Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Hvad sengetid forberede os: hvad drømmer ræv?

Hvorfor drømme om en ræv? Med dette spørgsmål vågner næsten hver 10. person. Ja, venner, drømme ræve er blandt de mest almindelige. Det er grunden til deres fortolkninger kan findes i enhver drøm bog, uden undtagelse. Lad os søge sammen!

Hvorfor drøm om en ræv. Den generelle fortolkning af drømmen

Fox i en drøm er et symbol på det onde, snedige, jaloux, og uærlige mennesker, der er i stand til forræderi og andre rænkespil. Nogle downers ser i hende billedet af den forræderiske og snedige kvinde, der forsøger at forstyrre de fremtidige planer for drømmeren. Andre kommentatorer ser ræve fræk og snedige fjender. Så overveje et par særlige tilfælde.

Familie drøm bog. Hvorfor drøm om en ræv

 1. Fox i en drøm - et dårligt tegn. Du er omgivet af kontinuerlig intriger, sladder og bedrag! Du kommunikerer med nogen uærlig. Desuden er det ud af dit miljø. De fleste finder Judas, men du ikke skete noget meget ubehageligt.
 2. Bright røde ræv i en drøm forudsiger du sladrer og kærlighedsaffærer, der fører dig til en blindgyde. Vær forsigtig. Må ikke give efter for momentan svaghed.
 3. Grå ræv drøm at bedrag og eventuelle tab.
 4. I drømmen, dræbte ræven? Forvent fremtidige alvorlige konflikter, skandaler og skænderier!

Hvorfor drøm om en ræv. Drøm Miller

 1. Hvis du drømmer, som en ræv sniger til dit hjem - vær forsigtig. Pas på misundelse, der kommer til at ødelægge dit omdømme.
 2. Det er umuligt i en drøm at spille med en ræv og endda slagtilfælde hende! Ellers er du nødt til at vente på nogen fare.
 3. Dræb et dyr - at vinde deres misundelige. Men under alle omstændigheder, ikke spiser ræv kød! Ellers meget at skændes med nogen kær dit hjerte.
 4. Drømme, hvor du fører jagten på ræve, varsle dine lystne eventyr: du er på egen risiko bliver hengive sig amourøse fornøjelser med prostituerede.

Drømmetydning Tsvetkov. Hvorfor drøm om en ræv

 1. Fox bider ind i en drøm? Hvad du frygter vil ske for dig i den nærmeste fremtid.
 2. Hvis du drømmer om at gå gennem skoven med et nyt møde i ræven, der passerer forbi dig - glæde sig, den misundelige vil ikke røre dig, og din visdom vil bære frugt.
 3. Hold ræv i halen? I virkeligheden du foretage en række fejl, der fører til problemer.
 4. Hvis en kvinde ser i en drøm, da det tæmmer en ræv, bør hun være mere forsigtig i virkeligheden: blandt hendes venner der var en forræder, der snart ville føre hendes elsker.
 5. Fox gø i en drøm forudsiger bagvaskelse, ræv hud - held.
 6. Hvis du drømmer, ligesom et dyr æder sit bytte, virkeligheden er uundgåelig skam.

Hvorfor drøm om en ræv. Drømmetydning Vanga

 1. Hvis du drømmer du iscenesat en jagt efter en ræv - alle virksomheder og transaktioner udført af dig, er tvivlsom. Hertil kommer, at dine kærlighedsforhold er risikabelt.
 2. Fox hemmeligt sniger ind i din besiddelse, symboliserer angrebene på dit omdømme på den del af den misundelige.
 3. Dræbt en ræv i en drøm - bragt succes i alle ting!
 4. Fang dyret - at opdage hans modstandere, at sejre over deres fjender ved hjælp af nogle tricks.
 5. Feed ræven i en drøm, så åbnede sin fjende. Husk, det er bare venter på dette. Lad dine inderste hemmeligheder til dig selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.