TravelingRetninger

Kridt sø i Hviderusland, "de hviderussiske Maldiverne" Luba, Klimovichi

I hele landet er der et par snese stenbrud, hvoraf nogle er oversvømmet med vand. Disse kunstige kridt sø i Hviderusland er blevet en turistattraktion for hvilke turisterne kommer her fra Ukraine, Rusland, Letland og Litauen. Hviderussere heller ikke fratage dem opmærksomhed: hver sommer i stenbrud har tid til at slappe af tusind mennesker. For alt det farligt sted: shore - højvande - dyb, flow - uventet.

"Hviderussiske Maldiverne"

(. Krasnoselsk d) Det Volkovyskskie reservoirer er blevet så begejstrede navn - og med god grund, fordi vandet er bleg turkis farve. I kombination med de hvide strande dette skaber en fantastisk ensemble - "Bounty", så smuk, at Krasnoselskaya Kridt sø i Hviderusland vel kan konkurrere med den tropiske Dybden af stenbrud op til 15 eller flere meters samlede areal - 4 km (det hele - to grupper af 4-5 i hvert af reservoirerne).

Ikke meget kan sammenligne med det indtryk Kridttiden sø i Hviderusland. Anmeldelser af mennesker husfæller der fuld af følelser. De skriver om skønheden i vandet, charmen af vilde strand, at farven på vandet skifter afhængigt af lyset: en under den klare sol, den anden - i regnvejr.

I 2015, året ledelse af "Krasnoselstroymaterialy" gøre en seriøs indsats mod "vilde" ferie: nogle asfaltvejen smadret, gravede grøfter, betonblokke installeret på improviseret parkering. Ved tiltræden og udtræden af politiet stående. Adgang til søen kun med en aflevering. Det område patruljeres af medarbejderne i selskabet.

Til rådighed for politiet har en kranvogn, så campister biler kan bugseres til straffen parkering. Hertil kommer, på grund af genvinding af vandet er ikke blå - beskidt-grøn, og kysten blev fuldstændig uegnet til rekreation.

Klimovichi

I alt 10 km fra distriktet centrum MOGILEV region er den såkaldte Blå stenbrud - imponerende størrelse dam med takkede kanter tilgroet træ banker, holme og ren blå-turkis vand. På det er velkendt for fiskere - i "dammen" findes karpe, brasen, havkat flod, hvor man kan fiske godt.

Ved allerede velkendte objekter sådanne "traditioner" Blå stenbrud er ikke alene. Klimovichskij kridt sø Hviderusland (foto satellit kæde af reservoirer udviser større og mindre diameter) - et sæt af 13 "kratere" i forskellige grader af renhed og egnethed til badning og fiskeri.

Blå pit dukkede op efter at være her 30 år siden minerede kridtet. Efter arbejdet på bunden scorede SPRING nøgler, og efterhånden dammen fyldt med vand. Dybde som i andre søer varierer - nogle gange bunden falder til 15 meter.

Luban

Ikke mindre kendte (i det mindste blandt borgerne i republikken) Lubań Kridt søen. Hviderusland Luban - er en lille by beliggende på den Oressa floden og omgivet af skov på alle sider. Det har et museum for national herlighed, med en rig samling af arkæologi, numismatik og bonistics, og i området - fyldt med vand "kratere" Kridt udvikling.

Tættest på ham, i udtalelsen har været i de steder turister Urechye landsby - ca 10 km i en lige linje. Dette er også en kridt stenbrud, og såvel som i tilfældet med Krasnoselskaya damme, vandet er bleg turkis farve. Kun to damme, men stor.

Du kan også finde andre Lake:

  • på vejen fra Slutsk til Luban tæt på landsbyer og Kupniki Mordvilovichi;
  • 1 km til den syd-øst for landsbyen Hotinovo; 12 km nordvest for Luban distriktet center;
  • Zagornyata mellem landsbyerne og Zagornyata Koptevichi;
  • Kamenka, Kritjevskij distrikt, Mogilev region.

birk

En anden menneskeskabt kridt sø i Hviderusland - hvile på dem endnu bedre end Krasnoselskaya af dem er mere bekymrede - er placeret i nærheden af byen Birch, i det Brest område. De lokale siger, at karrieren begyndte at udvikle sig så tidligt som 1930, men en oversvømmet stenbrud, som er der i dag - resultatet af aktiviteterne i New Berezovsky kalk plante, har arbejdet med 1961 indtil 1990.

Den anden egenskab ved søerne er der - en rolig, let skrånende strand, hvilket er grunden til det er mere som en naturlig dannelse, end at placere kridt minedrift. Maksimal dybde - 18 meter. Og kildevand, men ikke længere af turkis, som tiltrækker folk i Krasnoselsky.

Disse Kridt sø i Hviderusland er forholdsvis gammel, med undtagelse af den tredje. Pond dukkede op i bare 3-4 år siden, så stadig bevarer de typiske funktioner: det blå vand og stejle banker. Dette er også den mest "ekstreme" - dybden nogle steder når op på 40 meter. Farlige men smukke og spændende - så du kan karakterisere denne menneskeskabte vidunder.

I virkeligheden, i begyndelsen, "kratere" var fire - to af dem i det seneste årti har lagt sammen til én.

Grodno

Blå og Zelenka - Kridt sø (Hviderusland de er faktisk meget), ligger i nærheden af Grodno. En anden af de mindre kendte attraktioner i den belarussiske Republik.

Om sommeren bliver vandet varmet op betydeligt ud over, det har en højere densitet i sammenligning med ferskvand søer. Omkring voksende fyr og enebær skov.

Karriere er meget populære blandt de lokale, men de er stadig på Grodno KSM balance. Tal om, hvad de skal gøre med dem, efterhånden flyttet til handling: Sinko begyndte at fylde med sand. forvaltningsplan - helt tæt på "krateret" jord og jord på toppen af træet - vil kræve mange års arbejde og indsats. Dette trin forårsager forstyrrelse af lokale beboere, men det er stadig bedre end at falde i søvn dam vragrester, som oprindeligt planlagt.

Den skæbne menneskeskabte "resorts"

Hvilken fremtid andre søer, er det stadig et mysterium. Næsten hver eneste af dem, forsikringen om eksperter, en teknisk objekt, svømning der er farligt for liv og helbred, og er derfor forbudt. Men det betyder ikke stoppe folk, tværtimod - at hoppe i vandet fra kysten-breaking ti-anset særlige tapperhed.

Myndighederne fortsætter med at søge en vej ud: de mest ønskede besøgende - hvilket gør zonen turist - er også den dyreste. Vi har en masse arbejde: at styrke banken, arrangere vandreture veje rundt om søerne, og bekvem adgang til en karriere for biler.

Men vanskeligheden er ikke kun i de mængder af penge - alle disse aktiviteter tager tid, og farven af vandet i stenbruddet vil gradvist ændre: med sådanne eksotiske turkis grøn på helt fortrolig.

Lyd forslag til at vende nogle af de stenbrud i de hydrologiske monumenter - dog, og det kræver en betydelig mængde. Derfor er den billigste, nemmeste (og uønsket for turister) er deres plan at gå på vågeblus - og godt, hvis blot sand, fordi tanken om skrald har sine tilhængere blandt myndigheder og bureaukrater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.