ComputereSoftware

Som i "Vaybere" oprette en gruppe, redigere og slette?

"Vayber", en af de populære russiske instant messengers, fortsætter med at vinde popularitet blandt borgerne i vores land. En af grundene til dette er den brede funktionalitet af programmet. Men et stort antal muligheder og rejser yderligere spørgsmål om brugen af ansøgningen. Blandt dem er spørgsmålet om, hvordan man "Vaybere" skabe en gruppe, og hvordan man kan fjerne det.

Opret gruppe

For at forstå, hvordan man "Vaybere" skabe en gruppe, bare følge de enkle trin i en af de to algoritmer. For at få ekstra skyld har applikationsudviklere lavet to mulige måder at oprette en gruppesamtale - indsamling af deltagere fra bunden og tilføje en anden.

Den fremgangsmåde, når du vælger den første metode er, at bunden af messenger til at vælge knappen med plustegnet. I det vindue, der vises under søgefeltet vil blive placeret endnu en knap er grå, som lyder "Ny gruppe". Hvis du klikker på det, vil du se en liste over alle kontakter. Det vil kun nødt til at vælge den ønskede kammerat, og klik derefter på knappen "Udfør". Og du kan begynde at kommunikere!

Den anden metode, som i "Vaybere" skabe en gruppe kræver en aktiv dialog med en af de kommende medlemmer. Efter at have kommet til ham i samtalen, skal du "svaypnut" venstre - ved at stryge fra højre mod venstre, derefter højre side af ansøgningen at åbne indstillingerne samtale. Den anden parameter blok vil gå en liste over aktuelle deltagere i dialogen, og at oprette en gruppe, vil kun nødt til at vælge "Tilføj medlemmer" og markere det nødvendige antal mennesker.

Det skal bemærkes, at tilsætning af venner til at chatte på computeren er forskellig fra, hvordan man skaber en gruppe i "Vaybere" på "Android". På klienten version af programmet til PC er det nødvendigt at anvende en metode svarende til den anden smartphone - gennem dialog med den anden. Men i modsætning til en mobil applikation på en computer, der kan tilføje folk kun én, ved at trykke på knappen "Tilføj", og derefter søge samtalepartnere.

Rediger gruppe

Finde ud af at "Vaybere" skabe en gruppe og begynde at chatte, kan du ønsker at redigere samtalen. Den app understøtter ikke redigere udseendet af samtalen for alle deltagere - hver definerer disse parametre uafhængigt af hinanden. Derfor når du opretter en gruppe administrator kan redigere gruppen, kun ved at ændre antallet af deltagere.

Han tilføjede på samme måde kan du, som i skabelsen af samtalen gennem en anden dialog, og at fjerne behovet for at udføre følgende tre trin. At gå ind i listen over medlemmer af gruppen, skal du holde brugeren ikonet og bevæge sig opad til messenger-panelet. Som et resultat, vil brugeren forlade samtalen og vil ikke være i stand til at læse nye beskeder i det.

Sletning af en gruppe

Efter afslutningen af samtalen kan være et spørgsmål om, hvordan du fjerner den gruppe, du oprettede i "Vaybere". Hvis du bare har brug for at forlade samtalen, er det nødvendigt at handle på samme algoritme som til skabelse. Åbning af indstillinger for panelet gruppe, nederst, du har brug for at finde "Lad denne gruppe" -knappen.

Hvis du ønsker at afslutte gruppen kommunikation, at for denne gruppe, administratoren skal slette alle medlemmer, og derefter forlade samtalen, også. Det er værd at bemærke, at efter fjernelse af gruppen, i mangel af en backup, gendanne beskederne vil ikke være muligt. Men tilstedeværelsen af gemte meddelelser er tilstrækkelig til at gentage processen med, hvordan man "Vaybere" skabe en gruppe, og uploade beskeder til pakken til alle deltagere taler igen for at få adgang til dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.