Intellektuelle udviklingAstrologi

Jomfruen kvinde

En ting du behøver at vide om en kvinde Jomfruen - hun har modet! Det betyder ikke, at det ikke er så genert og tilbageholdende som hun synes. Det er bare, at hun kan gøre noget, og alt for de mennesker, hun elsker. Elsker hun har i tankerne til ægte kærlighed, betyder ingen anden form for kærlighed eksisterer ikke for hende. Jomfruen kvinde - en rigtig kvinde! Det har al den charme og tricks, der har nogen anden kvinde, men hun har ikke slaba.Ona denne definition og kan gøre noget, hvis hun løste det.

Det vil være fuldstændig dedikeret og loyale over for dig i et forhold. Men hvis det ikke ud til at virke, vil det være seriøse alle de links og blive kolde som Nordpolen. Jomfuen Kvinde profil funktioner er en mærkelig blanding af følelser og praktiske, romantik og sund fornuft. Når de falder, de viser sådanne ekstreme lidenskab og intensitet, at kun et par andre kvinder. Noget at gøre dem falde i kærlighed, er imidlertid en helt anden udfordring. De kræver komplet perfektion fra dig, selvom de kan fejle på dette stadium.

Bedre vænne sig til deres kritiske natur. Jomfruen kvinde mener, at det er yderst effektiv og organiseret, og det er mere irriterende, at hun havde ret. Hun - tilhænger af en periode, og det er bedre ikke at komme for sent, når man møder hende. Det vil ikke bryde en ny dyre vase, når den er ked, men det kan være meget krævende og kræsen. Hvis din fejl, indrømmer, at du er forkert og fortælle ham, rakte hende blomster. Ikke engang forsøge at argumentere, eller hun vil komme ud af sig selv igen.

Det er bedre at lade hende alene for engang, og det køler ned igen. På den anden side vil en kvinde Jomfruen være svært at indrømme, at hun var forkert. Faktum er, det meste af tiden er det ikke. Når du er omsorgen for hende, samt efter du bliver gift, er det tilrådeligt at se deres manerer. Hun kan ikke stå nogen bruger ukvemsord, ankommer sent, klædt beskidt, ikke at gøre indsigelse mod bordet etikette osv Det er bedre at gentage dit ordforråd så godt. Hun vil ikke hænge ved dig, og i dette tilfælde vil det ikke være helt fremmedgjort. I denne henseende er det ens, og Virgo manden.

Hun er også meget godt med finanser og ekstravagance er ikke en af hendes personlighedstræk. Jomfruen kvinde kan ikke opretholde offentlig fremvisning af, og det er bedre at være tynd i dette område. Dens smag er meget god og hendes intellekt, er det udviklet. Når du forsøger at få hende, tage hende til steder som teater, kunstgalleri, etc. På samme måde som en typisk Jomfruen er tilbøjelige til at bekymre sig om ting for meget, og det vil gøre sit eget bidrag til arbejdet i brønden. Hun er meget knyttet til den jord og foretrækker at leve i den virkelige verden.

Du lader kvinder gør deres eget bidrag til Jomfru af for at gøre ting synes bare fint, og det vil holde dig underholdt hele hendes feminine charme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.