Mad og drikkevarerOpskrifter

Fastfood til bordet af noget

Rusland har altid været kendt for gæstfrihed og masser af snacks på bordene. Som nævnt tidligere, er det bedre at stjæle en nabo i haven, så serveres gæster, end at forlade tomhændet gæster. Selvfølgelig, når køleskabet er fyldt med delikatesser, kød, kylling, er der intet at være bange for uheld nagryanuvshaya gæster. Hvad værre er, når køleskabet "bolden Roll". Men en god husmor og sådanne tilfælde skal ikke være bange. Kog velsmagende og hurtig, med god fantasi og lyst kan være ude af ingenting.

Fastfood til bordet kan fremstilles ud af noget. Der er et velkendt ordsprog: "Kål på bordet, der ikke var tom, og spise - ikke ked" Så får en snack af grøntsager kan gøres på få minutter, og det viser sig meget velsmagende. God frisk salat med gulerødder, løg, fyldt med vegetabilsk olie, salt, sukker, citronsyre. Du kan lave en snack og surkål, tilføje revet gulerod, lidt sukker og vegetabilsk olie.

Hver familie er altid klar kogebøger, kan du finde der en snack med foto og opskrift forberedelse. Nogle gange er du søger godt i skabe og køleskabet, men du kan altid finde ud af hvad de skal lave mad. Fastfood til bordet er lavet af pølse, dåse fisk, æg, grøntsager, ris og meget mere. Alle kan altid finde i køleskabet bank fiskekonserves. Det vil være en slags kolde forretter. Det er nødvendigt at strække fisken, tilsæt et par skefulde kogte ris, et par finthakkede kogte æg, kan du rist rå gulerødder, hvis det ønskes, kan du tilføje finthakket løg og mayonnaise. Hjertelig og lækker.

Fastfood til bordet kan formuleres som en vinter salat. brug To hundrede gram pølse, et par kogte æg, tre stykker af kogte kartofler, et par pickles, du kan tilføje et par skefulde af dåse grønne ærter og mayonnaise.

Hot sandwich - det er også en slags en hurtig snack ved bordet. De kan være fremstillet af næsten alt. Brød skåret i skiver, spredes med smør eller mayonnaise, sætte de hakkede skiver af friske tomater og agurker, tilsæt derefter enhver ost tyndt og sat på et minut i mikrobølgeovnen. Det viser hurtig og lækker.

Hvis liggende rundt frosset i en fryser grøntsager og lidt kød dumplings, så en hurtig snack ved bordet vil bare konge. På en pande med varm olie put frosne grøntsager, fra oven - dumplings, dække og lad på lav varme for at forberede ti til femten minutter. Bare ikke røre. Grøntsager ikke Undermountain, og dumplings er dampet. Parabol spredning på pladen, kan du hælde creme fraiche eller mayonnaise, pynt med greens.

Som man siger, en god husmor, at være smart, altid komme ud af en vanskelig situation. Det vigtigste - ikke panik, og rode i køkkenskabe. Som i et eventyr om en Bun: "Pomelo af laden, på bunden af tønden skrabet og vendte rosenrødt og velsmagende brød." Så i vores tilfælde. Lad os søge, opfinde og forberede glæde for gæster og venner. Alle nyde dit måltid!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.