TravelingRejsetips

Nationalpark "Paanajarvi": historie og fotos

The National Park "Paanajarvi" er beliggende i den nordvestlige del Karelen i Louhi region. Det fik sit navn fra en dyb klar sø, beliggende i rock frakturer.

Denne park er beliggende i den bjergrige del af Karelen, kaldet Fennoskandien, nær højderyggen Maanselkya. Det er et beskyttet område landsdækkende betydning. Da parken ligger i nærheden af Finland selv, så den kan blive et grænseområde regime. Ved siden af det er, og lignende beskyttet område i et naboland - "Oulanka".

Nationalpark "Paanajarvi": hvordan man får og hvornår de skal gå

Jernbanetransport i disse steder kun går til stationen Louhi. Ved siden af parken er lagt kun ganske brudt grusvej. Få en tur eller har din egen transport. Men i sidstnævnte tilfælde, er turister rådes til at gå gennem Kalevala. Vejen er i den bedste tilstand, og du vil bruge mindre tid end ved Louhi, fordi staten af den måde er der, at mere end 40 kilometer i timen, kan du ikke flytte.

Afstanden mellem Kalevala og miljøzone - cirka 160 km. du kan besøge parken hele året rundt. Men vejret er meget omskifteligt. I sommeren ofte regner det, og en masse myg, så er du nødt til at overveje disse nuancer.

historie

"Paanajarvi" - National Park i Karelen, hvis område var beboet af syv tusinde år siden. Der var fundet parkering gamle mennesker fra stenen til jernalderen, samt værktøjer og keramik. I middelalderen landet tilhørte Veliky Novgorod. Efter erobringen af Ivan III den sidste de forlod Sverige.

I det attende århundrede i dette område begyndte at bosætte finnerne. Men folk boede her en lille smule. Og da det XIX århundrede, jorden rundt om søen Paanajarvi tur passerede det til Rusland, Finland. Siden 90'erne i sidste århundrede der begyndte at praktisere kommerciel fældning og tømmerflådning, men så al den skønhed af disse steder har bedt den provinsielle regering til at åbne en turisme center.

Efter uafhængigheden, finsk territorium flyttede først til hende, og efter Anden Verdenskrig er vendt tilbage til den russiske grænse (i USSR). Nationalparken blev etableret her i maj 1992. Da det bruges ikke kun til beskyttelse af landskaber, flora og fauna, men også for turisten, rekreative og uddannelsesmæssige formål.

beskrivelse

Nationalpark "Paanajarvi" har et areal på et hundrede tusind hektar. På disse jorder er der ingen landsby. 20 tusind hektar afsat til reserven, og 6 tusind hektar -. Til turist brug.

Varmeste her - juli måned, når den gennemsnitlige temperatur stiger til 15 grader. En koldere alt - i februar, når den sænkes til -13 ° C. Sne falder normalt her ganske ofte mere end en meter i højden. Hertil kommer, at i vinteren her ser de smukke nordlys, og sommersolen ikke skinner kun to eller tre timer om dagen.

Parken er usædvanligt smukke landskab. Det har alt - kløfter, søer, bjerge, floder og vandfald. Skoven er meget tyk og næsten jomfru. Lige inde i parken omkring 120 søer. Men ikke alle steder er åben adgang til turister.

seværdigheder

"Paanajarvi" nationalpark prale af de højeste bjerge i det område af Karelen. Det Lunas, Kivakka, Myantyutunturi og Nuorunen. De har en højde på omkring en halv kilometer. Deres skråninger er meget stejl, og de fandt et interessant fænomen, som "hængende mose".

Der er mere end tres naturlige monumenter, der er attraktioner, herunder verdens værdier. It Pyaynur bjerge, sten Ruskeakallio, Olang flod pool og søen selv Paanajarvi sammen med den samme fejl.

Dybden af reservoiret - 128 meter. Det er omgivet af bjerge og har derfor en særlig mikroklima. Søen tilhører de dybeste reservoirer af denne art. Det er unikt og ren. Og dens vand er mættet med oxygen. Høje vandfald med mange trin, bizarre klipper rød, den gamle helligdom samerne - alt for at se besøgende i parken.

Særlige skønhed adskiller shestidesyatimetrovoy Ruskeakallio rock og cascading vandfald Kivakkakoski, højde på 12 m og en længde på 100 m Han forblev unconquered mennesker -. Ingen var i stand til at gøre det på en hvilken som helst legering eller rafting. Selv turister er tiltrukket af de hellige sten af samerne - den såkaldte Sejdiu. De gamle anså dem "et sted af styrke." Ifølge dem, der boede ånder ejerne af de søer, floder og bjerge.

udflugter

Hvis du ønsker at gøre en tur gennem de lokale attraktioner, først registrere i "Paanajarvi" besøgscenter. Nationalpark ofte fyldt med rejsende, så det er bedst at booke på forhånd.

Besøgende centret er beliggende i den nærliggende landsby Pyaozersky. Det blev bygget i 2002 af Den Europæiske Union. Dette center er meget smuk, komfortabelt, praktisk og funktionel. Når det åbnede godt hotel at bo i at komme ind i saunaen. For at registrere og få en licens til fiskeri, skal du vise dit pas.

Udflugter i parken er der sommer og vinter. I den kolde årstid er meget populære snescooter ture. Parken har et særligt udpeget veje til biler og vandrestier udstyret med gangbroer og gelændere i farlige steder. Turister ofte gør raids langs floden Olang, vandfald og Kivakkakoski Myantyukoski, Mountain Kivakkatunturi og Nuorunen.

Dyrene her kan du møde elge, svaner, egern og harer. Der er i øvrigt og specielt udstyret "naturstier", hvor der er informationstavler om den lokale flora og fauna.

Kivakka bjerget er meget populær hos rejsende, fordi det er en fritstående, hvilket ikke er typisk for Karelen, og det har udsigt over hele parken. Nogle turister selv det er forbundet med Fuji. Oven i det var et tempel, men nu en ortodoks kors monteret på toppen af det.

underholdning

I parken kan du gå fiskeri, men ikke alle steder, men kun på bestemte områder Olang River. Fangsten er normalt godt. På bredden af Lake Paanajarvi er der sandstrande, hvor, takket være den specielle mikroklima i den anden halvdel af juli kan du endda svømme. Men hvis du ønsker at komme til "Paanajarvi" National Park, med en hund, det er, desværre, ikke kan gøre. I dette beskyttede område forbudt at medbringe kæledyr, fordi det kan være farligt både for dem og for de vilde skov beboere.

Han går langs søen lystbåd "Onanga", der rullede turister. Parken også ofte vært for forskellige miljømæssige festivaler, kulturelle dage i det samiske folk, pædagogiske seminarer.

hvor man kan bo

Nationale "Paanajarvi" park byder turister, der ønsker at tilbringe et par dage her, at et sted at sove. Denne træhytter og camping. Udgifterne til boliger afhænger af, om du tilbringer natten i et telt, og kun betale for den plads, eller bo i sommerhuset. Bungalows "float", "Paanajarvi" og "Eventyr" er placeret ved siden af søen. Der er flere hytter nær Olang floden. Nogle af dem er på vej til søen. Ved siden af huset er der et sted til telte.

Huse uden faciliteter, det er blot et træ bjælkehytter med køjer, madrasser, puder og ovne. Rent linned leveres i besøgscenter. I nærheden af bygningerne er der et bålplads, der er brænde til belysning, kedler, og nogle huse har endda et bad. Campingpladser er til stede toiletter, vand, træborde, skraldespande.

Nationalpark "Paanajarvi": anmeldelser

Turister rejser til dette kaldes beskyttede område fabelagtig. Efter alt, naturen er i sin skønhed er usædvanligt selv for Karelen. Hertil kommer, er dette et godt sted at slappe af med familien og virksomheden.

Som rejsende er camping og hytter meget godt vedligeholdt, selvom enkle. Der er ingen elektricitet, men du kan leje en generator. Tilstedeværelsen af et bad - en stor bonus i løbet af kampagnen. Det er en perfekt rute for dem, der elsker naturen og fiskeri.

Og hvilke muligheder for fantastiske billeder giver nationalparken "Paanajarvi"! Billeder af fantastiske klippeformationer, vandfald og smukke arter fra bjergene, du vil holde i lang tid. Ikke underligt dette sted kaldes Karelske Schweiz. Parken er en masse turister ikke kun fra Rusland, men også fra de europæiske lande.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.