Hjem og familieBørn

Hvordan du vælger de gummistøvler for børn?

At det var i efteråret tid, men det er ikke altid tilfreds med det behagelige vejr. Ofte vinduet hele dagen Støvregn, store vandpytter dannet på fortovet, og legepladser er omdannet til en beskidt sump. I disse dage, mødre som regel finde, at barns bedre at blive hjemme, men i små Prokaznikov helt anden mening om dette spørgsmål. For børn er der ikke dårligt vejr, og mudder vandpytter og levere barnet så sjovt som de solrige dage. Så du skal passe på forhånd om ture i efterårssæsonen og købe gummistøvler til børn.

Sko til sjap

Tag en tur i vådt vejr, at barnet ofte ikke undgå vandpytter og beskidte steder, men tværtimod, forsøger at hoppe i dem og nyde sprayen. Efter disse ture barn kommer hjem med våde fødder, og det truer med at forkølelse, siden efteråret tid er præget af mangel på vitaminer og nedsat immunitet.

Forældre kan observationer og lange samtaler gøre barnet får våde steder, men det er absolut nødvendigt. En praktisk løsning på dette problem kan være et gummistøvler for børn. Resultatet vil være tilfreds med barnet og rolige forældre. I sådanne sko kan du ikke bare gå ned i byens gader, men også i landet efter regnen, i skoven.

Modeller til børn gummistøvler

I dag, børns gummistøvler - det er absolut ikke sådan en sko, der tilbydes børnene hele sovjetiske rum. Dagens gummistøvler - er en lyse, stilfulde modeller af forskellige stilarter. Producenter tilbyder sko med lyse prints, yndlingsfigurer af eventyr og tegnefilm, som hvert barn vil bære med glæde.

Blandt de mest almindelige og populære modeller er:

  • støvler, suges ind i øverste del - det forhindrer vand i at trænge ind inde, når barnet vil springe over vandpytter;
  • sko med strikket foring - det anbefales at bære i tørt vejr;
  • gummistøvler til børn med et varmelegeme - for koldt, vådt vejr, men;
  • gummi støvler med pels - perfekt til at bære, selv om vinteren sjap;
  • model, design af hvilket tyder to optioner sokker: takket være den aftagelige isolerede låg, kan de bæres i vådt vejr om sommeren og i efteråret storm.

Inkluderet med støvlerne du kan samle op en regnfrakke eller en paraply med en tilsvarende print. Gennem denne ensemble billede af barnet vil være lyse og stilfulde selv i de mest ugæstfri vejr. Gummistøvler på en pige kan være dekoreret med bånd og perler. Støvler til drengene gør de tilsvarende farver. På sådanne sko vises maskiner, foretrukne tegneseriefigurer eller farverige abstraktion.

Det korrekte valg af størrelse

Der er en opfattelse, at det er nødvendigt gummistøvler bæres med tykke sokker, så sko skal være et par størrelser større end nødvendigt. Men i dag, de fleste af de støvler kommer med isoleret foring. Sokker kan bæres, hvis skoene uden foring, og planlagde at bære det i koldt vejr.

Børn gummistøvler bør ikke trykke og har en størrelse, der svarer nøjagtigt til længden af foden. Den lille margen på omkring halvanden centimeter skal være. Men du behøver ikke købe et par et par størrelser større end du har brug for, fordi det kan føre til udvikling af flade fødder hos børn, forårsager ham ubehag, når du går og vil forårsage permanente dråber. Producenter tilbyder forskellige gummistøvler for børn. Isolerede modeller kan bæres under den våde sne.

Hvordan til at passe gummistøvler?

Pleje af gummi sko ikke udgør nogen problemer. Det er nok til at vaske under vand og god tørre. Hvis foringen ikke er fjernet, kan støvler være tørrere i nærheden af batteriet. Vi må huske på, at for tæt på en varmekilde kan føre til revnedannelse af gummi. Aftageligt betræk bringer ikke problemer - det er nok til at fjerne og tørre på en radiator.

Gummistøvler til børn - et uundværligt tilbehør i efteråret vådt vejr. På grund af sådanne børnesko fødder vil være tør og varm, selv i de regnfulde dage. Hvis dit barn elsker at gå i Støvregn, kan du nemt tiltræde det ved at købe et par gummistøvler, og for sig selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.