FinanserInvestering

RMB: Resultater af handlerne på de amerikanske børser

I udtalelsen fra RMB, handel fredag på de amerikanske aktieindeks sluttede i plus efter et kraftigt fald på torsdag, som var forårsaget af risikoaversion på de forventninger den afgørelse, som kreditvurderingsbureauet Moodys en række af de største banker i verden. Den væsentligste årsag til væksten i fredag er det samme som at falde torsdag. I betragtning af, at kreditvurderingsbureauet Moody beslutning om ikke var så hårdt, at lov spekulanter til at genoptage køb og bevæge sig op aktiver på lager.

Også ønsket om at købe drevne rapporter fra Spanien på resultaterne af en ekstern revision inspektion, som viste, at landets banker har brug for at rejse kapital på op til 62 mia. Euro eller 77,75 milliarder USD .. Det ville holde sig oven vande i det værst tænkelige scenario, hvor kan udvikle gældskrisen i Europa. Det skal bemærkes, at det beløb, der kræves af banksektoren, efter inspektion, viste sig at være langt mindre end forventet af analytikerne.

I slutningen af handel på fredag for de vigtigste aktieindeks resulterede Dow Jones Industrial i en stigning på 0,53% til niveauet for 12,640.78 point. brede marked Standard og Poors 500-indekset på den sidste dag i ugen er steget med 0,72% og stoppede ved 1335.02 point. Nasdaq Composite High-Tech Index steg til 2892.42 point, i henhold til resultaterne af handler vinder 1,17%.

Ifølge RMB, hvilket er betydeligt bedre end markedet kiggede sundhedssektoren og farmaci, som fik 1,1%. Andele af Johnson & Johnson til fredag steg med 0,36% til 66,63 dollar. Per aktie. Handel med aktier i Pfizer Inc. lukket højere ved 0,55% på $ 22,73.

Også god plus vendt højteknologiske sektor, som udkom i sort på 1,0%. Aktier i Apples Inc. vundet 0,77% til 582.10 dollars. per aktie. Papir Microsoft Corporation fortsatte med at vokse på baggrund af præsentationen af virksomhedens egen tablet. Aktier vundet 1,86% til 30,70 dollar. Per aktie. Facebook er også voksende, og på den baggrund, at det agter at indføre en ny service-annoncer, hvilket vil øge virksomhedens overskud. Facebook-aktier steg 3,80% til 33,05 dollar. Per aktie. Alligevel den konklusion, at børsnoteringen FACEBOOK fiasko.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.