ComputereFiltyper

Script Fonts: klassifikation og egenskaber

For at oprette en simulering af håndskrift i lærebøger eller andre trykte produkter ved hjælp af scripts. Fordi ellers kaldes håndskrevne skrifttyper. De efterligner mærket, lavet i hånden med blyant, blæk, pen og andre værktøjer.

formelle scripts

Script Fonts ofte opdelt i to grupper. En af dem kaldes de formelle scripts. Denne gruppe omfatter den klassiske varemærke, som efterligner stilen i XVII-XVIII århundrede. Oftest, de efterligner pennen skrivning, og stregtykkelse er ensartet.

Disse scripts anvendes til trykning af invitationer, certifikater. Tekst i dem vil ligne de gamle manuskripter eller recept. Klassiske eksempler på denne gruppe af skrifttyper er:

  • Olga (håndskrevet skrifttype russisk);
  • Propisi (ofte kaldet en skole og bruges i lærebøger og projektmapper);
  • Kuenstler Script (udenlandske);
  • Palace Script (latin).

Casual scripts

Den anden store gruppe af afslappet er scripts. De har en gratis tykkelse mark linjer kan give skriftligt tekst effekt våd pensel eller gravering.

Deres anvendelse mere bredt, og de mest populære skrifttyper, har denne gruppe gjort siden midten af XX århundrede. Først og fremmest er der tale håndskrevne skrifttyper til brug i trykning af salgsfremmende produkter, efterligning gravering, udsmykning fotos.

Det er vigtigt, at de skrifttyper spiser i moderate mængder. På trods af deres elegance, vil store bidder af tekst lavet med dem være svært at læse. Bedst af alt, eventuelle håndskrevne skrifttyper ser i små passager af tekst, overskrifter, og for at fremhæve bestemte sætninger.

Den formelle gruppe af scripts er mere konservativ, så alle former for moderne skrifttyper ofte henviser specifikt til afslappet. Katalogerne findes ikke kun elegante bogstaver, men skrevet med bevidst uagtsomhed.

Hvor kan jeg finde en håndskrevet skrifttype designer?

Mange af dem, der konstant bruger Adobe Photoshop-program, ved, at det mangler et sæt håndskrevne skrifttyper som standard. For eksempel er der ingen font håndskrevne russisk. Derfor er det nødvendigt at deltage til deres egen søgning. Det er ikke svært, det vigtigste - at nærme sagen grundigt. Det vil kun nødt til at indlæse dem i programmet, og det vil være muligt at overraske kunderne med nye, meget smukke og originale skrifttyper.

Hvordan at tilføje "Photoshop" script

Når du har hentet de skrifttyper, skal du installere dem i redigeringen "Photoshop". For at gøre dette, kan du bruge en af følgende metoder.

  1. Først og fremmest, er du nødt til at downloade en fil med endelsen .ttf. Vælg det i mappen Downloads og kopiere mappen til Photoshop skrifttyper. Det er placeret i roden af programmet. Umiddelbart efter disse manipulationer scripts liste opdateret.
  2. En anden måde - at opdatere hele styresystemet skrifttyper. For at gøre dette, skal du kopiere filen til mappen C: \ WINDOWS \ Fonts.
  3. Hvis du har svært ved at finde den rigtige mappe, kan du bruge kontrolpanelet. Efter at have startet denne grænseflade for at finde etiketten "Fonts" og viser en liste over scripts ved at dobbeltklikke. I det åbnede vindue kan du placere en kopi af de indlæste skrifttyper eller installere dem ved hjælp af et særligt værktøj. Stien til "File" - "Installer ny skrifttype" Når du vælger dette menupunkt, vil du se et ekstra vindue, hvor du skal finde et sted at hente ekstra lagerplads script. Find den relevante fil i mappen (som standard, alle hentet fra internettet er gemt i "Downloads"), skal du vælge den og bekræft ved at trykke på "OK".

Enhver af disse metoder vil hjælpe dig til at tilføje nye designmuligheder til Photoshop. Talrige online kataloger vil du nemt finde den skrifttype, der vil appellere ikke kun til dig, men også for dine kunder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.