FinanserInvestering

Pengemarkedet gensidige fonde i Rusland

En af de sikreste investeringsforeninger betragtes ressourcer af pengemarkedet (finansielle formidlere), men det hele afhænger af investeringsperioden. De, der har investeret penge i dem, er forsikret mod tab af hovedstol del af depositum, men på den anden side, indskydere indtægterne er så små, at deres inflation i tiden spiser. Så de vil være behov for dem, der ønsker at tjene penge på kort sigt program. Det er af sådanne finansielle formidlere og vil blive drøftet.

Definition af gensidige fonde

Gensidige fonde - en kontant infusion, som er dannet ved at kombinere ressourcerne af et stort antal af indskydere. Ofte første bidrag hvoraf nogle varierer i størrelse 300-500 $, og efter åbningen af hensyn til følgende vedhæftede filer kan være i form af en hvilken som helst beløb.

Uanset investeringsstrategi og målsætninger som en eller flere fonde af grundlæggerne gruppe udfører børsmæglerselskaber, investeringsselskaber. Til hjælp for grundlæggerne af deres penge nemt overføres fra de værdipapirer selskaber i papiret den anden uden nogen provision.

Gensidige fonde er specialiserede i at investere i hårde metaller, pengemarkedsinstrumenter, fast ejendom. De er en blok af obligationer, aktier, kontanter, der forvaltes af investeringsselskabet på vegne af holdet og det sæt af bidragydere. De kombinerede aktiver, der ejes af en investeringsforening, kaldet sin portefølje. Hvert aktiebeløb på porteføljen - Den er proportional med en ejendom investor i fondens aktiver, samt en del af de indtægter, der genereres fra disse aktiver.

virkemåde

Alle investeringsforeninger opererer næsten på samme princip. De dannede et investeringsselskab, der sælger deres aktier til investorer, og derefter investerer provenuet i værdipapirbeholdninger. Ved at kombinere midler fra indskydere i porteføljen, kan lederen af virksomheden sprede sine investeringer, købe aktier og obligationer i fonden.

Typer af valgbare værktøjer definere formålet med investeringen. For eksempel, hvis formålet med fondsmæglerselskabet på aktier - at erklære kursgevinster, mens broderparten af midlerne rettet til vækstaktier. Hvis formålet med en obligationsfond er betalingen af kuponen indkomst, som ikke beskattes, da midlerne er investeret i kommunale obligationer. Samtidig, at et investeringsselskab dannet af obligationerne de udsteder opstod portefølje diversificering og mindske risikoen for misligholdelse af de enkelte obligationer.

Udbytte udbetales til indskyderne, som er dannet ud fra provenuet af de værdipapirer, der udgør hovedparten af porteføljen. Klienten investeret $ 1000, modtage en procentdel af overskuddet det samme som en, der har investeret 100 000 $. Forskellen vil ligge i, at indtægterne af den anden bidragyder er 100 gange større end den for den første (ifølge forhold til deres andel i fonden).

Når der er ændringer i værdien af værdipapirer i porteføljen, skifter i overensstemmelse hermed og den indre værdi af en finansiel formidler. On pris udsving påvirker de risici, som mange typer af værdipapirer: politiske, økonomiske, markedet.

typer

Gensidige fonde har flere slags, dvs. indskydere til at investere i obligationer, aktier, hybrid, handel og investeringsselskaber i pengemarkedet gensidige fonde.

I betragtning af alle former for detaljer, vi kan sige, at det er de gensidige investeringer, der sælger egne aktier og provenuet investeres i pengemarkedspapirer. Disse virksomheder fra resten holdes på en konstant værdi af sine værdipapirer. Ofte, prisen og den anslåede værdi af en aktie er $ 1. For at holde prisen på samme niveau tillader, at tab på kort sigt ved salg af værdipapirer, alle udgifter for fondsmæglerselskabet otymayutsya på indtægter fra investeringer. Dette resultat er lettest at få de fonde, der investerer lånte midler i kortfristede pengemarkedsinstrumenter, som sådanne instrumenter har lav flygtighed pris.

Penge markedet gensidige fonde - er at investere i værdipapirer, der har en løbetid på under et år. Disse virksomheder er de mindst risikable blandt andre arter. Meget ofte de anvendes i deres porteføljer som et tilflugtssted i pleje af aktiemarkedet, på trods af dette, de undertiden give et højt udbytte.

Fordelene ved at investere i pengemarkedsinstrumenter investeringsforeninger

 1. Spredning - omfordeling af risiko blandt flere finansielle instrumenter.
 2. Professionel penge forvaltning - sporing investeringsselskab ledere indskydere i hele investeringsprocessen.
 3. Bredt udvalg. Et bredt udvalg af investeringer gav et betydeligt antal investeringsforeninger (aktier, obligationer, pengemarkedsinstrumenter).
 4. Likviditet - Investoren kan til enhver tid til at sælge deres aktier og returnere midlerne.
 5. Besparelser - investor køber en færdig porteføljer af finansielle formidlere, og ikke af hans egne fra værdipapirer i de enkelte selskaber.
 6. investorbeskyttelse og rettigheder - gensidige fonde er reguleret på føderalt lovgivningsmæssige niveau af Securities and Exchange Commission.
 7. Convenience - aktierne kan sælge eller købe med hjælp fra mæglere, finansielle rådgivere, banker, forsikringsagenter.

risikoen for at investere i investeringsforeninger

En af de vigtigste står risikoen for at miste den investerede kapital på grund af reduktion af indre værdi (NAV). Derudover er der andre risici:

 • interesse;
 • marked;
 • forbundet med kvaliteten af værdipapirerne.

Med en stigning i markedsrenterne er der en reduktion af trykket på gælden og aktiemarkederne, hvilket fører til et fald i indre værdi af obligationer og lager midler. Nedgang i markedsrenterne har den modsatte virkning.

Kvaliteten af værdipapirerne er bestemt af udsvingene i aktiekurserne. Indskydere ofte urolige insolvens risiko gensidig investeringsselskaber. Værdien af deres aktiver kan reduceres, men sandsynligheden for dette er lille. Fremgangsmåden til etablering minimerer risikoen for konkurs og bedrageri.

Gensidige fonde i Rusland

Til dato endnu ikke offentliggjort det fulde potentiale af russiske gensidige fonde af flere grunde:

 1. De begrænsede tilstrømning af langsigtede private investeringer.
 2. Investeringer i gensidige fonde af pensions- opsparingen i Den Russiske Føderation er forbudt ved lov.

Disse grunde begrænser strømmen af midler til gensidig investeringsselskaber, deres stigning skyldes den nye beregning af værdien af porteføljer og opskrivning af aktiver transaktioner. Gensidige fonde i Rusland er små og tillader ikke at indse omfanget af virksomheden. De gennemsnitlige dimensioner af russiske investeringsselskaber er meget lavere i udlandet.

Den OIF "- Money Market Besparelser Fund" tjener som et eksempel på den russiske investeringsforening. Dens formål er at få penge ved at investere i korte obligationer af russiske udstedere med høj kreditkvalitet ved at øge markedsværdien og få en stor indkomst og renter på kortfristede indskud i store russiske kommercielle banker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.