FinanserInvestering

Primært marked: grundlæggende begreber

Handel med aktier på børsen altid involverer operationer på de to typer af markeder - primære og sekundære. Denne artikel er helliget en analyse af, hvad der menes med udtrykket "primært marked" og svaret på de vigtigste spørgsmål, som begyndere i spørgsmål om spekulation.

Så før du får på markedet, skal alle værdipapirer være emissirovany, eller med andre ord, frigivet og optaget til det frie marked. Først efter udstederen (dette udtryk forstås en person eller enhed til at udstede aktier) beslutter sig for at sælge sine egne værdipapirer, de er i stand til at komme på børsen.

I første omgang aktier falder i det primære marked af værdipapirer, det vil sige på markedet, hvor indgåelse af en transaktion mellem udsteder og investor. Efter dette, alle efterfølgende transaktioner, uanset deres antal, anses for at have begået på det sekundære marked. For bedre at forstå de egenskaber, der ligger i det primære marked, fremhæve dens vigtigste funktion i aktier handel.

Således er den primære marked for:

  • frigivelse af visse aktier eller værdipapirer virksomheder, udstedere;
  • børsintroduktion;
  • opretholde en balance mellem udbud og efterspørgsel på markedet;
  • detaljeret redegørelse for aktier.

Med andre ord, uden det vil ikke være muligt enhver handel med værdipapirer, samt søgning virksomheder investorer. Det er indlysende, at de vigtigste aktører på dette marked er automatisk kun to typer af virksomheder: investorer, der køber aktier og udstedere, der bærer dem. Men ofte, ud over disse to økonomiske enheder i spillet for at komme ind det primære marked og formidlende virksomheder, der erhverver værdipapirer for videresalg, samt forskellige investeringsforeninger.

Samtidig handel på aktiemarkedet kan udføres på flere måder, alt efter ønske fra udstederen. Således kan det være i form af kommercielle eller investeringer konkurrencer, konvertering auktion eller i form af en lukket eller åbent abonnement. Med hensyn til den sidstnævnte type handel på børsen, er det underforstået ved offentlig tegning i mangel af afgørelsen om begyndelsen på realisering af værdipapirer af eventuelle fordele ved en over de andre potentielle købere. Når følgelig lukkede abonnement, sådanne fordele kan angives.

Det primære marked betyder også det fuldstændige fravær af kontrol over Udsteders videre skæbne solgt deres aktier. Køberen kan enten lade dem derhjemme med henblik på akkumulering af overskud og gennemføres med henblik på at udtrække en hurtig spekulativ gevinst.

Værd at bemærke, at udstederen ikke nødvendigvis er nogen form for kommerciel virksomhed. Ofte i det primære marked falder og aktierne er udstedt af staten. Oftest de er sat til salg af store strukturer (kommercielle banker, investeringsfonde, og så videre), der, for at finde den mest bekvemme og sikker gevinst, er nogle indkøbt fra statspapirer solgt, og nogle orlov til deres egne aktiver.

Til gengæld staten er langt mere rentabelt at sælge deres værdipapirer er gennem store fundamenter som dem der besidder gode markedsforhold, er i stand til at skabe en attraktiv aktie projektet, sikrer maksimal profit.

Således er den konklusion, bliver tydeligt, at det primære marked i dag - et sted for direkte interaktion mellem udstederen og køberen, som der oftest tjene store egenkapital spillere, har et bredt netværk af mægler for den videre salg af aktier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.