BilerBiler

Hvad du skal passere inspektion

Siden 2012 er der nye regler om inspektion af køretøjer. Formålet med arrangementet er stadig den samme: at forebygge udnyttelse biler, hvis anvendelse er potentielt farligt for både chaufføren og for andre. Derfor er essensen af inspektionen stadig reduceret til kontrol af tekniske tilstand af maskinen skyld afsløring. Det følger logisk, at det er nødvendigt at passere inspektion for at begynde at forberede sig til sin bil. Hvad bør være opmærksomme på?

Først sørg for at have en brandslukker, førstehjælpskasse, advarselstrekant. Kapaciteten af ildslukkeren anbefales til mindst 2 liter. Det anbefales - at forpligte til dette du ikke kan, men ikke forsøge at spare på dette grundlag på ildslukkeren (det er ikke til din fordel - med en brandslukker på beholderen i tilfælde af brand, du bare ikke vil være i stand til at gemme din ejendom). En brandslukker og førstehjælpskasse bør ikke være forsinket. Bemærk, at du har brug for at passere inspektion for at have et advarselsskilt på en ny model - tofarvet (ydre loop - rød interiør - orange).

Hvis din køreoplevelse mindre end 2 år, skal bagruden være et tegn på "novice driver"; hvis du er "spiked" - også den passende tegn, bogstavet "W" i en trekant.

Nu kan du være opmærksom på de faktiske bil. Hvad du skal passere inspektion for at kontrollere?

- drift af alle belysning, manuel bremse, horn, vinduesviskere og vaskemaskine;

- dæk (slidbane højde på mindst 1,6 mm, snit og pauser bør ikke);

- drypper ikke olie, brændstof, kølevæske (hvis, efter at køretøjet har forladt parkeringsplads er - alarm);

- integriteten af bremsen slange, flasker, rør;

- tilstand af bremserne.

Hvis din bil forrude er revnet, sørg for at det er ude af arbejdsområdet "pedel" i førersiden; ellers vil du ikke passere inspektion.

Dokumenter til inspektion nødt til at give følgende:

- køretøjets registreringsnummer dokument ;

- fuldmagt, hvis du ikke ejer;

- pas (Citizen);

- betalt kvittering.

Fuldmagten skal have passagen af inspektionen, da omfanget af delegationen af beføjelser ( "trust pass inspektion og til at udføre alle aktiviteter").

Mange tror, at det er nødvendigt at passere inspektion at have ved hånden en lægeerklæring og ansvarsforsikringens politik. Dette er ikke tilfældet.

Det med indførelsen af nye regler ændret? Nu er du på dit valg kan gå eller TRP - State teknisk inspektion i inspektionen trin, der er i regi af den trafik; en teknisk inspektion i en bestemt emne, der har en tilsvarende registrering. Hvis du har købt din bil hos en autoriseret forhandler, vil forhandleren næsten helt sikkert have en registrering - i dette tilfælde den inspektion vil koste dig mindre.

Efter at have passeret inspektion, får du dine hænder på den diagnostiske kort, som bærer med dem ikke nødvendigt: data om passage af TO du allerede "tilstoppet" færdselspolitiet database, som hver inspektør har adgang til. Ingen pass inspektion ikke længere udstedes periodisk har brug for noget til at hænge, og derefter skrabe væk fra forruden, ikke mere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.