Hjem og familieTilbehør

3D-briller Sony TDG-BT500A: beskrivelse, egenskaber, fordele

For nogle halvtreds år fjernsyn var en fantastisk evolutionære vej fra enorme lampe kasser med en lille sort-hvid skærm og en vag billede til fine tynde paneler imponerende størrelse, som er i stand til at overføre ikke kun male omverdenen, men også dens volumen.

Tv-teknologi er konstant forbedring. På det seneste har et gennembrud været fremkomsten af 3D-film i biograferne. De imponerede publikum storhed og realisme. Filmindustrien har modtaget en enorm gevinst ved at stemple alle de nye billeder, der havde fulde huse. I dag kan 3D-indhold ses fra komfort i hjemmet, moderne tv med hjælp fra særlige briller.

3D-briller Sony TDG-BT500A

Sony er berømt for sin evne til hurtigt at absorbere avanceret teknologi, for at skabe deres udgangspunkt i en omfattende og pålidelige produkter med garanteret kvalitet. Er ingen undtagelse-og 3D-sfære. Sony TDG-BT500A 3D-briller er til mærkevarer LCD-TV med understøttelse af aktiv-3D-teknologi.

I øjeblikket er den mest populære metode til overførsel todimensionalt billede ved hjælp af TV: aktiv og passiv måde. Sony har valgt den første mulighed for deres enheder. For at forstå de fordele og ulemper, som har en aktivitet Sony 3D-briller, er vi nødt til at forstå deres handlinger i princippet.

Aktiv 3D-TV og vende meget hurtigt sender til hvert øje for de individuelle rammer, der er en anelse forskudt fra hinanden. På grund af denne effekt, hjernen opfatter volumen billedet. Sony 3D-briller er lavet ved hjælp af flydende krystaller, som udfører rollen lukkergardinet til øjet. De er synkroniseret med tv, og på det rigtige tidspunkt obskure drej til venstre eller højre linse. Det vil sige, det menneskelige øje ser veldefinerede rammer, der forbinder i en dyb realistisk billede.

I passive 3D-volume teknikker er det også overføres på grund af de to fordelte rammer hver især er designet til forskellige øjne. Men begge rammer har forskellig polarisering og anbragt i en enkelt skærm med alternerende horisontale rækker. Polariserede briller tillade øjnene at se kun visse linjer, der går i den rigtige ramme og skabe en 3D-effekt.

Den største ulempe ved passiv teknologi - tab af kvalitet af billedet i halve, da øjnene kan se kun halvdelen af de lodrette linjer. Derfor, folk, der ønsker at komme så tæt som muligt på virkeligheden billede, ingen tvivl vælge den teknik med aktiv 3D. Omkostningerne opvejes langt fornøjelsen af at se film, sportsbegivenheder, musikvideoer i den højeste kvalitet.

Nøglefunktioner

 • Teknologi: LCD shutter aktiv.
 • Kompatible enheder: TV Sony KDL-55W905A, Sony KDL-40W905A samt Sony KDL-46W905A.
 • Årgang kompatible TV modeller: 2013.
 • Skriv forbindelse med TV: Bluetooth.
 • Strømforsyning: én batteritype CR2025.
 • Kør tid ved fuld opladning - 100 timer.
 • Bredden / dybde / højde: 147 × 170 × 46 mm.
 • Vægt punkter: '36

Fordele ved 3D-briller Sony TDG-BT500A

 1. Levere høj billedkvalitet den fastholdes Full HD.
 2. Kendt for problemfri drift, hurtigt og nemt tilsluttes til et tv via radio (Bluetooth).
 3. Sony 3D-briller uden tab af kvalitet kan bæres over almindelige briller med dioptrier.
 4. Komfortabel, letvægt, ikke trætte øjne under lange film.
 5. Ergonomisk: Silikone landing er ingen pres på næseryggen, er buen ikke fast stift, så de punkter er lige velegnet til mennesker med forskellig form og højde af ørerne.
 6. Du kan se TV i enhver situation, Sony 3D-briller giver upåklagelig billede fra forskellige vinkler.
 7. Support SimulView spilteknologi til Playstation konsoller: to mænd, iført briller, kan spille på den samme TV-skærmen uden at se hinanden.

mangler

3D-briller Sony største ulempe er deres høje omkostninger, men der er sandt tro på, at en virkelig høj kvalitet ting værd at pengene. Opkøb firmanavn, tid-testet og tusindvis af forbrugernes punkter, forbrugeren modtager en garanteret pålidelighed, holdbarhed, og en aflevering til den magiske verden af 3D-indhold med en maksimal opløsning.

Et andet minus punkter kaldes laterale huller er for store, hvorigennem øjendråber en masse lys, foruroligende at se TV i løbet af dagen. Men som regel, hans øjne hurtigt at tilpasse sig et sådant besvær og ophøre med at lægge mærke til det, især når du ser en spændende film, der er vanskelige at skelne fra virkeligheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.