Intellektuelle udviklingMystik

Hvad vil en kvinde bede? Hvordan til at returnere sin mands familie?

Stillet over for forræderi af den elskede og kære hustru, kvinder panik. Hver er vist i sin egen måde: fra depression til aggression. Men at bekæmpe det er nødvendigt for alle. Men hvordan?

Til at begynde med - at komme sig. Den første hjælp i returnering af forræderen - tillid. Her kommer til hjælp auditive træning eller bøn. Retur til familien af sin mand, mens der i "den knækkede trug" tilstand, vil ikke fungere. Mennesket er ikke tilsluttet. Uanset hvor vanskelig, skal tage deres sorg ind i en knytnæve og smide væk. Lad der stadig. Påberåbe sig hjælp fra Herren, lad ham tage hele afmagt og lidelse bøn.

Hvordan til at returnere sin mand til familien: samle kræfter

Desværre er den første reaktion af kvinder på forræderi: "Det er min skyld, han fandt bedre!" Hvad der følger denne? Det er rigtigt! Hurtig flugt selv til minus uendelig. Men dette er kun din reaktion! Du er stadig et par dage (uger, måneder) siden blev anset for at være helt selvforsynende og attraktiv. Hvad skete der? Et øjeblik troede, du forstår - ingenting! Nu, når en selvpiskning overstået, så lad os huske, at der er en bøn.

Hvordan til at returnere sin mand til familien, børnene, hvis ikke med hjælp fra Gud? Han er bare og uendeligt klog. Ham du har brug for til at gælde for deres sorg (hvis du tror, at situationen er). De første par dage bare læse Fadervor. Det vil give dig styrke. Hvis det bliver dårligt, ruller en tåre, så er det fast til sig selv uophørligt. Har du brug for selvtillid, og for at dette kan slippe af med de afgifter i sin tale, usikkerhed og andre vrøvl, der afregnes i bruseren, bare være sikker. Da de indså, at de var klar - gå videre uden forsinkelse. Tiden er kommet til at udtale en kraftfuld bøn.

Hvordan til at returnere sin mand til familien: vi beder Herrens hjælp

Først bit rådgivning: vende sig til Gud, fuldt træffe afgørelse om sin dom i brusebadet. Det vil sige, ikke spørge sin mand at være sikker på at komme tilbage. Lad alting være som det er bedst for din familie. Prøv at virkelig forstå og tro: han ved bedre. Selv hvis nu du fyre forbrændinger såre stolthed, forfængelighed ydmyget eller plagede elementære frygt, tillid til Herren. Han elsker alle sine børn!

Gå til templet. Der er du nødt til at bede, før ikonet for den Guds Moder, for at fortælle, hvad der skete. Hæld sjælen. Forbeder vil rense dig fra lidelse. Så læste før Kristus-ikon syv gange "On Guddommelig dækning. " Så, med dine egne ord til at formidle essensen af anmodningen. For eksempel: "Min Herre! Jeg skriver til dig med stor sorg hende! Hvordan til at returnere sin mand hjem? Hans bøn beder dig, hjælp mig! Mig og børnene elskede trofaste. Vi levede lykkeligt 10 år! Åbn øjnene det! Vække i sjælen af medfølelse! Instill behovet for gæld! Jeg beder dig! Børn er ikke efterlades uden hjælp fra sin far! Unite familien sammen, så børn kan leve lykkeligt! Herren "Og i slutningen glem ikke at tilføje:" All done "!

Anbefalinger og advarsler

Uanset hvad kan være den lidenskabelige bøn din mand vil ikke være tilbage i morgen. Mens mirakler sker! Hænder ikke sænke. Hold tro i sit hjerte og værne om det! Forvent, at Herren vil vise dig sin kærlighed og venlighed. Lad hvert minut bøn ledsager dig. Hvordan til at returnere sin mand til familien uden tro! Og under alle omstændigheder ikke henviser til midlerne til ikke behager Gud! Så du fremmedgøre Guds hjælp, har syndet. Og det, som vi ved, er strafbart. Og blot appellere til magi, eller andre sådanne midler kan beskadige ikke kun din skæbne, men også indvirkningen på børn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.