ComputereFiltyper

Sådan rense registreringsdatabasen i Windows 7 manuelt: en kort vejledning

Så i dag vil vi tale med dig om, hvordan du rense registreringsdatabasen i Windows 7 manuelt. Det er ret interessant at gøre, som vil hjælpe os med at stabilisere operativsystemet. Hertil kommer, at denne proces - den fremragende assistent i befrielsen af ledig plads på harddisken. Lad os hurtigt se, hvordan rengøring af registreringsdatabasen af Windows 7 manuelt.

Den indledende fase

Nå, skal det bemærkes straks, at enhver manipulation i forbindelse med operativsystemet og dets konfiguration kan gå sidelæns for alle brugere. Så vores nuværende idé kræver en vis træning. Hvad er det? Nu skal vi forstå det.

Til at begynde, skal du gemme dine personlige data. Når noget går galt, integriteten af dine filer i fare. Når du har sikret af dokumenterne kan ikke være bange, kan du tænke over, hvordan man kan rense registreringsdatabasen i Windows 7 manuelt.

Det første, vi har brug for at komme ind i det. Dette vil hjælpe os funktion "execute". Det kan findes i "Start" knappen eller blot trykke Win + V. I dukkede linie er forpligtet til at skrive en kommando, der åbner os til registreringsdatabasen. Denne "regedit". Tryk på "Enter" og vente lidt. Før du åbner et vindue, som vil blive kaldt systemet registreringsdatabasen. Nu er det muligt at tænke, hvad de skal gøre næste. Rengøring af registreringsdatabasen af Windows 7 vil ikke tage en masse tid, især hvis du ved, hvor du skal klikke.

kopi

Så her var vi med dig, vi har brug for service. Inden du begynder at arbejde og tænke over, hvordan man kan rense registreringsdatabasen i Windows 7, er det bedst at spille det sikkert og til at skabe en såkaldt data-backup. Nu vil vi lære at gøre det.

For at rense Windows 7 registreringsdatabasen manuelt er vellykket og ikke forårsager nogen bekymring for integriteten af de data, vi nødt til at klikke på "File" og derefter vælge "Export". I området, skal du vælge "Registrer All" og klik for at gemme dokumentet. Det er bedst at placere den på skrivebordet og derefter optage igen på et flytbart medie. Når du har gennemført dette trin, undersøger vinduet tjeneste omhyggeligt. I højre rude viser de enkelte elementer i mapper og venstre - mapperne selv. Du får bare at vide dem - de er lange og uforståelige titel.

Nu hvor forbehandlingen er afsluttet, kan du komme til sagen. Nu ser vi på, hvordan ren registreringsdatabasen i Windows 7 manuelt. Vi starter med dig den mest interessant og sjovt.

programmer

Hvis du tænker, hvordan du fjerner registreringsdatabasen af Windows 7 (eller rettere alle de "junk" der), skal du starte med at rense systemet fra eksterne programmer. Lektion er, helt ærligt, helt "sjov". Især hvis du huske, at du når det blev etableret. Spændt din hukommelse og huske alle de programmer, som de kunne slå sig ned i registreringsdatabasen.

For at starte, skal du dobbeltklikke på HKEY_CURRENT_USER mappe, og derefter gå til softwaren. Der vil være en liste over programmer, der kun opholdt sig i registreringsdatabasen. Så du skal ikke blive bange, hvis du pludselig glemme navnet eller udvikler af et program. Her finder du alt, hvad der eventuelt kunne være på systemet.

Fremhæv den ønskede mappe, og klik derefter på Del-tasten. Slet alle filer nogensinde slettede programmer. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med unødvendige besvær. Efter det er tænkeligt, at der kræves mere, hvis vi rense Windows 7 registreringsdatabasen manuelt.

ved navn

Nå, fortsætter vi vores arbejde med dig. Nu, for at slippe af med unødvendige filer i operativsystemet, bør vi se for resten af ansøgningsmaterialet ved navn "prog". Bare klik på registrere Ctrl + F, og derefter skrive i søgefeltet til det ønskede navn.

Faktisk er denne proces ikke tage meget af din tid. Når du lever for at se søgeresultaterne, blot slette alle de filer, der vises i højre rude. Længere fremme er vi nødt til at gøre et par forholdsvis enkle trin, der vil hjælpe implementere ideer.

Opstart

Nu er vi nødt til at rydde op i dine startindstillinger, og derefter se det endelige resultat. Nu skal vi se på, hvordan det skal gøres.

For at komme i gang, gå til mappen findes på: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Aktuel version. Efter at du ønsker at gå til Kør, og derefter slette alle filerne tilgængelige. Klar? Følg derefter følgende placering: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Aktuel version, og derefter gøre det samme som sidste gang.

Nu kan vi sige, at sagen er afsluttet. Hvis du genstarter computeren, vil du bemærke, at den ledige plads på harddisken. Så rengøring registreringsdatabasen manuelt Windows 7 var ikke forgæves.

Faktisk er "manuel" metode er meget godt, hvis operativsystemet er inficeret af nogle computer-infektion. Men i andre tilfælde, som regel folk foretrækker mere avancerede foranstaltninger til bekæmpelse af "rod oppe" systemet. Nu hvor vi allerede ved, hvordan man rense registreringsdatabasen i Windows 7 manuelt, så lad os introducere os til dig med en sjov og nem måde.

programmer

Som det er blevet sagt, "manuel" arbejde med registreringsdatabasen - dette er tilfældet "støvede" og temmelig lang. Nå det hjælper med virus. Især når disse skal registrere i startsekvensen. Men hvis du tænker, hvordan du kan forenkle dit arbejde, kan du drage fordel af specialiserede programmer.

Den mest populære applikation - Ccleaner. Det er gratis og nemt downloades fra internettet. Du skal blot installere det og derefter køre. Et par klik med musen - og alle sager.

Til at begynde med, konfigurere programmet. For at gøre dette, skal du indstille scanningsindstillingerne i venstre rude. Det er bedst at sætte et flueben i browseren, og alle dele af harddisken. Når du får dit job udført, se på højre side af vinduet. Hernede, vil du se "Analyze" -knappen. Klik på det, og derefter vente på resultaterne. Det er fortsat kun at klikke på "Clear" og derefter se på resultatet. Det er alt. Nu hvor du ved, hvordan man rengør systemet registreringsdatabasen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.