SundhedMental sundhed

Psykiske lidelser.

I øjeblikket særligt udbredt forskellige psykiske lidelser begyndte at dukke op i medicinsk praksis. Som en konsekvens af den høje informationssamfund, samt en høj psykologisk og følelsesmæssig belastning af mennesker, der er en højere forekomst af psykisk sygdom. I dette tilfælde, hvis tidligere, de fleste af disse sygdomme er kendetegnet ved de ældre, på nuværende tidspunkt disse mentale patologier underlagt den yngre generation.

Alle psykiske lidelser kan opdeles i: depression, personlighedsforstyrrelser, kramper, skizofreni og neurotiske psykiske lidelser.

Typer lidelser varierer afhængigt af ætiologiske faktorer, symptomer og alder karakteristika. Så blandt isolerede deprimeret depression ældre og barndom depression. I en separat gruppe omfatter depression postpartum periode. Personlighedsforstyrrelser er opdelt i: dissocial, hysterisk, neurotisk, paranoid, skizoid og følelsesmæssigt ustabil. Separat fra alle andre psykiske sygdomme er psykiske lidelser, såsom skizofreni, anoreksi og epilepsi.

Anyway, alt det mentale udvikling af årsagerne til sygdommen har deres egen. De fleste læger har en tendens til at tænke på psykogen karakter. Som et resultat, de specifikke grunde, der førte til udvikling af en psykisk lidelse, ofte forbliver uforklaret.

Som for nepsihogennyh faktorer, kan en af dem være en smitsom sygdom, såsom encephalitis eller meningitis (som forstyrrer den normale funktion af hjernen). En klart identificeret de ætiologiske faktorer, der forårsager psykiske lidelser, er en virkning på kroppen af specifikke kemikalier (som kan være en del af fødevareingredienser, farmaceutiske produkter, og andre industrielle og indenlandske giftstoffer).

Mulig udvikling af mental overtrædelse under indflydelse af dysfunktion af andre organer og systemer. Disse etiologiske midler kan indbefatte: udmattelse, mangel på vitaminer, samt overtrædelser i det endokrine system.

En af årsagerne til psykisk lidelse er en hjerneskade. Endvidere kan denne liste udvikles som et resultat af sygdomme og patologiske processer i hjernen (hjernekræft sygdom, dens slagtilfælde og hjerteanfald).

Oftest sidst psykiske lidelser udvikles som et resultat af forgiftning (alkohol og narkotika).

Ud over alt ovenstående er angivet, for nogle patologier, såsom skizofreni og andre iboende arvelig. Sandsynligheden for at udvikle psykiske lidelser er flere gange højere i de tilfælde, hvor der er denne form for sygdom i pårørende.

Med hensyn til de manifestationer af psykiske lidelser, de er der er så mange, lige fra hallucinationer og vrangforestillinger, og slutter med forstyrrelser af hukommelse og bevidsthed.

Behandling af psykiske lidelser, som regel, langsigtet og multi-komponent. Effektiviteten af behandlingen er ikke altid høj.

Måler profylakse af psykotiske lidelser indbefatter rettidig forebyggelse og behandling af infektionssygdomme og organiske hjernen patologier, afskaffelse af kontakt med psykotrope giftstoffer og andre kemiske forbindelser. Hertil kommer, i alvorlige situationer anbefales besøger psykologer og terapeuter til at hjælpe beskæftige sig med situationen og for at undgå udviklingen af depression.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.