HjemlighedHavearbejde

Når grave tulipaner? Look - ikke være sent!

Jo tættere foråret, jo mere du ønsker farver. Men det er ikke importeret, fremmed og usædvanligt kold, og vores egen, der blev afskediget på en seng eller om den blomstrede alpine bakke. En af de første blomstrende farverige tulipaner. "Med sin uberørte skønhed ikke kan sammenlignes endda Rose" - så sagde om tulipanen er en af de østlige vismænd. Det er en guddommelig blomst - siger i Tyrkiet, hvor tulipanen kan findes bogstaveligt talt overalt: på den gamle våbenskjold landet, på tekstiler, service eller tæpper.

Den elegance af form og lysstyrke farve blomst lavet en af de mest elskede mennesker. Kun få planter kan blive rivaler tulipaner på en række forskellige former og raffinement. Flammernes, lilje-ordenen, Peony-, frynsede, papegøje ... En række kvaliteter gør det muligt at vælge de perfekte blomster, som vil glæde fra april til juni. Og så er de visne ...

Faktisk tulipanen - fordringsløs plante. Blomster kan leve i skyggerne, til at stille op med noget jord, selv hyppig vanding og regelmæssig befrugtende dem til noget. Kun én regel de har brug for at udføre kritikløst: tid til at grave op løg.

Når grave tulipaner? Hvordan at finde den optimale tid til derefter vokse sund og stærk plante? Nogle nybegyndere avlere regnet ham fra det øjeblik, hvor afblomstret. Men denne metode er ikke ønskeligt. Efter en periode med fuld modning løg afhænger ikke kun til tiden, men også på plantning dybde, temperatur, mængden af vegetation. For eksempel i varmt og tørt vejr pære modnes hurtigere end i regnvejr og køligt. I løbet af sin modning reduceres, hvis umiddelbart efter blomstringen sker varme. Derfor er det bedre at sætte den tidligste dato, hvor blomsterne bedre til at grave, og derefter navigere gennem det.

Det faktum, at pærerne allerede har modnet og den tid kom, da grave tulipaner, kan findes på bladene. Så snart bladene vendte gule, og planterne er bløde og slatne, behøver du ikke at vente for dem at helt tørre, foretage en indledende, forsøg grave.

Grave et dusin planter, er det nødvendigt at se nærmere på overfladen af pæren. Digging Masse tulipaner foretages, når 80-90% af pærerne på deres belægning bleg gule skæl synes brune pletter eller punkter. Vær ikke bange for at gravet pærer synes umodne. I fremtiden, når de opbevares, de modnes, og deres lys dækker skalaer bliver til brun. Yderligere tørring af pærer produceres, deres oprensning og separation efter størrelse.

I det tilfælde , når grave op tulipan pærer tidligt, ikke haste. Lad dem i nogen tid i landet - det er kun vil gavne. På det tidspunkt udgravet og ordentligt tørrede blomster pære skalaer ikke revne indtil slutningen af lagring, selv om rumtemperaturen vil variere betydeligt. Pære ikke skrumpe, ikke inficerer skadedyr og patogener af virussygdomme. I det tilfælde, hvor de grave tulipaner i tiden, har pærerne øget resistens over for fusarium. Med denne metode ikke fjerner farve grave pære væsentlige uden tab. De behøver ikke at bryde op i flager og hele, lyse, klart synlige i jorden. Og frem for alt, en seng kan frigøres igen at plante blomster. Sæsonfisk godt lukke alle de "skaldede pletter" i blomsterbedet.

Selvfølgelig grave nødvendigt at gøre den tid. For tidligt rengøring pærer, ligesom forsinket, helt sikkert påvirke kvaliteten af plantemateriale. Hvis du graver tulipaner for tidligt, vil det påvirke evnen til at reproducere og dekorative kvaliteter af blomsten. I midten zone i slutningen af juni - begyndelsen af juli - det er netop den bedste tid, når grave tulipaner bedst. Og det bør ske meget hurtigt, ikke at forsinke, at modne pærer er ikke revnet.

Det siges, at en blomst af gul tulipan holder lykke og afslører opløbet kan kun ægte latter. Men tulipanerne af enhver farve er en meget reel stykke af foråret, og dermed glæde og lykke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.