ComputereComputerspil

Detaljer om, hvordan man "Maynkraft" gøre reb

I dag vil vi tale om, hvordan man "Maynkraft" gøre reb. Der er flere af dets analoger. Den snor gør det muligt at drive dyrene, og tråden bliver brugt til at skabe spænding sensorer og instrumenter.

modtagelse

Før vi går videre til spørgsmålet om afgørelsen af, hvordan man laver reb "Maynkraft", skal det bemærkes, at dette er en utrolig nyttig ting. Garnet er ganske vanskeligt at få i starten af gameplayet, fordi du har brug for at vinde over et par edderkopper. De er farlige monstre. Tråden ekstraheres fra banen.

Til jagt, vi har brug for sværdet. Brug ønskelig sten. At skabe våben nødvendige og holde 2 brosten. Vi placere dem lodret på arbejdsbord. Stick med det skal tage en nederste celle. For lange afstande ekspedition vi gøre et par sværd. Også tage med en bestyrelse, så vi får mulighed for til enhver tid at lave en bænk og bruge ham de nødvendige værktøjer.

søgning

For at løse problemet med, hvordan man reb udformet i "Maynkraft" er ikke nødvendigvis langt bort fra hjemmet. Normalt optræder edderkopper natten i mørke områder på kortet ikke langt fra vores hus. Du kan gå ud til jagt ved daggry for at undgå aggression andre monstre. Under sollys skeletter og zombier får beskadiget, edderkopper ikke angrebet.

Så snart vi slog det første slag, bør det være klar til et kontra angreb. Edderkopper er i stand til at hoppe, hvilket i høj grad komplicerer vores opgave. Før angrebet, skal du sørge for, at du ikke er i nærheden af slyngplante eller skeletter.

ansøgning

Vi lægger vægt på, at der fra en edderkop dråber maksimalt to tråde om enhed. Fra et sådant reb, kan vi skabe den lokkemad, hvilket forenkler produktionen af fødevarer i begyndelsen af gameplayet. Også tråden er en del af stævnen. Det kan bruges til at beskytte sig mod de monstre. Og, som det er blevet sagt, kan vi gøre det snor, som vil hjælpe med at skabe et husdyrbrug.

For at oprette en fiskestang og løg, behøver kun et reb og en pind. For første pistol lokalisere dens komponenter på filebænken. Arrangeret diagonalt sticks 3 og 2 linjer skrånende ned fra det øverste hjørne nedad. For at oprette en bue, skal du udfylde en ekstrem lodrette reb. Herefter sættes pindene henholdsvis. Udfylde de dataelementer i den nedre og øvre lodrette centrale celle. Resten af pinden rammer gennemsnitlige celle. Fra nu af, vi ved, hvordan man "Maynkraft" gøre reb og nogle elementer fra det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.