ComputereComputerspil

Som i "Maynkraft" gøre sikker - instruktion

Lagring værdigenstande - dette er en af de prioriterede opgaver, som brugeren, der spiller online. Beskyttelse mod tyve og griefers til udseendet af pengeskabe har været et af de største problemer. Det er på grund af dem spørgsmålet: "? Gøre sikker" "Hvordan" Maynkraft - forblive relevante på alle tidspunkter.

uden mode

Det største problem, der står foran en spiller, der forsøger at finde ud af at "Maynkraft" gøre sikker - det er nødvendigt at installere mod. Hvis du ikke downloade og sætte IndustrialMod 2, så desværre vil du ikke være i stand til at gøre "Maynkraft" rigtige sikker. Men i den oprindelige version er det også muligt at skabe en sikker prototype. For at gøre dette skal du bruge følgende ingredienser:

 1. Ifrit stang. Med en iøjnefaldende, fremgår det af titlen. Denne ting, du bliver nødt til at skille på bænken, gøre det til en brand pulver.
 2. Ender Pearls. Skiller sig ud med Endermenov. Når krydset med et pulver får du Eye of Ender er nødvendige for at gøre sikker prototypen.
 3. Obsidian. Ser grave og 8 blokke. Oftest kan findes i dybe huler i nærheden af lavastrømme, eller gøre det selv ved at hælde en spand vand alle på samme magma.

Forberedelse af de nødvendige materialer, kan du være udformet "Ender bryst." For at gøre dette, skal du placere pladsen på bænken hele obsidian. Og vi sætter øjet i designcenter. Således vil "Ender bryst." Hvad han ikke ligner et sikkert i "Maynkraft"?

 1. Det har forøget styrke sammenlignet med det konventionelle stammen. Men ødelagt, i modsætning til den sikker.
 2. Objekter af det kan få kun ejeren. Men i modsætning til en sikker, der kan kun være én chef, kan Ender bryst åbne hver (men også se hver sin egen).
 3. Det har en mindre kapacitet end den sikker.
 4. Med ødelæggelsen af brystet Ender ikke droppe ting. Men ejeren kan sætte en ny og hente alle de ting, der deri lå før.

mulighed 1

Som du kan se, selv i en normal "Maynkraft" kan du oprette en antydning af et pengeskab. Imidlertid kan det dog den mest sikker opbevaring kun bygges i forbedret udgave med mods. Hvis du ikke tager et supplement til den globale beregning, der er den såkaldte Safe Mod. Som i "Maynkraft" gøre sikker, hvis du har det installeret?

Du skal bruge en masse jern. 40 bar, for at være nøjagtig. Hvis du har en, kan du roligt gå videre til crafting.

 1. Af de 36 barer skal du foretage 4 jern blok. Bare sætte i alt det arbejde bænk af cellen på et element.
 2. Nu afsløre hjørnerne af workbench enheder, og mellem dem - selv for jern barre. Den centrale celle intet bør være.

Således får du uforgængelige sikker. Det kan ikke blive ødelagt selv med dynamit. Og eksplosionen han vil forblive hængende i luften, så du vil aldrig miste, og dine ting vil altid være sikker.

mulighed 2

Og som i "Maynkraft" make sikker, hvis du har IndustrialMod 2? Du skal bruge følgende elementer.

 1. Gummi.
 2. Kobbertråd.
 3. Hærdet jern.
 4. Red Dust.
 5. Træ.

Kraft sikker "Maynkraft" vil finde sted i følgende etaper.

 1. Udglødning konventionel jern i ovnen for at opnå en hærdet version. Af de otte søjler lave en "mekanisme" på bænken. For at gøre dette, placere dem "firkanter".
 2. Lav latex gummi, alle i samme ovn.
 3. Skabe en første kobbertråd tre kobber blokke og ret på et arbejdsbord med gummi for at få en isoleret tråd.
 4. Foretag chips. At få en, sætte det i den øvre og nedre rækker af bænk isoleret kobbertråd. I midten, skal du placere bar af hærdet jern. Og i de resterende to celler - rødt støv.
 5. Fra stammen boards indsamle hverdagskost.
 6. Nu sættes på et arbejdsbord i en central søjle fra top til bund følgende elementer: chip, den mekanisme stammen. Det er alt, din værdiboks er klar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.