ComputereComputerspil

"Alchemy: Doodle Gud" - opskrifter elementer

Det er ingen hemmelighed, at "Alkymi" -projektet er blevet utroligt populære, og det skete ganske pludseligt. Det faktum, at essensen af spillet er simpelt, og i den første del af den næsten ikke-eksisterende grafik udstyr. Din opgave - at skabe en bred vifte af emner ved hjælp af dem, du har været i stand til at opnå. I første omgang får du de grundlæggende elementer - ild, jord, vand og luft, og er allerede begyndt at skabe derivater, der senere kan du også interbreed med hinanden. Det var essensen af "alkymi" af det oprindelige spil. Doodle Gud, de opskrifter af, som vil blive drøftet i denne artikel - er et projekt, der øger forståelsen af spillet og tanken om det. Faktum er, at her var der også en grafisk støtte, og selv nogle antydning af plottet. Du tager rollen som Gud på jorden, og din opgave - at skabe den verden som alle ved ham, guide ham gennem de forskellige stadier i processen. Naturligvis alle en smule forkert, som i det oprindelige spil 'Alchemy: Doodle Gud ». Opskrifter her er kompliceret, bør du ikke bare krydse elementerne sammen, men også at udføre forskellige opgaver, kigge efter utrolige artefakter, og du bør være opmærksom, at gameplayet selv opdelt i kapitler, som hver især har sit eget tema.

begynder

Det første kapitel af spillet "Alchemy: Doodle Gud», opskrifter, som er blevet meget mere forskelligartet, fortæller historien om, hvordan verden begyndte at blive bygget. Det betyder, at her foran dig vil stå en temmelig simpel opgave - at skabe hundredvis af grundlæggende elementer, der er til stede i den moderne verden, og i virkeligheden, været der i temmelig lang tid. For eksempel kan du kombinere ormen og luften - og få en sommerfugl, og hvis der i stedet for ormen bruges et æg, får du en fugl. Som du kan se, alle elementer har unikke pickup, som du kan bruge. I nogle tilfælde er de indlysende, såsom blanding af luft og vand til fremstilling af damp, i andre gæt er sværere - for eksempel, får du et væsen kaldet en halvgud, når du krydser guiden og energi. Generelt har du en bred vifte af muligheder, alle de elementer for nemheds skyld opdelt i fjorten grupper, så du nemt skal passere det første kapitel, at gå til den anden del af projektet "Alchemy: Doodle Gud». Opskrifter i dette afsnit vil være mere talrige.

af teknologi

Den anden del af spillet bliver meget mere interessant, fordi det gør helt nye elementer, såsom atombomben eller cyborg. Alt dette er meget spændende, fordi du vil opdage en masse interessante opskrifter spil «Doodle Gud:. Den Alkymi" Opskrifter, igen, vil være forskellige niveauer af kompleksitet. For eksempel er det let at gætte på, at når de to computere, du vil have på internettet, men at opfinde laseren, skal du slutte radioen bølge og ilden, som er umiddelbart i stand til at gætte ikke alle. Dette er, hvad dette projekt så fascinerende brugere over hele verden - det er en fornøjelse, men det er hele tiden tvinger meget pres, at åbne nogle hemmelige opskrift.

modernitet

I tredje episode tager alle helt et moderne look - hvis du tidligere har skabt fundamentet for hans verden, men nu vil du give det udseende, som den har i dag. Det betyder, at du vil skabe al den kunst, der allerede eksisterer i virkeligheden - op til musikgenren. For eksempel, når man kombinerer liget og elektricitet, der leveres stil dødsmetal - fans af sådan musik sådant skridt bør være meget glad. Faktisk kan du oprette cocktails virksomheder, våben, forskellige typer af mennesker, transport, mad og så videre. Dette er den fase, hvor du indsamle alle de punkter slutter den vigtigste walkthrough. Men bare rolig - foran dig stadig venter på nogle eventyr.

magiske verden

De første tre kapitler er viet til oprettelsen af den virkelige verden for, hvad det egentlig er. Men den fjerde, bonus kapitel er forskellig fra de tidligere, da det vil skabe en verden, der ikke eksisterer. Du kan udfylde det med magiske, slotte og riddere, tilføje skurke - drager og dæmoner, og prinsessen, der skal redde heltene. Generelt er plads til fantasi er udbredt.

Artefakter og quests

Og selvfølgelig, så glem ikke om den vigtigste forskel fra andre projekter i spillet «Doodle Gud:. Den Alkymi" Opskrifter artefakter - det er det, du vil tiltrække den mest, fordi med deres hjælp, kan du oprette de sjældneste elementer i spillet, såsom Eiffeltårnet, Sphinx og store pyramide i Giza. De var der en hel del, og de er alle meget mindeværdig. Som for quests, de spiller en vigtig rolle i, hvad du vil bruge i spillet «Doodle Gud: De Alchemy" opskrifter. Quests - denne specielle opgaver, der involverer skabelsen af visse elementer i en bestemt opgave. For eksempel, i jagten "Gud vs Djævelen" du får en række synder, og du får brug for hver af dem at skabe en tre dyder til at dække deres eksponering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.