Mad og drikkevarerOpskrifter

Bean suppe med kød: opskrift

Enhver ernæringsekspert eller gastroenterolog fråde om munden vil vise sig at du, hvor nyttig hver dag for at spise den første måltid. Og deres begejstring for den tillid, er det muligt at forstå: i de seneste år, langsomt og spisning på flugt, vi har forsømt traditionen med omtanke afslappet sidde på plade af noget varmt og flydende. Uhøfligt over fra vores side i forhold til din krop! Ikke alt for svært at lave mad, såsom bønnesuppe med kød - opskrift involverer kun en langsigtet drift - iblødsætning bønner, og så er der løsninger på dette problem. Og resten - en solid, velsmagende og sunde. Det er på tide at overvinde dovenskab og vane at spise en smule sukker og tænke over de fordele og nydelse af de første retter.

Den nemmeste suppe med bønner

Lad os starte med det mest ukomplicerede løsning. Hvis du ikke faster, koge suppe af bønner med kød. Opskrift rådes til at tage 0,5 kopper tørrede bønner eller halvt frossen. Tørre bønner bør være om aftenen i blød i koldt vand, så det vil koge hurtigere. Et lille stykke kød 200 gram placeres i en gryde med kogende vand. Koger - skum fjernes, da kødet tilberedes i ca. en time, hvorefter vand hældes fra ottsezhenny bønner. Mens hun kogte, fremstillet af hakkede stegte løg og en gulerod, skåret i strimler eller tern. Når næsten færdige bønner, suppe lagt tre kartofler, hakket i små skiver. Ti minutter senere tilsættes stegt og salt; hvis du ikke har noget imod hvidløg, på dette tidspunkt, kan du tilføje et par hakkede (men ikke deprimeret!) zubochkov. Når suppen kommer i kog i fuld kit, affyre, tilføje friske krydderurter - persille, dild, og han insisterede på, dækket omkring en fjerdedel af en time.

I princippet er det muligt i nogen opskrift at erstatte de dåse tørrede bønner - ikke værre end det opnåede suppe med dåse bønner (afbilledet nedenfor). Bare lægge det bør være en sidste udvej.

bulgarsk udgave

Indbyggerne i Balkan har et kig på bønne suppe med kød - opskrift omkostninger undvære kartofler, men omfatter andre grøntsager. 0,5 kg tørrede bønner gennemvædet igen natten over. Separat koge bouillon fra valgte kød. I tolstodonnoy en skål med vegetabilsk olie stegte ituskårne gulerødder, en lille koreschok selleri, løg og tre store peberfrugt. Som brune, tilsæt et par spiseskefulde tomatpuré, stegt og kogt det i omkring fem minutter. Så er det sat til bønner, som drænet vandet, og vegetabilske gryderet hele selskabet for omkring fyrre minutter, dækket med et låg. Når bønnerne er let blødgjort, hæld bouillon, lagde hvidløg (en halv snes skiver, eller hele eller delvis afskårne plader), laurbær og skefuld pebermynte. Madlavning fortsætter over svag varme, indtil bønnerne ikke vil være helt klar. Forbliver generøst sæson med peber suppe - og en rød og sort - salt og krydderurter. Carry på bordet varmt.

Suppe med dåse bønner

Ikke alle kan lide lang blød og kog tørrede bønner. Og kogte de undertiden hardish, især hvis forskellige i størrelse. I så fald, der er et alternativ: du kan lave suppe med dåse bønner. For ham bouillonen kogt kød med ben; når den er klar, svinekød (eller oksekød) ekstraheret, fjernet fra knoglen skæres og afslappede. På samme tid i en gryde fangst kiler af kartofler, og sideløbende forbereder gulerod og løg zazharki. Når dette har opnået den ønskede farve i gryden, tilsæt bønner i tomatsauce og stuvet sammen to eller tre minutter. 800 gram broccoli buketter hældt i potten på stadiet for semi-kartofler og stegte hældt i ti minutter. Tilsæt salt og krydderier, og i tre minutter branden er slukket, og suppen er tilbage på pladen til infusion.

Hvid bønnesuppe

To kopper bønner, stod natten over i vand, og derefter sætte i vandet; når det begynder at koge, til at sætte kød på knoglerne. Efter kogning, fjerne skummet og lagt i bouillon løg, som stak to fed. Efter en time løg udstødes og knoglen fjernet til fjernelse af kødet. I løbet af denne tid, bør det gøres zazharki af to små gulerødder, løg og selleri. Pomyagcheyut - hældes spoon rødglødende eller sød peber. I en gryde lagt fire terninger af kartofler, stegt, skiveskåret kød og 200 gram kål, smuldret firkanter. De indsamlede "i en bunke" hvid bønnesuppe koges i omkring et kvarter serveret varmt med det samme. Og - helst - drysset med friske krydderurter.

Suppe af røde bønner med ristede pølser

Jeg må sige, at denne form for bønner kogt lidt længere end hvide. Derfor, for at fremskynde processen, kan du gå til det trick: halv kop bønner hæld en liter vand, kog et par minutter, kasseres i et dørslag, skyl med koldt vand fra hanen, hæld to og en halv liter frisk vand og igen sat i brand. Efter kogning, vil bønnerne være klar i 20 minutter. Fra det øjeblik det begynder at koge suppe med røde bønner. Opskriften kræver tomat stegning. Det vil sige, efter den sædvanlige forberedelse af en stor gulerod og to lukovok medium størrelse, i en stegepande tilføje to terninger af tomater (skræl skyde er ikke nødvendigt), og tre fed hvidløg, skåret cirkler. Stew grøntsager vil være omkring ti minutter. Hvornår vil den tid tildelte bønner, tilføje kartofler kiler 4; efter 10 minutter tilsættes stegt, og efter den næste kogning - fire skiver af pølser, forstegte i vegetabilsk olie. Næppe suppen koge igen, er den dækket med hætten, fjernes fra varmen og trække i femten minutter.

Mushroom suppe med bønner

Hvis du ikke er alt for godt med den traditionelle bønnesuppe med kød, kan opskriften udfyldes helt kompatibel med den vigtigste komponent i svampe. Start stryapaniya allerede kender: kogte bønner gennemblødt nat (på en to-liters glas pot nok). Når bønnerne nå den halve beredskab, i en gryde sætte kylling (eller "dele" er designet i bouillon). Samtidigt fløde og vegetabilsk olie (i halve), indtil brune stegte svampe på omkring 200 gram separat zazharki én gulerødder og løg lyd. I næsten klar bønner føjes til de to terninger af kartofler, og efter ti minutter - svampe og zazharku. Før du slukker for parabol er saltet og drysset med krydderurter.

Hurtig suppe i multivarka

Hvad godt er denne enhed, er det det faktum, at eliminerer unødvendige bevægelser, mens madlavning. At koge suppe med bønner i multivarka, behøver ikke noget for at forberede særskilt: i koppen tilføjede en halv kop gennemblødt hvide bønner, fem hakkede kartofler, smuldret løg og gulerødder, hæld to spiseskefulde vegetabilsk olie og vand - op til mærket. Afhængig af modellen, er enheden vælges enten "brandslukningsmidler" -tilstand eller "suppe", timeren er sat på en time - og alle! Før serveringen, vil det være nødvendigt at krydre krydderier, salt og urter, og ikke flere bekymringer. Det eneste afklaring: hvis du eller rød bønnesuppe gerne kød, skal tilberedningstiden øges, og en halv til to timer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.