Intellektuelle udviklingAstrologi

Gemini og Taurus. tegn kompatibilitet

Før overvejer , hvorvidt den tegn Gemini og Taurus, skal du sætte dig ind i de vigtigste karakteristika for hver af dem.

Tvillingerne

Omgængelig og charmerende, med nogen finde et fælles sprog. De har brede interesser og kan nemt justere til absolut enhver virksomhed. Komme sammen med alle, har de ikke fjender, kan komme sammen med nogen form for person, så som med andre tegn, Gemini og Taurus kompatibilitet kan give positive resultater.

Denne dobbelte tegn, så ofte i den ydre skal skjuler en stærk banal selvstændige tvivl, nogle gange er det pererostaet et reelt problem og tvillingerne har brug for hjælp udefra. Ofte dette tegn lider visse manier og fobier, er irritabel og nervøs.

Men dette tegn giver verden en masse af de mænd af geni på forskellige områder, herunder videnskab og kunst.

Som for kærlighed, Gemini har et stort behov for at elske og blive elsket. De har brug for en følelse af sikkerhed og hengivenhed fra partneren.

Taurus

På den ene side er det praktiske og sober mennesker, og med en anden blød, kærlig komfort, mere følsomme, og til tider doven. Tyren elsker materielle ting og altid ønsker at være sikker, men ikke altid at bringe succes. Han elsker luksus, og nogle gange er det alt for ødsel.

Et særkende for Taurus - stædige, som kan tage form af en slags mani. Derfor, som med andre tegn, Gemini horoskop kompatibilitet og Taurus vil ikke være så perfekt som overdreven uspryamstvo dreje ind stædighed er ikke altid uskadelige.

I ægte romantisk sjæl Taurus. Det er kendetegnet ved sentimentalitet, selv om vi taler om mænd. I kærlighed, rolig og tålmodig, men samtidig på vagt og forsigtige. For så vidt angår hans stædighed, og en vis procentdel af moodiness ofte føre til skænderier, selv på de mest ubetydelige lejlighed.

Gemini og Taurus kompatibilitet

Forholdet mellem disse tegn er ikke så glat. For Gemini Taurus ofte spiller rollen som stimulus. Gemini er ganske aktiv, konstant at stræbe efter noget, de ønsker at opnå noget, og Tyren, på grund af dens praktiske og sober sind, ofte ser det som et indfald og kan endda grine ad de begyndelser og forsøg på at Gemini at ændre noget i mit liv. Følelsesmæssig stress opstår, hvilket fører til skandaler og tårer.

På den anden side, Taurus ønsker at hvile, slappe af hjemme i en afslappet atmosfære, og der er konstant i bevægelse Twins, der forsøger at inddrage hendes følgesvend i ikke interessant at gøre. De har brug for fred og ro, ikke uophørlige tale Twins, konstant bevægelse, støj, og en evig rod. Derfor opstår konflikter ofte på grund af forskellen af tegn og Gemini Taurus tegn.

Kompatibilitet fizzles når man tænker på, at afgivelse af Taurus familie og hjem liv er forskellige fra de synspunkter af tvillingerne. De forstår ikke, hvad partneren har brug for en sort, Gemini af natur selskabelig, mens Taurus - den mest nastoschy hjemmemenneske, der sætter pris på tradition og har en helt anden idé om den perfekte familie.

Selvfølgelig, Gemini og Taurus kompatibilitet er primært afhængig af arten af mennesker og følelser, deres binding. Hvis der er et gensidigt ønske på begge sider, så de bare skal lære at vende det blinde øje til de mangler (efter deres mening) partner. Og det er ikke en nem proces. Tyren skal slippe kontrollen og lade lidt Will tvillinger, der til gengæld har brug for at berolige den lille energi eller dirigere den i en anden retning, og partneren at vise med en blid og kærlig hånd. Alligevel kan konflikterne ikke undgås mellem disse tegn, fordi en persons karakter er meget svært at ændre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.