Kunst og underholdningFilm

Lucélia Santos - stjerne af brasilianske sæbeoperaer

Med denne serie af brasilianske æra af "langvarige sæbeopera" begyndte i Sovjetunionen. Det er naturligvis den "Slave Izaura". Hvem levede ikke på det tidspunkt, vil det aldrig være i stand til at forstå, hvor populær var denne telenovela blandt almindelige seere. Og stjernen af showet var utvivlsomt Lucélia Santos.

Biografi af skuespiller

Lucélia Santos (Santos), født 1957/05/20, i forstæderne til Sao Paulo, Santa Terezinha. Barndom af fremtidens stjerne i sæbeoperaer fandt sted i selskab med sin søster og bror. Cristina Santos som Loucelles senere blev en skuespiller selv og aldrig var den reelle stjerne. På 9 år gammel pige hørte i radioen om et sæt i en legeplads, men moderen ikke tillod hende at deltage i casting. Siden Loucelles drømte om at blive skuespiller. Dette brasilianske er blevet kendt i hele verden for at filme i "endeløse" -serien, fyldt med psykiske og fysiske lidelser. Hun har altid været forbundet med nogle uforklarlige magnetisme. Enhver, der så på hende, så jeg alle ulemperne ved hendes udseende, men på baggrund af hendes dramatiske spil, de forsvandt et eller andet sted. Ikke mange mennesker ved, at Lucélia Santos i begyndelsen af sin karriere, ikke skyr arbejde i tvivlsomme film med erotisk indhold. Hun har også gentagne gange prydede en brasiliansk Playboy magasin sider. Efter disse skyderier blev skuespillerinden en rigtig sex symbol på Brasilien. På trods af at udseendet Loucelles var langt fra de klassiske skønhedsidealer, blev det almindeligt at skyde i forskellige film og tv-serier.

Tidlig karriere Loucelles

Hans første rolle i en film skuespillerinde hun optrådte i en leg Dom Chicote Mula Manca e seu fiel companheiro Zé Chupança, da hun var kun 14 år gammel. Dette Statsministeren har ikke bestået forgæves efter Loucelles. Hun bemærkede snart en velkendt lærer af teatralske dygtighed Eugenio Kusnet. Takket være ham, kom hun til de populære teater kurser i Sao Paulo. Efter nogen tid skuespillerinden ikke har nogen praktisk erfaring i tv, blev jeg inviteret til at skyde "Slave Izaura". Arbejde på dette show varede fra 1976 til 1977

Den første succes

Forfatterne til serien og Lucélia Santos kunne ikke forestille sig, hvad en brølende succes venter dem "slaver". Efter sådan en furore i det unge talent overøst med en bred vifte af forslag. De mest succesfulde værker blev efter hendes serie: "levende vand" (1980), "Krigen mellem kønnene" (1983), "Senorita" (1986). Lucélia Santos, hvis film har ikke altid publikum succes, succes spillede med i mange tv-produktioner. Dette arbejde gjorde hende meget succesfulde kvinder, der har indflydelse i brasilianske samfund.

Lucélia Santos (filmografi)

På trods af at filmene ikke bragte denne skuespillerinde så vellykket som tv-shows, skyde dem Loucelles lov til at finpudse deres færdigheder. Så i 1976 medvirkede hun i fire film, den bedste, der - "Ibrahim fra forstæderne" "Disturbia", og I perioden fra 1981 til 1982 var hun med medvirkede i fem film, den mest bemærkelsesværdige heraf - "Pretty, men almindelige", "Engrasadinya", "Family Album". Efter en kort pause Loucelles igen fik et job på den store skærm. Mellem 1985 og 2009 deltog hun i nedskydningen af en anden 8 film. Den mest mindeværdige af dem: "Årsagen til angst", "aftale", "vampyrer Seven", "Tre Bahia statens historie."

En anden skuespiller aktivitet

Loucelles deltog i nedskydningen af 4 fuld længde tv-film. I perioden fra 1987 til 2003 arbejdede hun på de 4 dokumentarfilm. Som producent, hun optrådte på filmen «Timor Lorosae ...» (2001) og "Purpose" (2009). Loucelles meget alsidig person, så ingen var overrasket over, at hun stadig kunne skrives og instrueret. I disse roller, hun udførte arbejdet på bånd «Timor Lorosae ...». Loucelles også er direktør for to dokumentarfilm - "Point of forandring i Kina i dag" (1996), "Østtimor ..." (2000).

Arbejdet på tv

I slutningen af 80-erne af det sidste århundrede, skuespillerinden brød kontrakten med den velkendte tv-selskab "Globo" og gik på arbejde til sine konkurrenter (Rede Manchete kanal). Der fik hun et job i de populære telenovelas såsom "Carmen" (1987), "brasilianske og brasilianere" (1990) og "Don Ange" (1996). Blandt andre tv kreditter skuespillerinden kan nævnes serien "Lokomotiver" (1977), "Sweet Bønner" (1977), "Sten marked" (1981), "Confessions of Youth" (1994), "Direct Line" (1999), "Citizen Brasilien "(2006). Gennem hele sin lange karriere Lucélia Santos dukkede op i 19 tv-serier, hvoraf de fleste var meget varmt modtaget af publikum, men var ude af stand til at gentage den fænomenale succes "Slave Izaura". Hendes seneste arbejde i telenovelas - Don Faust i selskaberne Rede Record (blev filmet i 2006).

Skuespillerinden personlige liv

På trods af sin voldelige unge, populære skuespiller var i stand til at finde personlig lykke. Lucélia Santos bor nu i det dyreste område i Rio de Janeiro med sin mand - berømt brasiliansk dirigent John Neschling. De har en søn, der gik i hendes fodspor - Pedro. Han, ligesom sin mor, blev skuespiller. Loucelles forsøger at bruge al sin tid til familien og pleje af palæet. Hun har sin egen mini-flåde. Hun deltager sjældent sociale arrangementer og ikke accepterer et jobtilbud. Loucelles har længe været en vegetar, gør yoga og buddhist.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.