SundhedMental sundhed

Ganser syndrom: symptomer og behandling

Ganser syndrom er et syndrom, der er klassificeret som en række psykiske lidelser af en kunstig karakter. For denne sygdom er fremgangsmåden for patientens handlinger typisk, imitere adfærd hos patienter med mentale eller fysiske lidelser. Faktisk er sygdommen af den afbildede symptomatologi fraværende.

Opdagelsen og karakteriseringen af fænomenet Ganzer syndrom

Det fulde navn på den person, der først beskrev dette syndrom, er Hansert Siegbert Joseph Maria. Han er tysk efter nationalitet. I 1897 beskrev han sygdommen som en twilight bevidsthedsforstyrrelse.

Twilight bevidsthedsforstyrrelse er et psykiatrisk fænomen præget af en forstyrrelse af bevidstheden, som manifesteres i desorientering i rummet, men samtidig er vaner, bevares handlinger til automatisme. Dette er den bedste måde at forklare effekten af stabil bekræftelse af individet i hans individuelle opfattelse af miljøet. Men i dette tilfælde er faktisk det første sted i patientens fantasi irrationel realisme.

Beskrivelse af Ganser's syndrom

Syndrom forekommer overvejende i fanger. Normalt udsættes folk blandt de erfarne kriminelle for ham, derfor blev han uofficielt kaldt "fængselspsykose" i lægepraksis.

Sygdommen er ganske sjælden, og dens udvikling er lettere ved at afslutte følelsesmæssige patologier og hysteriske anfald med yderligere selektive hukommelseshistorier. Dette fænomen har en vis lighed med skizofreni.

Det er vigtigt at kunne skelne dette fænomen fra den sædvanlige fornemmelse. Når alt kommer til alt er en person i besiddelse af at foregive for personlig gevinst, men Ganser's syndrom er et alvorligt helbredsproblem baseret på visse livsvanskeligheder.

Karakteristiske symptomer på sygdommen

Syndromet er karakteriseret ved akut lækage. Varigheden af anfald er imidlertid lille - de varer fra et par timer til to eller tre dage. Når patientens bevidsthed rydder op, forbedrer hans tilstand øjeblikkeligt signifikant.

Karakteristiske symptomer på Ganser syndrom:

 • Mimore - patientens svar svarer ikke til essensen af det stillede spørgsmål. Selv om spørgsmålet var ret forståeligt og tilgængeligt for forståelse.
 • Interaktioner - handlinger, der udføres uhensigtsmæssigt givet kommandoer (nogle gange når de absurditet og absurditet).
 • Pseudodementia er en mental tilstand hos patienten, som meget ligner demens (demens). Det er dog forårsaget af andre sygdomme i psyken, såsom skizofreni, depression eller hysteri.
 • Puerilisme er en hysterisk psykose, for hvilken børns adfærd er iboende i baggrunden for afvisning af at realisere virkeligheden.
 • Hysterisk indsnævring af bevidsthed er en krænkelse af bevidstheden, hvor den ændres til det punkt, hvor dens bevidste del er slukket, og en begrænset gruppe af følelser og ideer begynder at dominere.
 • Hysterisk lammelse - opfandt problemer med sundhed, konstant simulering, hvor patienten selv begynder at tro.

I begyndelsen ledsages sygdommen af øget fravær, frygt, angst, visuelle hallucinationer.

Årsager til sygdommen

Syndromet er endnu ikke undersøgt i perfektion, så i medicin er der ikke nok information om de årsager, der bidrager til dets fremkomst og udvikling. Blandt de mest autoritative eksperter på deres område er der en opfattelse af, at den fremkaldende faktor for en sygdom er en stærk stressende situation. En stigende faktor er individets ønske om at unddrage sig ansvaret for deres handlinger og undgå ubehagelige situationer.

Der er også fysiske omstændigheder:

 • Langvarigt misbrug af alkohol
 • Alvorlige hovedskader
 • Craniocerebral trauma.

Den samtidige sygdom i Ganser syndrom er personlighedsforstyrrelse. Ofte er dette en slags teatralsk eller antisocial oprør.

Asocial personlighedsforstyrrelse med diagnose som Ganser's syndrom har symptomer følgende karakter: aggressiv og uansvarlig adfærd, tilsidesættelse af almindeligt anerkendte normer for adfærd og moralske principper.

En person, der lider af en teatralforstyrrelse, forsøger at opføre sig på en sådan måde, at han modtager et godkendende svar udefra. Ofte lider sådanne patienter af en besættelse for at blive uerstattelig. For at nå dette mål vil de opføre sig på en sådan måde, at de tiltrækker maksimal opmærksomhed.

Et karakteristisk træk ved denne sygdom er det faktum, at denne lidelse oftest påvirker hanen. Sygdommen begynder at udvikle sig hovedsageligt på stadium af tidlig ungdomsår.

Diagnose af sygdommen

Bekræft denne diagnose er ikke let. Årsagen til dette er ikke kun en forudsætning for fiktioner af en sådan patient, men også en stor sjældenhed af denne sygdom. Inden du taler om et problem som behandling af Ganzer's syndrom, bør en specialist udelukke andre mulige problemer. De også kunne forårsage sådanne symptomer.

I processen med at diagnosticere en sygdom som Ganser's syndrom studeres syndromet ud fra en mental og fysisk indflydelse på en persons trivsel. Ved overvågning af patienten er det nødvendigt at involvere sine nære slægtninge. Det er påkrævet, at de nøje overvåger hans adfærd og registrerer alle vigtige punkter.

Hvis der ikke findes fysiske årsager, skal patienten behandle en psykoterapeut. Det er specialisten på denne profil, som besidder al den nødvendige viden og færdigheder til at skelne fiktive krænkelser af patientens adfærd fra alvorlige sundhedsmæssige problemer.

Ganser syndrom: symptomer og behandling af sygdommen

Hovedopgaven under behandlingen af en sådan sygdom som Ganzer's syndrom er at minimere den mulige fare, som patienten skjuler for sig selv og folkene omkring ham. Hvis det er nødvendigt at isolere det fra samfundet, er i dette tilfælde indlagt hospitalisering.

Placering af patienten i klinikken er sjælden. Primært nok til at eliminere stressfaktoren, som fremkalder syndromets indtræden og udvikling, og over tid forsvinder symptomerne på sygdommen.

Metoder til behandling

De vigtigste metoder til behandling af Ganser syndrom er:

 • Støttende behandling;
 • For at sikre, at der ikke er tilbagefald.

Brug af medicin er generelt ikke påkrævet. At tage medicin er kun tilladt i tilfælde af belastende ledsagende omstændigheder. For eksempel personlighedsforstyrrelse, angst og depression.

Hvis den stressede situation var blokeret, og dens konsekvenser løftes, så går syndromet tilbage inden for få dage.

Forebyggelse af Ganser's syndrom

Det syndrom, der beskrives i denne artikel, har ingen individuel særlig forebyggelse.

I teorien er enhver person i fare for at få en sådan sygdom. Det er ret svært at opdage Ganser's syndrom. Symptomer Diagnosen af denne sygdom kan ikke altid identificeres korrekt. Men rettidig behandling af denne lidelse giver hver person en chance for at slippe af med det en gang for alle.

Hver person vælger sin egen skæbne, derfor er det ret realistisk at leve, så Ganser's syndrom ikke kunne nå dig. For at gøre dette skal du bare være ærlig, respektere loven og beskytte dig selv. Også hver person bør personligt overvåge deres helbred og henvende sig til fagfolk i tide, især i tilfælde af mistanke om noget galt. Alle fortjener at være sunde!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.