SkønhedKosmetik

Sådan fugter læberne derhjemme?

Hvad pige drømmer ikke at have et voluminøst og sensuelle læber?! Efter alt, de udtryksfulde ansigtstræk - er det, der gør damerne tiltrukket sig opmærksomhed fra det modsatte køn. Artiklen fokuserer på, hvordan man kan fugte læberne, der giver ordentlig pleje. Overholdelse af enkle regler garanterer forbedring af huden, og når større ændringer - faktisk opsving.

Pleje Lip: folkemusik retsmidler

Hvis kabine eksperimenter har forårsaget alvorlige skader på budget eller ikke bringe den ønskede effekt, er det nødvendigt at henvise til den populære visdom. Efter alt, gode råd mødre og bedstemødre stadig ingen skadet. Huden på læberne er meget tynd og delikat. Det kræver omfattende pleje.

Rengøring, hydrering og ernæring - det er tre postulater, som skal følges af alle dame.

 • Cleansing. Hvis læbestift, som anvendes af en kvinde, ikke meget ætsende, så dens fjernelse er ganske velegnet standard mælk for at fjerne makeup. Men hvis hun er en professionel, så midlerne til make-up fjerner, bør også være passende. Godt at 1-2 gange om ugen til at udføre en mekanisk procedure udrensning med en blød tandbørste. Kun denne proces skal foregå udelukkende i strømbesparende tilstand. Ellers fører til dannelse af sår og knoglebrud.
 • Moisturize. Dette trin er ikke mindre vigtig. Faktisk, efter at rense munden er særligt sårbare, og hvis du ikke kender den måde at fugte læberne, det er forværre deres udseende og tilstand. Du kan lægge på dem Baby creme eller noget produkt mejeri fedt. Efter 15-20 minutter skal vaskes af med varmt vand improviserede luftfugter anvendelse svamp eller vatpind.
 • Strøm. I gamle dage, oplevede skønhed anvendes til din læber honning. Og hvis deres tilstand var meget skuffende - det tilføjet lidt mælk.

Når den moderne kvinde ønsker at opnå synlige resultater, det påfører en maske i stand til at kæmpe med sine individuelle mangler, forsøger at forbruge masser af væske og sætter den i sin taske chapstick.

Moisturizing læbestift

Der er tidspunkter, hvor hun ikke kan bruge en masse tid for egenomsorg og skønhedssalon hun ikke har råd til. Men, ligesom alle andre, hun ønsker hendes læber ser uimodståelig. I dette tilfælde er det nødvendigt at samle op midler, hvilket kan føre til en lignende resultat uden megen tid og penge. Her egnet fugtgivende læbestift.

Denne vidunderlige opfindelse er ikke kun tager sig af munden, men også gør dem skinnende og dermed attraktiv. Eksperter anbefaler at anvende en fugtgivende læbestift så ofte som muligt. Det eneste nuance er, at du ikke kan bruge det tidligere end 15 minutter, inden de forlader huset og umiddelbart efter vandbehandling, da dette ville føre til chapping af læber.

Læbestift Art ansigt

Nå bevist Læbestift kunst ansigt, der udkom for mange år siden i markedet. Hun har formået at passere ikke kun fugtighedscreme, men også omsorgsfuld produkt. Fordi der i denne linje af kosmetik produkter præsenteres temmelig saftige farver, er det ikke overraskende, at de skulle gå i seng og perfekt. Dårlig tekstur fremhæver alle fejlene. Kunst visage - læbestift, fugtgivende dem næsten perfekt, hvilket betyder, at det ikke vil have sådanne problemer. Hele serien er beriget med ingredienser (vitamin C, A, ricinusolie), nærer huden.

Lip gloss

Chapstick passer næsten alle. Selv mænd kan bruge det. Men fugtgivende lip gloss - en kvindelig udgave. Normalt tager det på en jævn og balsam funktion.

Mange globale brands er en stor linje til pleje af munden. Disse produkter er fodret, plejes, og ændre den naturlige farve af læberne. Men du behøver ikke bruge dem for ofte. Men mens fugter læberne? Alt er godt i moderate mængder. Hvis den forkerte anvendelse af midlet kan være skadeligt. Sagen er et farvepigment indeholdt i deres sammensætning. Derfor køber et produkt, er det nødvendigt omhyggeligt læse etiketten.

masker

Kosmetiske mærker hvert år at udvikle en ny maske for læber: fugtgivende, justering, rengøring. Deres virkning er klinisk bevist og praktisk og er ikke i tvivl. En væsentlig ulempe er omkostningerne.

Et godt alternativ til dyre kosmetik kan tjene som en maske lavet derhjemme. Der er en lang række forskellige opskrifter, der kan håndtere en række problemer, der er inde i en hud af læberne. Denne tørhed og usund udseende, og skader. I kampen med dem veletableret frugt maske af æbler. Vi er nødt til at tage den søde frugt, skræl, rist og tilføje lidt smør, så alle gode trummerum. Du bør få omkring en spiseskefuld af det færdige produkt. Det er nødvendigt at sætte det på i 15 minutter og forsigtigt fjerne resterne efter et bestemt tidsrum.

En anden meget effektivt middel, dog med en meget usædvanlig sammensætning, vil bidrage til at løse problemet med, hvordan man fugter læberne. Maske beriger huden andre relevante mikronæringsstoffer. Bør anvendes til mundingen af sammensætningen af honning og svinefedt, pre-smelte komponenterne i et vandbad. På trods af sin enkelhed, det giver en synlig effekt efter den første ansøgning.

Gymnastik for den person,

Ingen har nogensinde har set skuespillerinden på arbejdspladsen med sprukne læber eller TV-værter. Selv om disse erhverv er forbundet med løbende verbal aktivitet, der er kendt for at føre til tørke i næsten 100% af tilfældene. For at hjælpe disse arbejdende konversation genre kommer til øvelser for ansigt, som ikke kun vil hjælpe udglatte rynker eller fjerne den dobbelthage, men også til at slappe af læberne.

Her er 2 enkle øvelser:

 • Du skal smile. Så, som om at samle sine læber (putte dem), og hold denne stilling i 5 sekunder. Gentag denne øvelse bør være 5-10 gange.
 • Det er nødvendigt at udtale lyden "O", stærkt skarpt mund. Gør denne øvelse skal være mindst 5 gange.

Det koster prodelyvat 1-2 gange om ugen før omsorgsfulde procedurer: påføring af krat, fugtgivende og nærende masker og cremer.

skrub læber

Udgivelse denne sætning, enhver kvinde forestiller sig en smuk flaske med en lys og dyre indhold. I mellemtiden kan det gøre enhver kvinde, selvfølgelig, tilstedeværelsen af relevante komponenter.

For at forberede krat behov:

 • Sukker - 1 tsk.
 • Olivenolie (få dråber).
 • Vand koges eller filtreres (et par dråber).

Alt dette er nødvendigt for at blande og anvende blandingen på læberne. Før påføring af krat skal anvendes dyppet i varmt vand og en serviet. Og så vigtigt at anvende et befugtningsmiddel, som blev nævnt ovenfor.

Accenter i kosten

Uanset mirakel cremer, masker og scrubs ikke bruge en pige, uanset hvor mange timer ikke brugt foran et spejl, laver gymnastik, intet kan påvirke stand med lidelsen i de indre organer. Efter alt, at mennesket spiser, efter nogen tid, det afspejles på det. Overskydende fed mad fører til problemer med hud og hår, overdreven indtagelse af kulhydrater påvirker siderne af skønhed, men manglen på vitaminerne A, B, C, F, E og multivitaminer B5 reflektere over læberne.

Derfor kost simpelthen nødt til at diversificere:

 • gulerødder, græskar, aubergine, grøn, rosa, abrikoser, smør og solsikkeolie;
 • æg, lever, ost, mælkeprodukter, oat og hvedeflager;
 • hørfrø, sojabønne, majs og olivenolie;
 • citrus og kål;
 • E-vitamin findes i bælgfrugter, abrikoser, ferskner.

Så du har brug for at sprede din kost, gøre regelmæssige øvelser, bruge scrubs, masker og fugtighedscremer, følsomme for valg af farve kosmetik. Så munden vil være en anledning til stolthed. Her svarer vi på spørgsmålet om, hvordan man kan fugte læberne ordentligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.