ComputereComputerspil

Bosses i spillet "Vormiks". Hvordan til at gå til chefen "Vormikse"?

Multiplayer-browseren "Vormiks" spil er meget populært blandt millioner af spillere. Legendary orme vundet hjerter af børn og voksne takket være sin smidighed og sætninger, de udtaler under slaget. du kan vælge en af de tilstande for sin passage gamere: at engagere sig i kamp mod andre spillere eller kæmpe i selskab med deres venner mod magtfulde chefer. I "Vormiks' afleveringer alle chefer er ikke nogen nem opgave, fordi disse væsner er ganske stærk. Hvis du er interesseret i spørgsmålet om, hvordan at vinde kampen med dem, så er denne artikel for dig.

Bosses i "Vormikse": Kend fjenden!

Så hvis du er interesseret i, hvordan man får chefen til at "Vormikse", først skal du kende deres navne og deres iboende evner. De mest magtfulde chefer omfatter Engineer, Alchemist og mordere. For med held vinde slaget med dem, spillerne har brug for at kende de taktikker og besiddelse af et magtfuldt våben. Lidt mindre kompliceret i forbifarten chefer galninge, flammende zombier, landmænd og samurai.

Før du går ind i chefens Vormikse "værd at se placering, fordi spillet skaberne ofte smider på det forskellige elementer, der kan afhentes forårsage yderligere skade på fjenden eller svække hans rustning. For eksempel kan i kampen mod landmændene plukke æbler, men mod minearbejder kan stå eneste, der vil konstruere ved svejsning og vragdele liggende rundt overalt ly. Nogle Vormiks chefer, for eksempel, Hunter, spredt ud omkring ham dødbringende fælder og teleportere fjender i nærheden på ethvert punkt på kortet. Det er derfor nødvendigt at foretage en kamp med ham på afstand og forsøge ikke at falde ind under hans slag.

Kort sagt, vil den eneste observation hjælpe spillerne forstå, hvordan man kommer til chefen "Vormikse" hurtigt og uden tab.

Hvorfor kæmpe med bosserne?

Måske nogle uerfarne spillere vil undre sig over, hvorfor de chefer til at passere, hvis denne proces er meget sandsynligt kan mislykkes. Første, raid bosser at tillade spillere at få meget mere erfaring, og dermed at opnå et nyt niveau hurtigere i spillet. For det andet, med sejren over chefen, hver spiller modtager fra sin hat, som er tilgængelige i spillet butikken kun meget velhavende tegn. For det tredje, hver boss i spillet "Vormiks" fyldt med våben og fuzami, der kan bruges i kampe mod andre spillere eller i passagen af den næste mission.

Hvad du behøver at vide spillerne, for at besejre boss

Slaget selv er næsten den samme virkning, som observeres spillere under passagen af missioner i de tidligere stadier af deres udvikling. Vælg med hvem til at kæmpe, kan spillerne ikke, fordi chefen er bestemt af en tilfældig ordning billed. Når besejre boss én spillere kan efter en vis periode til at kæmpe en stærkere modstander. Hvis slaget var tabt, vil spillerne nødt til at vente en vis tid for at starte en ny kamp, eller til at købe adgang til rubiner.

gemte våben

Så hvordan man får chefen til at "Vormikse" er ikke så enkelt, spillere skal bestanden op særlige våben og såkaldt fuzami. Med disse chefer, rustning, som er meget stærk, og de er næsten umulige at dræbe, at hjælpe med at håndtere granater. De bidrager til at skubbe chef i vandet end forårsage dens ødelæggelse. Udover det ikke gør ondt at bestanden op på raketkaster. Først, de forårsager enorme skader, og for det andet - de ikke vinden blæser. En hårdt slag for fjenden vil bidrage til at sætte sådanne værktøjer som flammekastere og bomber melon. Hvis du var i stand til at bestanden op på dem, reservere et par til chefen.

Når du bruger en hvilken som helst type våben mod chefernes Vormikse "spillere skal huske på, at det kan være dødbringende for dem. Vær forsigtig, når du flytter skaller på fjenden!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.