SundhedSygdomme og betingelser

Kegler efter injektioner i ballerne: årsager, konsekvenser og behandling af folkemusik retsmidler

Alle mennesker vil før eller senere nødt til at stå over for sygdommen. Behandlingen af nogle af dem kræver indgivelse af lægemidlet intravenøst eller intramuskulært. Konsekvensen af en sådan korrektion kan være bump efter injektioner i balderne. Behandl dem ikke kun muligt, men nødvendigt. At komme i gang er at finde ud af, hvorfor der er shisha efter indsprøjtninger til balderne. Der er flere forklaringer på dette fænomen.

Kegler efter injektioner i ballerne: de årsager til

Seal kan forekomme i nogle få tilfælde. Lad os undersøge dem.

Den første grund: manglen på professionalisme medicinsk personale

Den klump optræder ofte på grund af forkert administration af lægemidlet. Hvis en injektion sætter en person uden medicinsk uddannelse, så et sådant resultat er næsten garanteret til dig. Hvad skal man sige om selvadministration af injektioner, og hvis sygeplejersker er disse "smutter". Hvis sprøjten ledes overfladisk og spildt medicin under huden, så vil det sandsynligvis vil forseglingen blive vist inden for et par timer. Ligeledes kan ved korrekt valgte område til injektion hævelse forekomme.

Den anden grund: infektion

Hvis du har bump på bagdelen efter injektionerne, steg temperaturen, og det forværret helbredstilstand, er det sandsynligt, at udvikle betændelse. Dette sker på grund af det faktum, at under administration af lægemidlet ikke er blevet overholdt sterilitet. Du kan aldrig sætte et skud med snavsede hænder. Før indførelsen af sprøjten skal være grundigt rense huden med en alkohol løsning. Nålen bør altid være nye og steril. Hvis du ikke følger disse enkle vendinger, er det muligt at bære smitte, og som et resultat der vil være bump på bagdelen efter injektionerne.

Den tredje grund er allergisk over for lægemidlet

Tætningen ved injektionsstedet kan forekomme i tilfælde af allergiske reaktioner. Hvis du er den første til at indføre en sådan medicin, så er der rødme, induration, kløe og brændende fornemmelse, bør du informere din læge. Mest sandsynligt, du har en allergi over for medicinen, og så hurtigt som muligt at stoppe behandlingen.

Kegler efter injektioner i ballerne: kuren?

Hvis du står med udseendet af pakningen, er det nødvendigt at helbrede den. Disse bump, der ikke forårsager nogen ubehag for mennesket, i den nærmeste fremtid vil være på egen hånd. Hvis du oplever smerte, brændende eller kløe på injektionsstedet, er det nødvendigt at foretage en korrektion så hurtigt som muligt. Det er muligt at behandle bump efter injektioner til balderne folkemusik retsmidler. Overvej nogle effektive opskrifter.

iod

En af de mest effektive og kendte bekæmpelsesmetoder er forseglet efter injektion iod. Til behandling, skal du vatpind og krukke med farvet medicin. Tegn et gitter på området for nålen indsættelse og lad det tørre. Husk, at lægemidlet kan udskrives på undertøj.

Kan gennemføre proceduren efter behov. Når jod absorberes ind i huden, kan du tegne en ny tavle. Og så videre, indtil det øjeblik, hvor knopperne efter injektioner til balderne helt forsvinde.

kål

Fremragende hjælp resolve bump efter injektionen af et kål blad. Vælg og tåre af arket del, den passende størrelse af området forseglet. Skyl grønsagerne og tør det ved at duppe med et håndklæde. Stram derefter medicin på balden. Du kan gøre dette ved hjælp af tilstødende vasketøj eller bandage. Lad midlet på hele natten og morgenen fjerne. Gentag, indtil fuld helbredelse.

honning

Sikkert mange af jer ved om den helbredende egenskaber af honning, men ikke alle har hørt, at det kan bruges til at helbrede forseglingen på balderne, der er opstået som følge af injektioner. For at forberede medicin vil du har brug for et æg, honning i mængden af en spiseskefuld, 30 gram smør og mel.

Bland æg med honning og smør. Tilføj mel til den resulterende masse. Dejen skal have en meget stejl og næsten ikke holde sig til hænder. Put kogte vægt på området med kegler og omhyggeligt sikre det. Dette kan gøres ved hjælp af gips eller stramt tøj. Efterlad en kur natten over.

antivarikoznye midler

Hvis dit hjem har en gel eller salve, som du lægger på dine fødder til behandling af åreknuder, kan disse medikamenter slippe af klumper. Påfør en lille mængde af lægemidlet på forseglingen og lad det trække. Gentag proceduren efter behov, men ikke overstiger mængden af de penge, der er angivet i vejledningen.

komprimerer

Afhængigt af tilgængeligheden af tilgængelige værktøjer, kan du gøre kefir alkohol eller komprimere. Fugt en ostelærred, foldet i flere lag, den valgte afhjælpe. Efter dette, skal du smøre det hudområde, der skal anvendes et kompres, en fed creme. Dernæst satte gaze på det valgte område og sikre den med en bandage. Efterlad en kur i flere timer eller natten over.

vaskeri sæbe

Bestemt i alle hjem er der en vaskemidler. Det hjælper ikke kun at trække pletter fra tøj, men også kan eliminere de bump, der er opstået som følge af injektioner.

Fugt sæbe og anvende et tykt lag af det på stoffet. Tryk derefter sæbevand ostelærred og fastgør den til balderne. Fastgør medicin ved hjælp af en bandage eller tætsiddende tøj. Lad sæben ostelærred natten og om morgenen, forsigtigt vaske området med kegler.

konklusion

Hvis der afholdes et par måneder efter injektionen sælerne, skal du konsultere en specialist. Lægen vil ordinere medicin, der vil hjælpe dig med at slippe af klumper. I nogle tilfælde, når forseglingen er stor og giver et stærkt ubehag, skal du muligvis kirurgi. Det er derfor, du ikke kan behandle bump efter injektioner uforsigtigt og ikke er opmærksomme på dem.

Følg instruktionerne for brug af injektioner og sprøjter. I dette tilfælde behøver du ikke at beskæftige sig med konsekvenserne af ukorrekt behandling og dannelsen af klumper.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.