligere position.

- Bøj oprindelige trekant for således at danne et kvadrat, og den overskydende del af lukkebeslaget, at markere stedet for folden.

- hjørne foldet ark skal bøje. Du bør få bunden af kvadratisk form.

- Nu skal du lave en femkant, bøjet figur, og et skarpt hjørne for at skrue ned for fundamentet.

- Akut vinkel skal skæres for at få et par ender.

- Den ene ende af behovet for at fastsætte og skæres til næsepartiet hest opstået.

- For at få benene, er det nødvendigt at fastlægge den ene ende i form af en tynd strimmel og drej den til siden. Blot for at gøre resten af benet.

- Efter afslutningen af emnet kan dekorere på egen hånd. For øjnene, kan du bruge perler, og for manke - frynser. Det vil bidrage til at gøre en hest ud af et papir ordning, der er vist nedenfor.

Volumen figur hest

En sådan udsmykning er perfekt passer ind i enhver indretning. Og til dens fremstilling skal byggeri papir, hest figur mønster, et stykke ledning, knapper, maling, lace, uldtråd og lim.

Instruktioner hvordan at gøre hesten ud af papir og tråd

- Skabelon dyrefigur skal anvendes på karton, omhyggeligt skære rundt og skæres. Det er bedre at bruge kontor kniv.

- Så hvordan man kan gøre hesten tør for papir, du kan ikke kun hvide, æsken er bedre til at dekorere det samme. Her kan du bruge din fantasi og vælge en ønsket farve. Det er interessant at se kunsthåndværk lavet ved hjælp af teknikken med "hård børste". Så få en cool skyggefulde passager, men selve overfladen er porøs.

- Du kan nu vedhæfte man og hale. Uldne gevind perfekt spillede rollen som halen, og guiPure stof kan bruges som en manke. Nu er alle de dele, nødt til omhyggeligt at oprette forbindelse ved hjælp af en tynd wire.

- Den færdige stykke kan fastgøres til kortet, og kan anvendes til bulk-applikationer. Lydstyrken kan laves med knapper, som du har brug for at holde sig til papiret.

- Det vigtigste baggrund kan være hvad som helst. Det hele afhænger af fantasi af mennesket.

Det vil gå en kort master class "Hvordan man laver en hest ud af papir." Som du kan se, intet kompliceret. Det vigtigste er at tænke grundigt over alle de dekorative elementer til dekoration artikler. Det er meget vigtigt ikke at forstyrre performance-teknologi. Eventuelle dekorative elementer kan ændres til din smag. Vær ikke bange for at gøre håndværk i noget af deres egne. Kun sådan et tilbehør vil være en stor gave til dine venner, eller en vidunderlig dekoration af dit hjem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.