SundhedSygdomme og betingelser

Sådan helbredelse psoriasis evigt? Psoriasis: behandling, anmeldelser

Psoriasis - en kompleks sygdom i huden, som besejrede udtrykt udslæt og skællende og ledsaget af en følelse af trykken og svær kløe.

Nogle statistikker

Sådan helbredelse psoriasis evigt? Denne sygdom er anses for sjældne, som rammer ca. 4-8% af verdens befolkning (ca. 4,5 mio.) Og de højtudviklede lande i huden læsion er heller ikke sparet, af den grund, der endnu ikke opfundet en helbredende middel mod psoriasis. Blandt de etniske grupper i den hvide-flået befolkning er forekomsten er højere sammenlignet med sorte, latinoer og indianere. Gør ikke sygdommen og forskellene efter køn, lige så påvirker både kvinder og mænd.

Udseendet af psoriasis er forårsaget af genetiske og arvelige faktorer: 100% af de interviewede patienter, 40-65% led af en hudsygdom slægtninge. En række undersøgelser i vurderingen af graden af risiko for sygdom, blev det konstateret, at hvis den ene tvilling diagnosticeret med tilstedeværelsen af psoriasis, vil sandsynligheden for udbrud af den anden være 58%. Denne konklusion blev offentliggjort i forbindelse med behandlingen 141 par tvillinger. Hvis der lider af psoriasis søskende - graden af risikoen reduceres til 6%. Forudsat sygdommen begge forældre i 65% af børnene vil også blive ramt af sygdommen; syg, hvis en af de par, er risikoen for syge reduceret til 20%. Graden af sygdommen og dens lokalisering i forskellige medlemmer af familien er ikke det samme.

Psoriasis er ikke smitsom

Der er en fælles udtalelse om psoriasis smitter, især når man ser på den voksende syge person. Psoriasis er ikke smitsom! Hverken rører huden af patienten, og heller ikke anvendelsen af fælles objekter eller patientpleje vil ikke forårsage infektion, som en kilde til sygdommen er de hvide blodlegemer hos patienten, oprigtigt tænke over, hvordan man kan helbrede psoriasis evigt.

Eksterne tegn på sygdom

Eksterne tegn på psoriasis:

 1. Hududslæt, ofte ophobes i knæet-albue-området og på hovedbunden. Oftest de er symmetrisk, undertiden lokaliseret på en enkelt kropsdel, strip-lignende.
 2. Plaques, som opstår afrundet fortykkelse hud pink eller lyse rødt, dækket med løse skæl. I de tidlige stadier af deres størrelse er nogle millimeter, med den stigende udvikling af sygdommen til mere end 10 centimeter.
 3. Den forstyrrede tilstand af søm, kendetegnet ved små fordybninger, gullig farve og adskillelse ende af sømmet fra neglelejet.
 4. Overdreven tørhed, afskalning, flagedannelse og hud blødning.

Sygdommen kan manifestere sig:

 • i delvis form er det kendetegnet ved tilstedeværelsen af flere pletter på kroppen;
 • i fast form, påvirker huden fuldstændigt.

Årsager til Psoriasis

Psoriasis opstår i forbindelse med overtrædelse af udførelsen af sine funktioner epidermis, som normalt skal opdateres cirka en gang om måneden. Ved psoriasis, det sker flere gange hurtigere, der forsøger at forynge huden i 3-4 dage. Faktor, der bidrager til fremskyndelse af processen med at passere den unormale fuld af cellecyklussen, er inflammation. Dette medfører nye celler til at komme ud, er ikke fuldt dannet, som ikke kun negativt påvirker hele kroppen, men også fører til forringelse af dermale lag - nemlig fremkomsten af en frastødende skællet.

Processen begyndte engang ledsager mand hele sit liv, vekslende perioder med forværring og lull kutane manifestationer (ellers, remission). Sådan helbredelse psoriasis evigt og slippe ikke kun af psoriasislæsionerne, men også smertefuldt kløe den dag er stadig muligt at en eller anden måde at styre det? Om natten, har den sovende patient ufrivilligt kæmning såret, hvilket resulterer i skader på overhuden og forværring af sygdommen.

Faktorer, der forårsager forekomsten af psoriasis

Faktorer, der bidrager til forekomsten af psoriasis er:

 • stofskiftesygdomme, og immune og endokrine systemer;
 • genetisk disposition;
 • systemisk indgivelse af lægemidler;
 • Udsat sygdom (angina, influenza, etc.);
 • ugunstigt miljø;
 • spændinger og neuroser, løbende følelsesmæssig stress.

Den virkelige årsag til psoriasis - Genet

Forårsager indtræden af psoriasis, ingen af disse faktorer er årsagen til sygdommen, er tilstedeværelsen af hvilket ikke påvirker velbefindende af patienten og reducere forringelse af effektiviteten. Ubehag årsag kun ubehag, kløe og udseende af huden. Den sværeste patient psykologisk, som du er nødt til konstant at udholde den forsigtige holdning og sidelæns blikke af mennesker. Følelsen af ensomhed, provokeret af samfundet, og en utiltalende udseende stærkt opfordre patienten til at søge metoder, der kan løse spørgsmålet om, hvordan man kan helbrede psoriasis evigt.

At leve med psoriasis

At finde tegn på psoriasis bør ikke gå i panik: det er ikke en dødsdom. Desværre endnu ikke opfundet fuldstændigt helbredende medicin, men moderne metoder til terapi kan reducere graden af skade, stoppe udviklingen og styring af processen af sygdommen ved en flerhed af lægemidler. Folk lever side om side med sådan en sygdom, der pacificere bruger undertrykker aktiviteten af immunsystemet af metoder. Fjernelse af symptomerne på psoriasis evigt moderne midler kan ikke påvirke den virkelige årsag: over-aktive immunsystemet virkninger på huden. Sygdommen, der varer i årevis, flygtige strømme, det var stille i lang tid (selv forsvinder helt), den skarphed. Under alle omstændigheder, psoriasis, ramte kroppen, det aldrig vil ikke forlade; immunsystemets celler angriber huden vil altid være.

psoriasis behandling

Behandling af psoriasis er en kompleks proces, opdelt i flere faser afhængigt af den form og sygdommens stadium, området af hudlæsioner, køn og patientens alder, tilstedeværelsen af frie sygdomme begrænsning til en bestemt fremgangsmåde til behandling eller et lægemiddel. Det er vigtigt med hele ansvaret for at lytte til råd fra en læge, gør ikke selvmedicinering og ikke snyde på zazyvnye reklame "mirakel kur mod psoriasis," er et middel til nemme penge svindel. Helbrede psoriasis med dens komplekse og tvetydige karakter uvirkelige, hvilket gav nogle metoder kun fjerne symptomerne for en stund. Behandling politik behøver individualiseres under hensyntagen til tidligere behandling. I svære tilfælde ved en tilstrækkelig forekomst af psoriasis behandling anbefales i et hospitalsmiljø.

Behandling af psoriasis: Metoder

Behandling af psoriasis er kompleks og omfatter:

 1. Lokale (ydre) terapi forpligtet sig til at dæmpe inflammation, reducere afskalning og hudpermeation. Hjælper lindre symptomer salve psoriasis, cremer, lotions, i hvilken konstruktion der er salicylsyre (2%), svovl (2-10%), urinstof (2-10%), dithranol (0,25-3%), dexpanthenol pyrithion. I behandlingen af psoriasis effektive lægemidler tjære og naphthalen, sikker i sin anvendelse og tildele et desinfektionsmiddel, antiinflammatorisk og løse handling. De er undertiden ordineres i kombination med salicylsyre, der bidrager til at blødgøre og fjerne skæl.
 2. Systemisk terapi, hvor den mest ordinerende psoriasis stof er "MTX" undertrykke celledeling. Anvendes intramuskulært 1 gang om ugen i 6-8 uger og formål at mindske overdreven aktivering af hudceller, kan forårsage sygdomme i leveren. Også læger i en lille dosis er ordineret lægemidlet "Tacrolimus" - et kraftfuldt immunosuppressiv med en udtalt effekt på immunsystemet. Hans udnævnelse anbefales strengt under overvågning af en læge.
 3. Fotokemoterapi (PUVA terapi eller) - den mest almindelige metode til behandling af psoriasis. Med andre ord - den ultraviolette bestråling (bølgelængde er 360 mm), der anvendes i forbindelse med modtagelsen af fotosensibilisatorer. Forløbet henvender sig inhibering af overdreven celledeling og autoimmune patologiske processer i huden, der forårsager destruktion af T-lymfocytter. Fotokemoterapi er kontraindiceret for mennesker der lider af forhøjet blodtryk, fik et hjerteanfald, og operation for at fjerne svulsten. Sådanne patienter ordineret behandling med lægemidlet.
 4. Selektiv phototherapy (SFT), ved hvilken strålerne anvendes længde 315 nm (nanometer - en milliardtedel meter). Behandlingsforløbet er omkring 25 - 30 procedurer.
 5. Balneology. Den mest effektive og behagelig metode, der kan tæmme psoriasis. Anmeldelser af behandlingen i de unikke forhold, der tiltrækker patienter med psoriasis fra hele verden, kun positiv. Smuk natur, med dens atmosfære, sund luft og den helbredende vand - vigtige komponenter forårsager opsving. I dette tilfælde er det hjælper helbrede psoriasis Døde Hav i Israel - ret dyrt, men effektiv løsning balneology. hud forbedring ses tydeligt i den anbefalede længde af ophold - 28 dage. Hvor solen er ønskeligt at være ikke mere end 6 timer i 2 timer. Badning i havvand også blive afmålt - 2 gange om dagen, og bør ikke overstige 20 minutter. Alternativt kan du overveje en mere bekvem måde at budgettet for - behandling i sanatorier af Pyatigorsk og Matsesta.

Anmeldelser af patienter i behandling

Udtalelser om metoder til behandling af psoriasis er anderledes: det hele afhænger af omfanget af hudlæsioner og de anvendte midler til at slippe af med denne sygdom.

Med hensyn til fotokemoterapi anbefales "europæisk" regime, kendetegnet ved en hurtig hærdning ved laveste dosis. "Den amerikanske," en mere forsigtig tilstand, er designet til et minimum af bivirkninger. Begge metoder er lige effektive, den eneste forskel i varigheden af behandlingen.

Bivirkninger forbundet med denne behandlingsmetode kan være forskellig fra kløe af huden og dens tørhed til fotoældning af epidermis og cancer. Det hele afhænger af graden af stråling og varigheden af medicinsk behandling.

Systemisk terapi anvendes i svær sygdom med betydelig strømning område med læsioner i huden, har bivirkninger såsom fejl i mavetarmkanalen, nyrerne og fremkomsten af allergiske reaktioner.

Feedback fra patienter for effektiv bortskaffelse af mudder Psoriasis bestående af en ydre indvirkning på det berørte foci Sopochnaya, sulfid silt og mudder, tørv, sapropel. Anti-inflammatorisk, analgetisk og løse handling i dette tilfælde skyldes syrerne, ioner, sporelementer og gasser, rense huden fra alkalier, bakterier, syrer. For varigheden af proceduren tager 10 til 30 minutter om dagen og holdes ved påføring topisk påføring af opvarmet til 40 ° C mudder.

Gode råd til folk, der lider af psoriasis

Ved psoriasis, i tillæg til en ansvarlig tilgang til behandlingen, er det nødvendigt at overholde følgende anbefalinger:

 1. I hvert fald ikke at røre, ikke at rede, ikke samle kløende plaques.
 2. badning procedure udføres meget omhyggeligt, omhyggeligt at behandle beskadiget hud. Det bør ikke gnide vaskeklud, når udtørringen er påkrævet promakivat forsigtigt med et håndklæde, trykke den forsigtigt mod kroppen. Det er vigtigt nøje tør efter brusebad alle fjerntliggende steder og skjulte folder, særlig opmærksomhed med fokus på det område, som forkamre, øregangen, armhuler, navle, og lyske, hudfolder under brysterne, huden mellem tæerne. Bade kan ikke anbefales, da de har meget udtørrende effekt. Ved meget stærkt ønske kan sjældent råd til at ligge i badet, med det forbehold at det tager lidt tid og vandtemperaturen vil ikke overstige 37-38 ° C. Badning i psoriasis er ikke kun tilladt i perioder med eksacerbationer, hvorunder huden er særligt sårbare. Svamp badning skal være lavet af bløde materialer, der forhindrer ridser. Besøger pool vandbehandlinger før plak, som beskyttelse mod virkningen af klor, anbefales det at anvende vaseline. Ved slutningen af svømning er forpligtet til at skylle med rent varmt vand og sættes på en kropscreme mod psoriasis. Af indenlandske mærker har en god effekt cremer "Tsinokap" og "Solipsor" - betyder ikke-hormonal virkning, og cremer på basis af urter, "Psorikon" og "Pulsar", rettet mod den inflammatoriske og destruktive proces i huden. Udtalelser om disse præparater alsidige: både positiv og negativ. Med høj effektivitet, disse stoffer er ikke vanedannende, hvilket øger interrecurrent periode. Især "Solipsor" det drejer sig om lægemidlet. Fløde "Tsinokap" ikke hjælpe alle, men de fleste patienter med psoriasis er det stadig anbefales.
 3. Vask psoriasis patient udføres fortrinsvis ved hjælp af børn. For en person bedre at bruge en speciel lotion til psoriasis, forbedrer hudens elasticitet og forbedrer dens udseende, der giver tillid til de syge mennesker.
 4. Tøj - lavet af naturlige materialer, bør være rummelig nok og behageligt at have på, ingen slankende effekt.
 5. Måltider skal være terapeutisk, eksklusive alkohol, stegt og fede måltider. Blandt de uger, der er nødvendige for at arrangere faste dage.
 6. Kosmetik for psoriasis anbefales blide omsorgsfulde handlinger, der ikke forårsager irritation og allergisk reaktion. Ellers kan det føre til dannelse af nye plaques. Det ideelle ville være formuleringer til følsom hud og børn, hvor sammensætningen har en mælkesyre, aminosyrer, urinstof - der en blødgørende virkning og bivoks, vaseline, vegetabilske olier, ceramider og har en beskyttende virkning.
 7. For at drage omsorg for hovedbunden, psoriasis kræver brug af keratolytisk shampoo psoriasis besidder beroligende, lindrende og helende effekt. Fra tjære shampoo har en helbredende virkning "Friderm Tar", "Algopiks"; af svampedræbende nødvendigt at stoppe valg på shampoo "Nizoral" og "Soultz". Shampoo "Algopiks", anmeldelser, har en udtalt lugt af tjære, så det er bedst anvendes til håret i et par timer før sengetid. Ved prisklasse - en relativt billig middel til at forbedre observeret efter en uges brug. Fås i dets sammensætning af salicylsyre hjælper slippe af flager og lakridsekstrakt lindrer irritation og lindrer kløe. Shampoo til psoriasis er anvendt til rødderne af håret og vaskes af efter 5 minutter, derefter grundigt skylles håret er påkrævet. Du kan prøve at fjerne skællene fra hovedbunden. Til dette formål er det ønskeligt at anvende en keratolytisk creme af psoriasis. Det at få den maksimale effekt er forpligtet til at sætte på en 02:00 og sat på hætten hoved bruser.

Traditionel salve til behandling af psoriasis

Sådan helbredelse psoriasis altid ved hjælp af traditionelle metoder?

 1. Effektivt i national behandling manifesterer sig en løsning på grundlag af birk tjære. Denne salve mod psoriasis, som kan købes i næsten ethvert apotek. Det er nødvendigt at smøre de ramte områder.
 2. Salve kan fremstilles ud fra psoriasis af celandine, der i tør form er forpligtet til at gå i et pulver og blandes med fedt kalkun. Den resulterende sammensætning skal holde i et vandbad i en time, og derefter afkølet til smøre plaque på huden.

optimistisk prognose

Forskning, der sigter på at forsøge at finde en kur mod helbredelse af psoriasis er i gang. Derfor er der et håb om, at er ikke langt væk det tidspunkt, hvor verden vil være mere glade mennesker poborovshis sygdom.

Og på dette tidspunkt at hjælpe med at helbrede psoriasis folkemusik og medicinsk udstyr, der anvendes i komplekse, helt i tråd med anbefalingerne fra den behandlende læge. Parallelt hermed er patienten forpligtet til at betale mere omsorg og opmærksomhed, da sidstnævnte er særligt stærke behov for støtte fra pårørende og nære venner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.