Kunst og underholdningFilm

"Zoyka kærlighed" film. Aktørerne i filmen "Zoyka elske"

Melodrama, der regelmæssigt offentliggøres på russiske skærme, har en lignende historie. Heltinder af dem, som regel kvinder er beskedne, men har fantastiske tålmodighed, så de kan udholde alle mulige livets modgang.

Således aktørerne i filmen "Zoyka kærlighed" fortalte publikum historien om en ung provinsielle pige, som drømmer om at blive en sanger. Men melodrama nød fans af nationale biograf. For det første på grund af kærlighed til visning af uoriginale plots. For det andet på grund af de samme aktører. "Zoyka kærlighed" - en film, hvor skuespillere spiller både begyndere og allerede ret berømt. Men begge er uden tvivl talentfuld.

historie

Romance blev udgivet i 2011. Hovedpersonen - en pige ved navn Zoe. Hun lever et ikke synligt liv. Hun er 25 år, men hun er virkelig ikke til at se, skal du ikke bruge kosmetik. Hertil kommer, det skiller sig ud blandt beboerne i en lille by, hvor der udseende spiller en vigtig rolle, absurde og gammeldags tøj.

Men der er Zoe næret drøm: at blive en berømt sanger og hans taler for at indsamle enorme koncertsale. Men at leve det for noget, du har brug for, men fordi Zoe skal arbejde en ekspedient i en lokal butik. Hendes elever - et par købere, der ikke altid sætter pris på musikalske talent.

En dag, skæbnen giver Zoe en vidunderlig chance. Hendes hjemby besøg til tour de berømte sanger Victoria. På grund af den pludseligt opstået et skænderi med sin stjerne direktør beslutter sig for at vende tilbage til Moskva for at annullere koncerten. Hvad skal man gøre? At organisere forestillinger brugt en masse penge!

Direktør møder en ekspeditrice Zoe, der, meget til hans overraskelse, er slående lighed med sangeren pludselig opgive koncerten. Uden tøven, den unge mand foreslår at erstatte Zoe egensindige stjerne.

Hun havde ikke glip af denne mulighed. Hun rettet fans af Victoria, og de mistænkes ingenting. Således har besluttet på substitution af Zoe håbede ikke kun at komme tættere på sin mangeårige drøm, men endelig at tiltrække sig opmærksomhed fra en politimand, Stepan, med hvem hun længe har været hemmeligt og håbløst forelsket. Så sød og ukompliceret historie er handlingen i melodrama "Zoyka kærlighed."

Skuespillere og roller

Zoe spillede Mariya Lugovaya. Om denne skuespillerinde vil blive diskuteret nedenfor. Sweethearts rolle hovedperson spillet Evgeny Pronin. Og for ham vil det blive drøftet i denne artikel. Maria spillede Dobrzhinsky kæreste Zoe. Tamara Semina - mor til Stepan - investigator, der drømmer provinsielle sanger. Andre aktører ( "Zoyka kærlighed") - Roman Polanski, Elena Dubrovskaya, Anatoly Kalmykov, Victoria Stivín.

Mariya Lugovaya

Medvirkede i filmen "Zoyka kærlighed 'skuespillerkarriere begyndte i 2005. Mariya Lugovaya - indfødt i den nordlige hovedstad, uddannet SPbGATI. Han medvirkede i film som "Kamenskaya", "Junkers", "The White Guard". Den lyseste del Lugovoi - Marusi Klimovoy rolle i tv-serien "Murka". Men det sker før udgivelsen af serien "Zoyka kærlighed."

Skuespiller Yevgeny Pronin

Han blev født i 1980. Han er uddannet fra Shchukin School. Pronin er bedst kendt for sin rolle som den legendariske ishockeyspiller Fetisov i filmen "Glory". Andre film med deltagelse af skuespilleren: "Kreml kadetter", "kontor", "Himlen er i brand," "Garpastum".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.