ComputereSoftware

Hvad er HTTP-protokollen?

Hypertext Transfer Protocol (eller HTTP) er grundlaget for data for World Wide Web. Sådanne protokoller er en struktureret tekst, der anvender logiske forbindelser (hyperlinks) mellem knudepunkter indeholder visse data. Således er denne metode til udveksling eller overførsel hypertekst.

HTTP-protokollen fungerer som en funktion af en anmodning-respons i klient-server computing model. For eksempel, en webbrowser som klient, og en server hosting webstedet. Klienten sender en HTTP-anmodning til serveren, giver visse ressourcer (f.eks HTML-filer, og andre materialer), og derefter returnerer et svar besked. Svaret indeholder oplysninger om anmodningen, og kan også indeholde den ønskede indhold i brødteksten.

Browseren er et grundlæggende eksempel på en bruger agent (klient). Andre typer af brugernes midler omfatter software, der bruges til indeksering af søgemaskiner, mobile applikationer og andre ressourcer, der bruger eller skærm webindhold.

HTTP-protokollen er designet til at give de mellemliggende netværkselementer til øger eller muliggør kommunikation mellem klienter og servere. Steder med høj trafik er ofte genvindes for sig selv drage fordel af cache af webservere, der viser indhold på vegne af de overlegne ressourcer, reducere download-tid. Cache webbrowsere på samme tid giver brugeren mulighed for at reducere netværkstrafikken. Den proxyserver, der bruger HTTP-baseret protokol på et lokalt netværk kan give tilslutning til kunderne, ikke globalt rutes adresser, ved at formidle meddelelser fra eksterne servere.

HTTP session er en sekventiel proces med anmodninger og svar. Klienten initierer en anmodning ved at etablere en TCP-forbindelse til en bestemt port på serveren, og den sidste lytter på denne port og venter på en anmodning besked. Ved modtagelse serveren sender en status bar svaret besked. Liget af den besked, som regel er en anmodede ressource, selv om det kan vises, og en fejlmeddelelse eller andre oplysninger.

Hvis vi ser på formålet med HTTP-protokollen, skal det bemærkes, at den definerer metoder til at angive en handling, der skal udføres på den identificerede ressource. Den form for displayoplysningerne (de tidligere eksisterende data eller dynamisk genererede) afhænger af gennemførelsen af serveren. Ofte ressourcen svarer til en fil eller et script, der ligger på værten.

Nogle metoder, der bruger Hypertext Transfer Protocol HTTP, er kun beregnet til informationssøgning, og derfor bør ikke ændre tilstanden af serveren. Med andre ord, de ikke har alvorlige konsekvenser, bortset fra de relativt harmløse effekter - caching eller øge besøgsstatistik.

På den anden side, kan HTTP-protokollen skal anvendes, og sådanne metoder er beregnet til handlinger, der kan have en indvirkning enten på serveren eller til andre ressourcer eksterne - at styrke de finansielle transaktioner eller til at udføre e-mail-transmission. Lejlighedsvis, er sådanne metoder anvendes af web robotter eller nogle steder og kan fremsætte anmodninger, uanset af de vigtigste opgaver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.