BilerBiler

Cadillac SRX: anmeldelser af bilejere og bil specifikationer

Den verdenskendte bil mærke "Cadillac" er endelig tilfreds med bilister sin nye SRX model linje i 2014. Denne slående crossover, der kombinerer luksus og raffinement, arvet fra tidligere generationer af de bedste funktioner i præmie, og erhvervet nye og innovative muligheder.

Cadillac SRX-2014: tradition og innovation

Så først og fremmest til innovationer omfatter ede kamera og et multimediesystem Bose, forskellig volumen og lydkvalitet. På de karakteristika, Cadillac, som altid, tro mod sig selv.

Desuden har producenterne fungeret godt over designet af det ydre af kroppen, som efterfølgende lov til at øge antallet af salget i Europa, næsten 5 gange i forhold til gennemførelsen af tidligere Cadillac SRX 2007 modeller.

Den nye "Cadillac", præsenteret i Detroit, vundet hjerter af mange europæiske bilister. Stadig, trods alt, at have en lys, selv aggressiv udseende, det er en drøm for mange bilister. Udadtil lidt ligner CTS sedan, er bilen blevet lidt mindre end den forrige generation, og samtidig bevare de skarpe linjer og linjer, der er specifikke for den bilmærke. Tyndt skåret dele i forbindelse med en enkelt stål design giver maskinen originalitet og entydighed. crossover længde faldt med 12 cm og højde -. 5 cm Vægt nye model er ca. 2,5 tons. Brændstoftanken indeholder mere end 70 liter. ændringer var også de gitter og side luftindtag er nu lyser i mørke.

Interiør og nyttige funktioner

I modsætning til nogle tidligere generationer, såsom 2005 Cadillac SRX, den nye bil har en mere luksuriøs og stilfuldt interiør af kabinen. I denne crossover ergonomi lader tilbage at ønske noget: hjulet reguleres kun ved hældningen der ganske ubehageligt, som værende i yderpositioner, det dækker instrumentbræt. Også producenter er ikke meget strategisk placeret på betjeningspanelet: midt output af klimaet kontroldata, og nøglen selv er ansvarlig for den temperatur, som ligger i bunden.

Crossover interiør er stadig fem-sæders. Producenterne har fungeret godt i de lyd og støj-isolerende maskinen. Derudover en ny modifikation af en funktion er særdeles nyttig i varmt vejr - et ventilationssystem udstyret med ekstra køling.

Den nye model Cadillac SRX er udstyret med effektive airbags, monteret som forsiden kabinen og i siden. Nuværende og side gardiner. Udviklerne har også taget sig af barnestolen, for hvilke der er særlige klip. Dørlåse automatisk låst under kørslen. Rum til opbevaring af en flerhed af små, nyttige elementer placeret på dørbeklædningerne og på ryggen af stole.

Salon bred nok pladser synes meget flad og ved første øjekast, ikke meget komfortable. Det er dog ikke så! Passagersæder er langt mere komfortabel og mere rummelig. Men på grund af denne form for stigning i mængden af bagagerummet er faldet markant. Selv om dens kapacitet i denne model er mere end 800 liter. Hvis endda fold de bageste passagersæder, vil bagagerummet volumen stige med næsten halvdelen.

tekniske egenskaber

Cadillac SRX bil tekniske side er forbedret som følge af suspensionen med støddæmpere, som har elektronisk styring. På grund af dette, crossover rider trygt, uden at standse de uregelmæssigheder og huller på vejen, samt en velholdt drejning.

Det er almindeligt kendt, at "Cadillac" - det er en bil, der bruger en masse brændstof. Desuden er det langt fra at være den billigste i forbindelse med tjenesten. Ikke desto mindre er de fans fået nok.

Mange faldt i kærlighed med denne bil takket være den komfort og mange funktioner. Generelt Cadillac SRX, tekniske funktioner og fordele, der giver ret til at beskrive det som en bil med en stærk og pålidelig affjedring med firehjulstræk, kendetegnet ved velfungerende, samt opretholdelse bane hele vejen, mens du kører.

Høj kvalitet trim bil og ergonomi designet til detaljer gjort en "Cadillac" en af de mest genkendelige brands. Alle modeller af dette mærke er udstyret med ABS, traction control og effektive airbags. Desuden er bilen udstyret med en kontrolleret blinde zoner og systemet med at finde uventede objekter.

Heart Cadillac SRX - kraftfuld motor

Crossover er udstyret med 6-trins motor og har 265 hestekræfter. Cadillac leverer biler udstyret med automatgear kun, eksklusive maskiner til samling med mekanik "dårlig formular." For dem, der elsker biler mere kraftfuld, har producenterne lovet at frigive i det næste år "Cadillac" med en kraftfuld turboladet motor kapacitet på 2,8 liter. Alle biler vil blive udstyret med automatgear med sport og manuelle indstillinger. Brændstofforbrug med køretøjets motor volumen 2,8 L i et gennemsnit på omkring 14 liter, mens man kører på en by; på sporet "Cadillac" "spiser" lidt mindre - omkring 9 liter.

ekstra funktioner

firehjulstræk er selvlåsende og har en begrænset slip differentiale. Bil hjul er monteret med skiver med en tørring funktion. Hjul af den nye "Cadillac" er udstyret med en hydraulisk booster. elektrisk håndbremse er monteret for ekstra sikkerhed. Chaufføren også behage en masse elektroniske gadgets, små road hjælpere - ABS, TRC og BAS.

Speed karakteristika den nye generation

Cadillac SRX demonstrerede sine evner under en prøvetur. I dette tilfælde blev bilen ikke arbejder på fuld styrke, da sporet for præsentationen af modellen var meget lille (ca. 1 km). Samlet bil holder vejen godt og perfekt sving. Og alle takket være en speciel kobling Haldex 4. generation, advarende bil fra udskridning.

Den kraftfulde bremsesystem for retten til at modtage positiv feedback fra forbrugerne. Bremsepedalen er umiskendelig og effektiv. Det eneste negative er på farten - det er en lang "tænke" gearkasse. i "sport" mode, er køretøjet ikke accelerere, især i sving. På samme tid på en direkte vej gaffeltruck har anstændige acceleration.

Amerikanske producenter håber på en vellykket gennemførelse af bilen i Rusland. Og for dette, som du ved, en lille reklame. Fristende for russisk bilist bør være ikke kun de tekniske parametre for maskinen, men også dens værdi. For crossover med grundlæggende konfiguration, som allerede betyder en betydelig mængde bloat er udviklere spurgt til 1 million 760 tusind rubler.

Men hvis flere og Cadillac SRX dele kunne nå med lethed, og servicecentre i disse biler har etableret et direkte aktivitet på det område af Rusland, købere til sådan en bil der ville være så meget mere.

Crush-test for Cadillac

Denne bil anses for at være en af de mest pålidelige. Dette blev bekræftet ved crash test. For sidekollision fik bil fem punkter. Lidt værre end situationen var en frontal kollision. Her bilen scorede kun fire stjerner ud af en mulig fem.

Ikke desto mindre Cadillac fabrikanter har store forventninger til en vellykket salg af den nye generation af bilen i vores land. Forrige SRX model blev solgt i Rusland i mængden af kun 700 stykker, uden at være den værste løsning præmie.

Mest sandsynligt, vil udvikleren håb være berettiget, da en sådan en smuk bil vil blive værdsat af både mænd og smukke halvdel af menneskeheden, for at forstå de kvalitet maskiner. Med andre ord, er raffinement, pålidelighed og funktionalitet harmonisk kombineret i en Cadillac SRX. Anmeldelser af ejerne, havde tid til at nyde et ophold på rattet i denne skønhed, elegance karakteriserer det som 'boxed' aggressiv stil.

Cadillac grundlæggende udstyr

Den grundlæggende udstyr omfatter Cadillac:

 • læderindtræk;
 • elektriske sæder;
 • Servo bagklappen;
 • kuffert med elektronisk drev;
 • radio, talegenkendelsessystem;
 • dvuhsezonny klimaanlæg;
 • bluetooth;
 • 8 Bose højttalere;
 • bi-xenon forlygter;
 • opvarmning af forsæderne;
 • en ede kamera.

Den øverste udstyr Cadillac

Valgfri, hvor der kommer til at betale lidt mere end 350 tusind rubler, kan nævnes:

 • volumen med stereohøjttalere 10;
 • 3-sæsonmæssige klimaanlæg;
 • bageste passagersæder;
 • bekvem navigationssystem med en bred kontrolpanel;
 • ventilation og køling af den første række af sæder;
 • systemet i russisk kontrol;
 • sikkerhedssystemer, herunder IntelliBeam og Smart-Key;
 • audio højttaler 10;
 • System overvågning bane;
 • advarselssignaler af en mulig katastrofe;
 • Smart-systemet nødstop.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.