Nyheder og SamfundPolitik

Moskalkova Tatyana Nikolaevna: biografi og karriere

Moskalkova Tatyana Nikolaevna - russisk politiker, æret advokat i Den Russiske Føderation, Stat Duma stedfortræder for den femte og sjette indkaldelse. Siden 2016 har han arbejdet som ombudsmand for menneskerettigheder. Han er medlem af "Fair Russia", doktor i filosofi og lov.

barndom

Vicedirektør Moskalkova Tatyana Nikolaevna optrådte den 30. maj 1955 i Belarus, i byen Vitebsk. Fader tjente som officer i de luftbårne styrker. Pigen havde en ældrebror Vladimir. Han havde stærkt indflydelse på dannelsen af søsters personlighed. Deres far døde, da pigen blev ti år gammel. Derefter tog moren børnene til at bo i Moskva.

formation

Efter skolen gik Tatyana Nikolaevna for at studere for en advokat til en korrespondanceafdeling. Efter et stykke tid forsvarede hun sin afhandling. Efter dette udarbejdede Tatyana Nikolaevna et videnskabeligt papir om emnet moralske grunde under den indledende undersøgelse. Hun blev en lovlærer og derefter filosofi. Hun skrev og udgav flere af sine personlige bøger, skrev sammen flere uddannelsesmæssige publikationer.

Erhvervserfaring

Hans arbejde aktivitet Moskalkova Tatiana begyndte med stillingen som revisor og kontorist. Så arbejdede hun som juridisk rådgiver. Mellem 1974 og 1984, Hun arbejdede på presidiet for RSFSRs øverste sovjet, i den afdeling, der behandlede pardons. Så flyttede hun til arbejde i Indenrigsministeriet. Først var hun en simpel referent og steg gradvist til stedfortrædende leder af administrationen.

Politisk karriere

Moskalkova Tatyana Nikolayevna forladte sit sidste indlæg, fordi hun blev valgt til statsdommen af femte indkaldelse. Hun blev nomineret af festen "Fair Russia". Tatyana Nikolaevna blev stedfortrædende leder af Udvalget for Forbindelser med Kompatrioter i SNG. I 2011 blev der igen nomineret til statsdumaen fra "Fair Russia". Hun var i kommission, som er involveret i kontrol af stedfortrædende indkomst.

I løbet af hendes mandat blev Tatyana Moskalkova (stedfortræder for statsdumaen i Den Russiske Føderation) en medforfatter af 119 regninger. Understøttet loven, der forbyder at russiske børn anvender amerikanske børn. Nogle advokater bemærkede, at visse lovgivningsmæssige retsakter i høj grad komplicerede arbejdet med velgørende fonde.

Tatyana Nikolaevna blev mere end en gang kendetegnet ved hendes initiativer. Nogle af dem blev vurderet kritisk af offentligheden og nogle politikere. I 2012 blev Moskalkova leder af det offentlige råd for "Kvinder-Officerer i Den Russiske Føderation". Han var en del af en af de russiske foreninger.

Personligt liv

Moskalkova Tatiana Nikolayevna giftede sig med en ingeniør. Parret havde en datter. Hun fik en god juridisk uddannelse. Tatyana Nikolaeva er en glad bedstemor. Hun har allerede to børnebørn, der gør hende glad. Moskalkovas mand døde i 2016.

Hun blev altid kendetegnet ved den ubeskrivelige smag og kategoriske afvisning af uhøflighed. Hun er en fremragende skydespil, en ortodokse troende. Han kan lide at læse, foretrækker klassiske, filosofiske og religiøse publikationer. Jeg har aldrig læst nogen detektiver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.