ComputereUdstyr

Modem D-Link DSL-2640U - WiFi indstilling

On-Link modemer D DSL 2640U WiFi opsætning er intet særligt komplekse repræsenterer ikke, selv om den pågældende bruger ikke har en særlig skive, der skal leveres. Men når du installerer de korrekte parametre, er det nødvendigt at huske nogle af de nuancer, som vi vil gå på og.

D-Link DSL: WiFi indstilling: hvor du skal begynde?

Den allerførste ting i fremtiden indstilling - ydeevne tilslutningsmuligheder og initialisering af enheder i edb-systemet.

Bemærk: hvis enheden blev købt i selskab med "Rostelecom", de ydelser, som det er meningen at bruge i fremtiden, på et obligatorisk grundlag til enheden knyttet særlige optiske medier (CD-ROM), der indeholder de enhedsdrivere og den "opsætningsguiden". Hvis enheden er købt separat, du stadig skal have en disk med medfølgende software, men uden "Mester". Dette er bestemt ikke den værste løsning, fordi, som det viser sig, at foretage en forbindelse manuelt er ikke meget besvær. For at gøre dette, skal du følge instruktionerne nedenfor (bruge denne manual for eventuelle interoperable enheder).

Tilslutning til en computer

Modemet / router Link-D DSL 2640U konfigurere WiFi skal begynde med forbindelse. Den allerførste betingelse - eksistensen af en telefonlinje (fordelen er ikke et problem). Den anden betingelse - installationen af splitter, eller en såkaldt splitter. I dette tilfælde handler det om at afslutte internettet telefonlinje er blevet blokeret.

Faktisk splitter har to knægte til at forbinde den tilsvarende RJ-45-kablet. I princippet forvirret sværeste, fordi de er mærket inskriptioner tilslutninger, selv om det ser nøjagtig det samme.

Installation af drivere

Når det elektriske kredsløb seriel forbindelse "computerenhed> Modem> splitter> Telephone Network" vil blive fuldt samlet og kører, konfigurere WiFi-routerens DSL 2640U vil betyde at identificere enheden i operativsystemet og installere de korrekte parametre.

Chauffører i teorien kan installeres direkte fra cd'en, der fulgte med enheden ved køb. Hvis den ikke er (var beskadiget eller tabt), skal du downloade software kan være enten på udbyderens hjemmeside eller på den ressource af producenten af dette udstyr.

Indgang til grænsefladen

Nu skal du logge på routeren kontrolsystem. Du kan bruge en webbrowser, adresselinjen er kedeligt ordinere en kombination af 192.168.1.1 (standardprocedure for alle enheder af denne type). Linjer login og password specificeret admin.

Næste du nødt til at gå til internetindstillingerne på den tilsvarende fane.

Opsætning af internetforbindelser

Hvis en bruger, der bruger en tjenesteyder "Rostelecom", der er en særlig drev, der blev købt med modemopsætningen spørgsmålstegn ved er løst ganske enkelt.

Bare indsæt mediet i drevet, efterfulgt af en løbetur "opsætningsguide", som er udviklet af "Rostelecom". Som det fremgår, vil alle de parametre og muligheder for den tilsluttede enhed vises automatisk.

Men lad os sige, at der ikke er nogen disk, skal du hente driverne fra udviklerens hjemmeside, også til kroppen. Hvad skal man gøre i denne sag? I en sådan situation vil hjælpe manuel indstilling. Bare rolig, der er intet kompliceret i færd med at udstede de nødvendige parametre ikke forventet.

I et første skridt til at indstille et modem DSL 2640U "Rostelecom» (WiFi) forbindelse betyder installationstype. Denne mulighed skal sættes til PPPoE. I modsætning til Bridge mode ( "bro"), vil det give dig mulighed for at oprette forbindelse til et trådløst netværk, selv når den vigtigste terminal tilsluttet routeren.

Efter der angiver værdien af PCI og VCI parametre, efter en brugerdefineret placering regioner, ordinere login og password er anført i kontrakten, sætte en check i Keep Alive sektion og gå videre til LCP parametre.

I intervaller eksponere værdi 35, for fejl - 2. Som en yderligere justering bør anvendes ved abbeden IGMP linje.

D-Link DSL 2640U: indstilling "Rsotelekom» (WiFi)

Internet oprettet. Det er tid til at sørge for at bruge de modem kapaciteter fuldt ud. Som det fremgår, er det både modem og router. Således kan det bruges til at skabe en trådløs forbindelse via WiFi, som du kan bruge, hvis der er nogen anden computer eller mobil enhed.

Routeren D-Link DSL 2640U WiFi opsætning ved indgangen til hardware indstillinger anmoder om en adgangskode automatisk. Det drejer sig kun web-interfacet enhed, og ikke beskytter adgang til det virtuelle netværk. Her kan du bruge en anden router menu.

Her WiFi DSL 2640U setup password eller brugernavn foreslår at bruge automatisk, men de har brug for at ændre (hvis du har brug for det).

Adgangskoder og kryptering

Nu er den mest grundlæggende! Ved indgangen til den trådløse fane (forbindelse via trådløse netværk), skal du vælge den type WPAPSK, i udvælgelsen inden for data krypteringsalgoritme kryptering indstille AES, indtaste et vilkårligt navn skabt forbindelse i feltet SSID, specificere og bekræfte adgangskoden at få adgang til virtuelle netværk (Pre-Shared Key) - Key hvis bogstaveligt mod indrejse i netværket eller ved computeren terminal udefra.

Vær opmærksom på det punkt, at nogle gange en adgangskode-system ikke kan være effektiv. Nøglen bliver nødt til at komme op med en unik. Det faktum, at en kombination som "en-to-tre-fire" eller QWERTY her går ikke. Sikkerhedssystemet vil anerkende dem som upålidelige og potentielt uncrackable først. Men på modemet / routeren WiFi DSL 2640U indstilling kan sætte en adgangskode, selvfølgelig, ikke alene, men med brug af brugerens indgriben. Det er tilstrækkeligt at indtaste ovenstående adresse i de vigtigste parametre for indretningen og simpelthen at ændre kombinationen i den tilsvarende række. Du vil derefter nødt til at genstarte både computeren og routeren.

Når du genstarter, kan du kontrollere status og netværket og enheder, der leverer kommunikation ved hjælp af "Device Manager" (devmgmt.msc i konsollen "Execute"), eller blot ved at gå til "Network Management og delingscenter", hvor forbindelsen skal aktiveres.

sammenfattende konklusioner

Især kan man ikke give en bestemt udfald med hensyn til indstilling af den type, nævnt ovenfor anbefalinger. Stort set alle indstillingerne i E angive de grundlæggende parametre og indstillinger er standard.

Det eneste, jeg vil gerne bemærke - valg af forbindelse. Adgang bro er bedre ikke at bruge på alle. For eksempel har du en router (modem) er forbundet til din hjemmecomputer (stationær systemet enhed). Så snart du slå det fra, mistede kommunikation via WiFi (det er ved hjælp af Bridge-ordningen). Installationen PPPoE selv om hovedafbryderen terminal kommunikerer via routeren vil blive udført alligevel.

Selvfølgelig er særlig vægt på oprettelse og vedligeholdelse af adgangskoder, hvilket gør, for eksempel en sikkerhedskopi af systemet ved hjælp af mindst en elementær spare gendannelsespunkter. Hvis Windows-værktøjer til at bruge, du ikke ønsker, kan du bruge de automatiske opdatering programmer som Advanced System Care, Glary Utilities eller endda IObit Uninstaller, der bare antaget, før du starter egen drift at bruge værktøj til at skabe et gendannelsespunkt, hvis, som de siger, det er bare hvor -Det går galt. Men generelt (det bemærkes i alle anmeldelser på fora) problemer kan udelukkende bestå i forbindelsesindstillingerne, og slet ikke i en aktiv internetforbindelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.