Intellektuelle udviklingAstrologi

Kompatibilitet - Vægten og Kræft

Hvis man ser horoskop kompatibilitet, Vægten og Kræft har intet til fælles. Deres fagforening er baseret på beregningen ubevidst, eller uundgåeligt i sidste ende kommer til dette. De er så forskellige, som kan forårsage hver kun to andre følelser - nysgerrighed eller fjendtlighed. Men denne forening har en god chance for en lang og temmelig vellykket eksistens. Hvad holder disse mennesker sammen?

Kompatibilitet - Vægten og Kræft i kommunikation

Begge tegn er i stand til at finjustere til de omstændigheder og mennesker. Kræft er velbevandret i psykologi andre, og er i stand til at balancere meget præcist skræddersyet til at passe stemningen i andre. I denne sag, de forstår hinanden godt og aktivt støtte disse principper.

Kræft tiltrækker partner ekstravagance og billedets lysstyrke, og Libra kærlighed at kræft tendens til materiel velfærd og en succesfuld karriere. Scales meget produktiv anvendelse af et sådant praktisk beregning i opbygningen af en familie. Dette tegn ved, hvor dejligt og lyst til at bruge penge tjent ægtefælle.

Kun én tilstedeværelse forårsager kræft Vægten revidere deres synspunkter og langsomt ændrer sig, selv om smertefuld og vanskelig. Men vægten er tvunget til at justere under billedet af et liv partner, ikke at sygne hen i hans skygge. I romantiske relationer kan det føre til skilsmisse, og kammeratskab vil hjælpe med at udvikle svaghederne og blive stærkere.

Kompatibilitet - Vægten og Kræft in Love

I dette område, kombineret ganske ulogisk som partner, fordi Libra - en frisk vind af forandring og kræft symboliserer konstans arne og kraften i konservative principper. Vægten - den åbenhed og lethed i livet i forbindelse med udstationering og barske, og kræft er stille, reserveret og lidt amorf. Han elsker ensomhed og fokuseret på hans indre liv, og balancen er ikke præsentere sig selv uden mættet dialog, hvor alle showet. Disse tegn virkelig lever i forskellige verdener.

Kompatibilitet - Vægten og Kræft i familien

I denne familie de traditionelle roller kan forveksles. Hvis begge parter er ført bort karriere vækst, så holde varmen arne er simpelthen ingen. Derfor, for at bevare familien og skabe komfort i hjemmet, vil de være i stand til, hvis klart enige om, hvem der er ansvarlig for hvad. Disse roller, de skal nøje overholde sletning af familielivet, kampen om føringen. Enhver afvigelse i retning af det etablerede scenarie vil føre til en række opslidende konflikt, og fordi Kræft og Libra er i stand til at holde forsvaret.

Vægten mand og kvinde Kræft

I denne forening de vigtigste partnere - at give den anden til at være sig selv. Deres parti holder sammen: beundring af mænd og skønheden i den høje emotionalitet af hans partner vil gøre det muligt at fordybe sig i den attraktive atmosfære galant og delikat frieri, som generelt giver høj kompatibilitet. Vægten og Kræft skal acceptere ikke at trække tæppet over sig selv, at give hinanden en vis grad af frihed påkrævet.

Konflikter kan begynde, når Cancer kvinden vil blive tvunget til at træffe beslutninger i familien, som hendes partner i vigtige spørgsmål kan lang svinge og svinge. Hendes beskyldninger om passivitet og inerti kan skubbe omgængelig Vægten til fritid uden for hjemmet.

Kræft mand og kvinde Libra

Denne alliance kan findes meget sjældent, selvom de deler en romantisk og sentimental. De kan bruge timer på at tale om deres følelser, om brutalitet omverdenen, og selv begynder at behandle hinanden som ligesindede. Horoskop Vægten og Kræft viser, at de er gode til at drømme, men det er for inaktiv til at realisere deres drømme. Hvis forholdet er til stede materialet beregning, vil foreningen vare meget længere og være stærkere. Ellers Kræft og Libra jaded romantik og gå til søge lykken andre steder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.