HobbyHåndarbejde

Jacquard mønster: ordningen, de læser reglerne og teknik af hækling og strikning

Hæklet giver dig mulighed for at skabe unikke ting, der kan tiltrække synspunkter. Original og originale udseende jacquard mønstre, som ordningerne er repræsenteret i stort antal på internettet og trykte medier.

beskrivelse

At omfatte jacquardmønster, garn fremstillet af to eller flere farver. Den første model traditionelle. Dette vælger klassiske kombination af hvid og blå, sort, rød.

Oftest kredsløbsmønstre omfatte forskellige geometriske former, elementer af dyr og planter. Afhængigt af dette mønster udskille flere typer:

- grundlaget for de norske jacquard mønstre op af snefnug og rensdyr;

- meander præsenteret jacquard bånd (bånd) af rette vinkler;

- islandske tegninger ved hjælp af strimler af geometriske former, som ofte kan ses på produkter relateret i en cirkel;

- etnisk Jacquard lave forskellige folkemusik mønstre.

Endvidere jacquardmaskiner afviger i afviklingsteknik: klassisk og dovne, hækle eller eger.

Ideel flerfarvede tegninger til dekoration af varmt tøj. På samme tid, de har succes i både mænd og kvinder. Børnene nyder virkelig produkt med tegneseriefigurer og eventyr.

ordninger

Om ønsket enhver needlewoman stand til at lære strikning jacquardmønster. Diagrammer bruges således uden undtagelse. Derfor er det vigtigt at forstå dem og være i stand til at læse.

særlige kredsløb bruges til jacquard. Hver celle i dem svarer til en løkke. Når der strikkes tofarvet mønstre oftest bruges i ordningen af tomme og fyldte celler. Ved ansøgning af flere farver garn hver af dem kan mærkes i enhver nuance eller i sort-hvid forklaringer enhver ikon.

Når strikket jacquard mønstre, diagrammer indeholder både ansigts- og vrang rækker. I ulige mønster bør udføres højre til venstre og vice versa i selv. Hvis strikning udføres i en cirkel, er hans skema altid læses fra højre kun til venstre.

Funktioner Jacquard nåle

Mange tror, at det er meget simpelt at udføre Jacquard mønster eger ordning indeholder ingen komplekse komponenter. Og strikning udføres kun to grundlæggende sløjfer - den vender i den ulige rækker i selv og vrang.

Men det er grundlæggende forkert. Vanskeligheden er, at for at opnå dette trådspændingen, hvorved trække i undersiden af banen ikke er indgået. Eller brug for at beherske en af strikketeknikker uden lange broaches.

Lette arbejde kan være, at holde nogle af de nuancer:

1. Hold tråden på to måder: alle pegefingeren på venstre hånd eller hånd til at holde den grundlæggende tråd, den anden - den højre hånd.

2. For at få en lige kant af kanten loop provyazyvayut to tråde der er i brug.

3. Hvis du vil tråd twist, bør følge reglen: efter en række personlige arbejde at dreje med uret, så den igen - imod.

4. Når du vælger garn bør være opmærksomme på tykkelsen. Selv med brug af forskellige teksturer det skal være den samme.

5. For at undgå dannelsen af huller i stedet for farveskift, skal du sørge for at krydse tråd.

Udførelsesformer for egerne

Når strikket jacquard mønstre, ordninger omfatter altid områder i forskellige farver. Den klassiske teknik af figuren antyder, at med hensyn til anvendelsen af den samme farve dannes broach anden. I dette tilfælde er udfordringen at omhyggeligt trådspænding. Ved for stram - strikket stof deformeres ved for lav - ekstrem hængsel fragment kan være for stor. For at opnå den korrekte spænding vil hjælpe følgende metode: kvadrering loop strikning, Knitter definerer den ønskede filamentlængde strækning.

Undgå lange broaches kan være, hvis du bruger metoden til vævning. I dette tilfælde den ubrugte garnet krydser den vigtigste, liggende på hende. Strikning bør derfor være tilstrækkelig tyk til at ekstra tråd ikke kunne ses på forsiden.

Der er også en måde at helt fjerner broaches. Det kaldes en doven Jacquard. I dette tilfælde er to rækker af strikning garn fremstillet af samme farve. Hvis fanerne på tværs af hinanden, bliver de simpelthen fjernet. De facial rækker af den røde tråd i dette tilfælde er op til lærredet i backstitches - før. De følgende 2 rækker er strikket i en anden farve på samme princip.

Tarsia

Foretrækker strikning (Jacquard mønster)? Ordninger normalt indeholder små engangsposter. Men der er en anden udformning af en multi-farvemønstre, almindeligvis kaldet intarsia.

Denne teknik bruges, når billedelementer er temmelig store og gør det muligt at slippe af med broaches. Dette opnås ved, at hver farve del er strikket af en separat spole. Hvis du ændrer tråden de skærer hinanden.

Det er vigtigt at bemærke, at anvendelsen af denne teknik er yderst vanskeligt i en cirkulær strikning. I dette tilfælde er det nødvendigt hver gang at afbryde tråden, og i den næste række igen for at vedhæfte.

jacquard hæklede

Needle kvinder, der ikke kan lide nåle, skal du ikke fortvivle, hvis de kunne lide nogen Jacquard mønstre diagrammer. Farvet hækling strik stof er også muligt.

I dette tilfælde kan bruges to trin. I førstnævnte tilfælde undersiden af strikvaren dannede rømning. Men det er meget pænere at opnå produkter, hvor de er fraværende. Samtidig undgå broaches er enkel: det er nok til at skjule en ubrugt tråd er strikket under stolperne.

Har længe været blandt de mest populære strikkeopskrifter er Jacquard. Ordninger er nemme at lave selv. Af den måde, er der masser af programmer til at gøre det på grundlag af et billede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.